Cool Summer Hair: Η Gisele μας εμπνέει για καλοκαιρινά χτενίσματα

Βιβή Αγγελάκη
Cool Summer Hair: Η Gisele μας εμπνέει για καλοκαιρινά χτενίσματα

Το καλοκαίρι είναι η πιο effortless εποχή ή τουλάχιστον θα πρέπει να είναι. Το μακιγιάζ λιγοστεύει όπως και το ύφασμα στα ρούχα μας και τα ιδανικά μαλλιά είναι εκείνα με τους τέλειους μόλις-γύρισα-από-τη-θάλασσα κυματισμούς. Φυσικά, όταν δεν είσαι η Gisele αλλά μια κοινή θνητή, αυτοί οι κυματισμοί είναι κάπως... δύσκολοι. Βλέπεις, κορίτσια σαν την Gisele μοιάζουν να κέρδισαν στη γονιδιακή λοταρία και να έχουν τα πάντα τέλεια: τέλειο σώμα, τέλειο δέρμα, τέλεια μαλλιά... μπορεί να είναι έτσι μπορεί όμως και όχι...

PHOTO 1 277d5

Κωδικός Gisele Bündchen. Είναι μια τέλεια γυναίκα με τέλεια μαλλιά. Καθώς μάλιστα είναι καλοκαιρινό κορίτσι, τα μαλλιά της είναι τέλεια ΚΑΙ στην παραλία ΚΑΙ μετά την παραλία. Η πρώτη μας σκέψη είναι πως κυματισμοί σαν τους παρακάτω δεν επιτυγχάνονται παρά μόνο με τη βοήθεια ψαλιδιού και ατελείωτης ζέστης...

PHOTO 2 eed5c

ΛΑΘΟΣ! Οι παρακάτω κυματισμοί είναι αποτέλεσμα του αλατιού και δείχνουν τόσο όμορφοι γιατί η Gisele περιποιείται τα μαλλιά της. Βλέπεις, τα υγιή μαλλιά δείχνουν by default όμορφα κι έτσι με λίγο αλάτι έχεις αυτό το αποτέλεσμα.

PHOTO 3 f7bd0

Στα υγιή μαλλιά άρα, κάθε χτένισμα δείχνει άψογο και δεν μπορούσαμε παρά να αναζητήσουμε τα «όπλα» που θα σου (και μας) χαρίσουν υγιή μαλλιά που δεν χρειάζονται styling το καλοκαίρι. Με μούσα μας λοιπόν την Gisele και τα άψογα κυματιστά μαλλιά της καταλήξαμε στο εξής: τη σειρά Αναδόμηση και Προστασία του Pantene Pro-V. Μην απορείς, θα σου εξηγήσουμε.

PHOTO 4 864ed

Όπως είπαμε, το μυστικό για τα τέλεια καλοκαιρινά χτενίσματα, όπως αποδεικνύεται και από κάθε καλοκαιρινή φωτογραφία της Gisele, είναι η περιποίηση. Η Gisele άλλωστε έχει παραδεχτεί πως λατρεύει τη σειρά Αναδόμηση και Προστασία του Pantene Pro-V. Γιατί αυτή και όχι άλλη; Γιατί το σαμπουάν της συγκεκριμένης σειράς είναι εμπλουτισμένο με τη γνωστή τεχνολογία EDDS (τεχνολογία με αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών) και το conditioner περιλαμβάνει ιστιδίνη. Μαζί, αυτά τα συστατικά χαρίζουν έως και 15 φορές πιο δυνατά και υγιή μαλλιά. Αν μάλιστα εντάξεις και τη μάσκα περιποίησης της σειράς στη ρουτίνα σου 3-4 φορές την εβδομάδα, τα μαλλιά σου γίνονται αγνώριστα.

PHOTO 5 48048

Στα υγιή μαλλιά σου λοιπόν μπορείς να κάνεις τα πάντα από μια απλή και γρήγορη χαμηλή κοτσίδα όπως αυτή της Gisele...

PHOTO 6 89869

Έναν ατημέλητο κότσο...

PHOTO 7 147fb

Να στολίσεις τα μαλλιά σου με λουλούδια...

PHOTO 8 21cc2

...ή και να μην κάνεις απολύτως τίποτα.

PHOTO 9 a12fa

Με τη βοήθεια της σειράς Αναδόμηση και Προστασία του Pantene Pro-V, τα μαλλιά σου θα μεταμορφωθούν αλλά κυρίως θα προστατευτούν, ιδιαίτερα τώρα που είναι καλοκαίρι. Το αλάτι και η θάλασσα δεν θα τα αφυδατώσουν, η υγρασία δεν θα τα φριζάρει και κατά συνέπεια, κάθε σου χτένισμα θα είναι επιτυχημένο. Τα μαλλιά σου θα είναι υγιή εσωτερικά και όμορφα εξωτερικά και αν το σκεφτείς... το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω!