Δίαιτα και Celludestock: Συμμαχία κατά του τοπικού πάχους

Δίαιτα και Celludestock: Συμμαχία κατά του τοπικού πάχους

Η Vichy έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τους ειδικούς διατροφολόγους και κινησιοθεραπευτές δημιουργώντας αποτελεσματικές λύσεις για αδυνάτισμα με διάρκεια.

Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το τοπικό πάχος. Οι γοφοί, οι μηροί και οι γλουτοί δεν ανταποκρίνονται στη δίαιτα το ίδιο καλά με το υπόλοιπο σώμα και γι' αυτό αποτελούν τα σημεία προτεραιότητας για τις γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν. Ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της δίαιτας σας είναι να τη συνδυάσετε με τη χρήση του Celludestock.

To Celludestock είναι αγωγή αδυνατίσματος κατά του επίμονου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, που επιταχύνει και βελτιώνει το αδυνάτισμα, ακόμη και στις ζώνες του σώματος που αντιστέκονται στη δίαιτα, χάρη στα δραστικά συστατικά του.

Το Lipocidine απομακρύνει το συσσωρευμένο λίπος, διεγείροντας τη σύνθεση της πρωτεΐνης SIRT-1, που ευθύνεται για την ενεργοποίηση της απομάκρυνσης των λιπιδίων στη διάρκεια των περιόδων θερμιδικού περιορισμού, λόγω δίαιτας και η καφεΐνη σε καθαρή μορφή σε ποσοστό 5% ενισχύει τη λιπολυτική δράση.

Βάλτε το στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς γι' αυτούς τους μήνες και αλλάξτε το σώμα σας.