Το μυστικό της Νορβηγίας στα χέρια σας

Το μυστικό της Νορβηγίας στα χέρια σας

Χέρια και νύχια ζητάνε λίγη προσοχή. Δώστε την με το παραπάνω.

Η Hand & Nail Cream-Kρέμα Περιποίησης για Χέρια & Νύχια της Neutrogena, προστατεύει, ενυδατώνει τα χέρια και ενδυναμώνει τα νύχια. Είναι σχεδιασμένη να εμποδίζει την εξάτμιση της υγρασίας από τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα απαλό και διακριτικό φιλμ στην επιφάνεια της και προσφέρει ταυτόχρονα απαραίτητα συστατικά για την αναζωογόνηση των κυττάρων και την καλή ισορροπία στις λειτουργίες της.


Περιέχει γλυκερίνη, αλλαντοϊνη, προβιταμίνη Β5 και Νορβηγική Φόρμουλα. Τι είναι, όμως η Νορβηγική Φόρμουλα.


Γεννήθηκε πριν 30 χρόνια στη Νορβηγία, όπου κάτι περίεργο συνέβαινε: Παρά το κρύο και τις σκληρές συνθήκες στις βάρκες τους, οι Νορβηγοί ψαράδες είχαν πολύ απαλά χέρια. Οι ειδικοί της Neutrogena ερεύνησαν αυτό το αξιοπερίεργο φαινόμενο και ανακάλυψαν ότι το λίπος των ψαριών με τα οποία ερχόταν καθημερινά σε επαφή οι ψαράδες είχαν εντατικά ενυδατικές ιδιότητες. Αναπτύχθηκε λοιπόν μια φόρμουλα με συστατικά που μιμούνταν τις ιδιότητες του λίπους των ψαριών, στην οποία μέχρι και σήμερα οφείλονται οι πλούσια ενυδατικές ιδιότητες της σειράς Νορβηγική Φόρμουλα.


Όλες τις εποχές, εσείς, φροντίστε τα χέρια σας με τον καλύτερο τρόπο και διατηρήστε τα απαλά και νεανικά ενώ ταυτόχρονα περιποιείστε τα νύχια σας με τη βοήθεια της Neutrogena.