Η Max Factor έκανε την ανατροπή στο μακιγιάζ... again!

Βιβή Αγγελάκη
Η Max Factor έκανε την ανατροπή στο μακιγιάζ... again!

Όχι ένα αλλά 3 νέα προϊόντα έφτασαν για να κάνουν το καλοκαίρι σου πιο glamorous.

Όταν μιλάμε για το μακιγιάζ, από την Max Factor τα έχουμε δει σχεδόν όλα. Εδώ και δεκαετίες δημιουργεί trends και γεμίζει τα νεσεσέρ μας με προϊόντα που μας κάνουν κάθε μέρα πιο όμορφες, πιο Glamorous... φέτος το καλοκαίρι όμως ήρθε για να κάνει μια ακόμα ανατροπή και να μας χαρίσει 2 ολοκαίνουργια προϊόντα που έγιναν κλασικά με το που εμφανίστηκαν.

mascara 819ce

Καλωσόρισε την νέα μάσκαρα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

Είναι το επαναστατικό προϊόν που έχει σαρώσει τα βραβεία ομορφιάς! Το πρωτοποριακό σπιράλ, Lash Uplift Brush βουρτσάκι της ανασηκώνει α-πί-στευ-τα πολύ τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει τρισδιάστατο όγκο. Που το ξέρουμε; Αφενός ο Γιάννης Μαρκετάκης την εφάρμοσε μπροστά στα μάτια μας και είδαμε τις βλεφαρίδες του μοντέλου να μεταμορφώνονται με το πρώτο πέρασμα. Αφετέρου την δοκιμάσαμε (εννοείται) και δεν έχουμε συναντήσει ξανά το εφέ που χαρίζει. Πυκνές, μακριές βλεφαρίδες και... ανασηκωμένες! Αυτό σημαίνει πως με ένα πέρασμα η Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara χαρίζει ένταση στο βλέμμα, κάνει τα μάτια μεγαλύτερα και να δείχνουν πιο ξεκούραστα.

palette 39f41

Καλωσόρισε την νέα παλέτα Max Factor Masterpiece Nude Palette

Για πρώτη φορά η Max Factor δημιούργησε μια πολλαπλή παλέτα με τις πιο απίθανες σκιές ματιών. Για πρώτη φορά όμως κι εμείς, πιάσαμε στα χέρια μας μια παλέτα που θα τελειώσουμε ολόκληρη. Η παλέτα Max Factor Masterpiece Nude Palette στην απόχρωση Golden Nudes περιέχει από τις πιο ανοιχτές ως και τις πιο σκούρες αποχρώσεις που χρειάζεσαι για κάθε πρωινό και βραδινό look. Έχει κλασικά χρώματα και κάπως... πιο ιδιαίτερα (βλ. χάλκινο) που ωστόσο είναι απίστευτα κολακευτικά τόσο για ξανθές όσο και για μελαχρινές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες ή συνδυαστικά και εναλλάσσονται από ιριδίζουσες σε ματ υφές για λάμψη αλλά και ματ αποτέλεσμα.

giannhs 75e02

Φυσικά «ανακρίναμε» τον Γιάννη Μαρκετάκη και για αυτό το προϊόν... «Είναι ό, τι χρειάζεσαι για κάθε εμφάνιση. Έχει όλα τα χρώματα που μπορεί να χρειαστείς για να κάνεις πρωινά, βραδινά, απογευματινά, sexy looks ή και wild looks. Λατρεύω αυτό το προϊόν και φυσικά την νέα μάσκαρα» μας είπε και συνέχισε: «Τα πλούσια χρυσαφί μάτια που κάνουν αντίθεση με τις πλούσιες σκούρες βλεφαρίδες είναι ό, τι χρειάζεσαι για μια glamorous εμφάνιση και αυτή τη σεζόν αλλά και για να κάνεις το απόλυτο trend στα μάτια... το contouring. Απλά περνάς μια σκούρα απόχρωση της αρεσκείας σου στο βάθος του ματιού, δηλαδή ακριβώς κάτω από το κόκαλο της κόγχης και βάζεις στο κινητό βλέφαρο το φως, δηλαδή τις πιο ανοιχτές, ιριδίζουσες αποχρώσεις. Μερικές στρώσεις Voluptuous False Lash Effect Mascara και είσαι έτοιμη».

listick 2cc62

Εμείς πήραμε σπίτι τόσο την Voluptuous False Lash Effect Mascara όσο και την Masterpiece Nude Palette και τα χρησιμοποιήσαμε ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες του Γιάννη αλλά και μια ακόμα συμβουλή που μας έδωσε φεύγοντας: «Μην φοβάσαι το μακιγιάζ και μην προσπαθείς να γίνεις άλλη από αυτή που είσαι. Μεταμορφώσου στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αυτή είναι και η καλύτερη». Διώξαμε κάπως έτσι κάθε άλλο προϊόν από το νεσεσέρ μας, κρατήσαμε το αντηλιακό μας, ρίξαμε μέσα και το κραγιόν Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe στην απόχρωση Ruby Red και θα περάσουμε αυτό το καλοκαίρι πιο glamorous από ποτέ με την Voluptuous False Lash Effect Mascara και την Masterpiece Nude Palette!