Έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά; Η «σωτηρία» βρίσκεται στο φαρμακείο…

Ερμιόνη Σαρρή
Έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά; Η «σωτηρία» βρίσκεται στο φαρμακείο…

Τι σημαίνει ταλαιπωρημένα μαλλιά; Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι άγρια, θαμπά, σπάνε και δεν δείχνουν υγιή. Η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό σίγουρα είναι μιας ξανθιάς με βαμμένα μαλλιά και είναι λογικό. Η βαφή ταλαιπωρεί τα μαλλιά όπως, άλλωστε, και το styling με τα θερμά εργαλεία. Η βαφή και το styling όμως δεν είναι οι μοναδικοί «ένοχοι». Ακόμα και μια γυναίκα με φυσικό χρώμα μαλλιών που δεν κάνει καθημερινό styling μπορεί να έχει ταλαιπωρημένα μαλλιά εξαιτίας της διατροφής της.

Η έλλειψη βασικών συστατικών μπορεί να κάνει ακόμα και τα μαλλιά που δεν έχουν υποστεί τεχνικές εργασίες να δείχνουν άσχημα και φυσικά να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τα ήδη ταλαιπωρημένα -από το stylingκαι τις βαφές- μαλλιά. Τι κάνεις λοιπόν;Απλά επιστρατεύεις τις ιδιότητες της φύσης! Πώς; Βάζεις στη διατροφή σου τροφές-ήρωες και συγκεκριμένα το Ιπποφαές.

Το Ιπποφαές είναι ένας… πορτοκαλί καρπός, γνωστός για τις «θαυματουργές» του ιδιότητες εδώ και χιλιάδες χρόνια. Περιέχει Ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρά οξέα και βιταμίνες A, C, D, B, E και Κ, συστατικά που είναι «θαυματουργά» για τα μαλλιά και τον οργανισμό σου γενικότερα. Φαντάσου μια «βόμβα» βιταμινών που εκρήγνυται μέσα σου και δυναμώνει την τρίχα από το θύλακα της. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά πιο λαμπερά, πιο δυνατά, πιο υγιή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

ippofaes se ola

Ξέρουμε όμως τι αναρωτιέσαι… Πού θα βρεις αυτόν τον πορτοκαλί καρπό; Είναι νόστιμος; Είναι ακριβός; Η απάντηση είναι πως δεν χρειάζεται να αναζητήσεις τους καρπούς του Ιπποφαούς αλλά το Superfoods Ιπποφαές στα φαρμακεία. Πρόκειται για μαλακές κάψουλες γεμάτες με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού-ήρωα που μάλιστα είναι ό,τι κοντινότερο υπάρχει στο φυσικό καρπό, καθώς για τη δημιουργία τους ακολουθείται ειδική επεξεργασία εκχύλισης, κατά την οποία δεν γίνεται χρήση χημικών ή άλλων πρόσθετων ουσιών.

entos se ola

Φυσικά το Ιπποφαές από μόνο του δεν θα κάνει θαύματα, καθώς κι εσύ πρέπει να βοηθήσεις λίγο… Κάνε μια αποχή από το styling και τη βαφή, άσε τα μαλλιά σου να «απολαύσουν» την περιποίηση του Ιπποφαούς και δεν θα το μετανιώσεις!