Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα... με τη δύναμη της σημύδας!

Βιβή Αγγελάκη
Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα...  με τη δύναμη της σημύδας!

Οι 3 κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά

Κυτταρίτιδα: Είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς και εφιάλτες του γυναικείου σώματος, που μας απασχολεί ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι (και όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις μας με μαγιό). Εφηβεία, περίοδος εγκυμοσύνης, αυξομειώσεις βάρους, κάπνισμα, διατροφή είναι μερικοί από τους παράγοντες που ευθύνονται για την εμφάνισή της. Το ερώτημα, όμως, είναι ένα: Πώς θα την αντιμετωπίσουμε; Εκτός από τους κλασικούς τρόπους (βελτίωση διατροφής, διακοπή των κακών συνηθειών κλπ) η σημύδα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις πλέον αποτελεσματικές φυσικές μεθόδους.

Κι αυτό γιατί...συμβάλλει στην απέκκριση των τοξινών και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών από τον οργανισμό. Τα φύλλα σημύδας περιέχουν φλαβονοειδή και τανίνες, που ενεργοποιούν το μεταβολισμό του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα από τα φύλλα της είναι ιδανικά ως έλαιο μασάζ, καθώς και για προϊόντα που λειαίνουν το δέρμα κι ενισχύουν την ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού. Πώς θα εντάξεις τη σημύδα στον αγώνα σου κατά της κυτταρίτιδας; Τρία μόλις βήματα αρκούν! (Δες παρακάτω)

18622824 1503069976431701 1100726595 n

-1ο βήμα: Αναζωογονητικό peeling σώματος με σημύδα: Επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και δροσίζει το δέρμα, χάρη στις κέρινες πέρλες που εισχωρούν στα ανώτερα στρώματά της και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Παράλληλα, το αναζωογονητικό και ζωηρό άρωμα από γκρέιπφρουτ, λεμόνι και κυπαρίσσι παραμένει στο δέρμα. Κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας το peeling μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ντους σε υγρή επιδερμίδα, δίνοντας έμφαση περισσότερο στα «προβληματικά» σημεία , όπως την περιοχή των μηρών. Ξέπλυνε στο τέλος με αρκετό νερό.

- 2ο βήμα: Τονωτικό λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας: Αποτελεί μία απολύτως φυσική και αποτελεσματική θεραπεία περιποίησης κατά της κυτταρίτιδας, περιέχοντας πολύτιμα φυτικά συστατικά. Εκχυλίσματα από νεαρά φύλλα σημύδας, δενδρολίβανου και ρούσκου βιολογικής καλλιέργειας, ενισχύουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας. Χρησιμοποίησε το λάδι 2 φορές την ημέρα για 4 εβδομάδες, για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα. Κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε μηρούς, γοφούς και γλουτούς ή ακόμη και στα πόδια. Συμπληρωματικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία βούρτσα για μασάζ. Η τακτική χρήση λειαίνει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

gsfgsfgsfgdfghd

- 3ο βήμα: Βάλε στην καθημερινότητά σου ένα αποτοξινωτικό ελιξήριο, όπως ο χυμός σημύδας της Weleda: Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αναζωογονητικό ρόφημα από νεαρά φύλλα σημύδας που αναπτύσσονται την Άνοιξη. Δύο έως τρεις φορές την ημέρα ανάμειξε μία κουταλιά της σούπας με κρύο ή ζεστό νερό ή πρόσθεσέ τη στο γάλα ή το γιαούρτι του πρωινού. Με μια θεραπεία 3-6 εβδομάδων η διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού ενεργοποιείται με τον πιο φυσικό τρόπο. Ο χυμός σημύδας δρα συμπληρωματικά με το λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας, πετυχαίνοντας αποτελέσματα που θα εντυπωσιάζουν πραγματικά. Άμεσα, ορατά, φυσικά και βιολογικά, με τη δύναμη φρέσκων φύλλων σημύδας.

18622997 1503069323098433 544831660 n

Τα προϊόντα σημύδας της Weleda δρουν με διπλό τρόπο: Προλαμβάνουν τη δημιουργία κυτταρίτιδας εκεί που υπάρχει προδιάθεση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν ουσιαστικά την υφή του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί. Δερματολογικές έρευνες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα μετά από χρήση 28 μόλις ημερών.