Aerin Tangier Vanille: Το νέο άρωμα της Aerin Lauder θα σε ταξιδέψει μέχρι το Μαρόκο...

Βιβή Αγγελάκη
Aerin Tangier Vanille: Το νέο άρωμα της Aerin Lauder θα σε ταξιδέψει μέχρι το Μαρόκο...

Γιατί θα γίνει το αγαπημένο σου άρωμα αυτό το Χειμώνα...

«Το άρωμα είναι το πάθος μου, αυτό που προκαλεί πολύτιμες αναμνήσεις από ανθρώπους και τόπους - είναι μέρος της κληρονομιάς μου. Συνεργάστηκα στενά με αρωματοποιούς ώστε να δημιουργήσουμε την συλλογή αρωμάτων AERIN,η οποία είναι εμπνευσμένη από στιγμές τις ζωής μου. Ήταν μια ενστικτώδης διαδικασία για μένα, και η τελειοποίηση της κάθε σύνθεσης, συναρπαστική». Και κάπως έτσι, ακολουθώντας τα βήματα της θρυλικής γιαγιάς της, Estée Lauder, της γυναίκας που σηματοδότησε μία νέα εποχή στον κόσμο της ομορφιάς, η Aerin Lauder αποδεικνύει ότι το χάρισμα είναι οικογενειακή υπόθεση! Εξάλλου, η Aerin είναι μία γυναίκα που εμπνέεται και εμπνέει μέσα από το προσωπικό στυλ και τρόπο ζωής.

AERIN Tangier Vanille

Πριν μερικά χρόνια, λοιπόν, δημιούργησε τη δική της, πολυτελή αρωματική σειρά, την ΑERIN Fragrance Collection, απευθυνόμενη στη σύγχρονη, μοντέρνα γυναίκα που θέλει να αφήνει το δικό της οσφρητικό στίγμα από κάθε σημείο που περνάει! Μία συλλογή ιδανική, όπως χαρακτήρισε η ίδια, για κάθε mood και οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

aerin arwmata

Και κάπως έτσι, γνωρίσαμε τα πέντε luxury αρώματα: Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmine και Evening Rose, τα οποία αντικατοπτρίζουν την παιχνιδιάρικη, δυναμική αλλά συγχρόνως θηλυκή πλευρά της γυναίκας, αφήνοντας ταυτόχρονα μία απαλή αίσθηση στο δέρμα μας.

Αυτή τη φορά και λίγο πριν την εκπνοή του 2017, η Aerin έρχεται να επεκτείνει την αρωματική συλλογή της, συστήνοντάς μας το νέο AERIN Tangier Vanille. Ένα Oriental άρωμα , που όπως η ίδια η Aerin αποκάλυψε «απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν τα πιο spicy, «ζεστά» αρώματα μιας και συνδυάζει νότες βανίλιας Μαδαγασκάρης με περγαμόντο, κεχριμπάρι και musk. Ένας μοναδικός συνδυασμός από νότες που μου θυμίζουν Μαρόκο. Εξάλλου, το άρωμα είναι πάντα συνδεδεμένο με μια μνήμη και όλα τα συστατικά που έχουμε επιλέξει για το Tangier Vanille, μου θυμίζουν τα ταξίδια μου στο Μαρόκο.»



Στην καρδιά του αρώματος βρίσκεται η βανίλια Μαγαδασκάρης, μία από τις ωραιότερες και πιο ακριβές ποικιλίες βανίλιας στον κόσμο. Η μοναδική και ξεχωριστή εντύπωση που αφήνει, σε γυρνά σε ένα πιο παραδοσιακό, γλυκό άρωμα με την προσθήκη όμως floral νοτών. Έτσι, δημιουργείται ένα φυσικό και νετλικάτο άρωμα, που κάθε γυναίκα μπορεί να το φορά σε καθημερινή βάση.»

resize 02
AERIN Tangier Vanille Bottle Package on Pattern Background Global Expiry August 2017

Όσο για το τι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσει το AERIN Tangier Vanille, η Aerin αναφέρει: «Το Tangier Vanille είναι εμπνευσμένο από το μυστήριο και το μεγαλείο του Μαρόκου. Το Tangier- όπως και το ίδιο το Μαρόκο - είναι ένα σταυροδρόμι όπου συναντώνται πολλοί πολιτισμοί. Οι μυρωδιές των μπαχαρικών αναδύονται από παντού - όπως βανίλια, κανέλα και σαφράν - γεμίζουν τον αέρα. Από τα ανάκτορα και τους κήπους μέχρι τα θρυλικά παζάρια, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να εξερευνήσεις. Το κέντρο της Medina στο Μαρακές, είναι πολύ inspiring, γεμάτο γοητεία και πλούσια χρώματα».

resize 01

Και συνεχίζει: «Η αφήγηση και η αίσθηση που δημιουργεί ένα άρωμα είναι αυτό που το κάνει μοναδικό. Το Tangier Vanille δεν είναι απλό άρωμα, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Μια μυστική πόρτα που οδηγεί στο μυστήριο και το μεγαλείο του Μαρόκου.»

Εξάλλου, όπως αναφέρει η ίδια, τα ταξίδια είναι σημαντικό μέρος στο DNA του brand AERIN και σε μεγάλο βαθμό εμπνέουν το όραμά του και τις επερχόμενες συλλογές.

Feature Review AerinTangierVanille

Και φυσικά για το τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε τόσο στο εντυπωσιακό packaging όσο και στα μελλοντικά της σχέδια. Τribal prints από τη Βόρεια Αφρική αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη συσκευασία του Tangier Vanille. Σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι σε αποχρώσεις του σοκολατί καφέ και του κρεμώδους εκρού, αντιπροσωπεύουν τις νότες του αρώματος.» και συνεχίζει: «Τα λουλούδια είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου και θα ήθελα το επόμενο να είναι ένα λουλουδάτο άρωμα.»

Διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα: Attica Golden, Attica Τσιμισκή, Attica Citylink, Hondos Center Γλυφάδα, Hondos Center Ομόνοια και Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία.