Εμφυτευτής νεότητας από την Helena Rubinstein

Εμφυτευτής νεότητας από την Helena Rubinstein

Αν μιλάμε για πρωτοφανή αυτο-ανάπλαση της επιδερμίδας, τότε αναφερόμαστε στο Prodigy Powercell.

Τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein ανακάλυψαν το Criste Océanique, ένα ισχυρό φυτό με εκπληκτικές ικανότητες επιβίωσης. Αυτά τα φυσικά φυτικά κύτταρα δρουν στους τρεις βασικούς μηχανισμούς αντιγήρανσης: στην κυτταρική ανάπλαση, την επανόρθωση των ιστών και την άμυνα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Για πρώτη φορά, η Helena Rubinstein ενσωματώνει φυσικά φυτικά κύτταρα Criste Océanique σε ένα προϊόν που δρα ως εμφυτευτής νεότητας. Η επιδερμίδα δείχνει σαν να έχει αναδημιουργηθεί, είναι πιο δυνατή και ορατά πιο νεανική, με το Prodigy Powercell ένα ισχυρό προϊόν νεότητας στην εποχή της βιοτεχνολογίας φυτών.

Η ανάπτυξη αυτού του θαυματουργού προϊόντος περιποίησης συνδυάζει την ανακάλυψη του αναζωογονητικού δυναμικού των φυσικών φυτικών κυττάρων με μια από τις πλέον προοδευτικές τεχνολογίες στον τομέα της ανάπλασης της επιδερμίδας και των υποκατάστατων δέρματος.

Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με την αγαπημένη σας μητέρα και αξιοποιήστε την και οι δύο για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας. Το Prodigy Powercell χρησιμοποιείται καθημερινά, πρωί και βράδυ, μόνη της ή πριν τη συνηθισμένη σας κρέμα.

Απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα και δημιουργεί μια πρώτη υδάτινη αίσθηση, η οποία μεταμορφώνεται σε απολαυστική αίσθηση άνεσης. Χάρη στο σταγονόμετρο ακριβείας, μία σταγόνα προϊόντος, είναι αρκετή.