Τα 5 προϊόντα που έχω πάντα στην τσάντα της παραλίας μου!

Βιβή Αγγελάκη
Τα 5 προϊόντα που έχω πάντα στην τσάντα της παραλίας μου!

Για όλες τις ανάγκες σου!

Ο καιρός που έριχνα μέσα στην τσάντα θαλάσσης μου ένα κοινό αντηλιακό για το πρόσωπο και το σώμα μου έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Μαζί, και τα χρόνια άγνοιας των κινδύνων της ηλιακής ακτινοβολίας... Κι αυτό γιατί ολοένα και περισσότερα προϊόντα εισβάλλουν καθημερινά στη ρουτίνα μου (beauty editor’s life) καλύπτοντας ολοένα και περισσότερες ανάγκες μου.


Κάπως έτσι, λοιπόν, κατέληξα στα παρακάτω 5 αγαπημένα προϊόντα από τη FREZYDERM!

LP1 8311

First of all: Το πρώτο αόρατο αντηλιακό προσώπου

LP1 8372

Αν κουράστηκες από τα αντηλιακά σε μορφή γαλακτώματος που δεν απορροφώνται εύκολα και αφήνουν σημάδια... τότε δεν έχεις παρά να βάλεις στην τσάντα (όχι μόνο της θαλάσσης σου) το Sun Screen Velvet Face SPF 50+, το πιο «βελούδινο» αντηλιακό προσώπου που έχεις δοκιμάσει ποτέ σου! Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η αόρατη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά την τέλεια βάση ακόμη και για το μακιγιάζ σου.

Βελούδινη αίσθηση και στο σώμα

LP1 8330

Στην ίδια «βελούδινη» αίσθηση και λογική το πρωτοποριακό αόρατο αντηλιακό σώματος Sun Screen Velvet Body Lotion SPF 50+ της FREZYDERM προσφέρει βελούδινο άγγιγμα στο δέρμα χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας. Δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και εξασφαλίζει καλύτερη κατανομή και αγκίστρωση των αντηλιακών φίλτρων στο δέρμα, για υψηλή ανθεκτικότατα στο νερό και την εφίδρωση, χωρίς να παρεμποδίζει την αναπνοή του δέρματος. Με υπερ-ελαφριά υφή που απλώνεται με ένα απλό άγγιγμα χωρίς τριβή και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο

Μετά την πρώτη, δεύτερη, τρίτη... βουτιά, βάλε στο «παιχνίδι» το αντηλιακό Sea Side Spray Dry Mist SPF50+ σε μορφή mist

gif vivi2

Κι αυτό γιατί.. Προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, έχει λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται χωρίς να αφήνει σημάδια, ενώ χάρη στη Wet Skin Formula εφαρμόζεται σε βρεγμένο δέρμα (αμέσως δηλαδή μετά τη βουτιά σου, χωρίς να χρειαστεί να σκουπιστείς). Παράλληλα, προστατεύει από τη φωτογήρανση (την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο χωρίς να έχουμε βάλει αντηλιακό) και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία. Το καλύτερο; Διατίθεται σε super μεγάλη και πρακτική συσκευασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ ‘ όλη την οικογένεια!

Η ανάσα δροσιάς εν μέσω καύσωνα στην παραλία (και όχι μόνο)

LP1 8336

Δεν είναι λίγες οι φορές που μία, δύο, τρεις, τέσσερις βουτιές δεν αρκούν για να σε δροσίσουν. Πόσο μάλλον, όταν βρίσκεσαι κάτω από μία ομπρέλα ή ένα δέντρο στην παραλία και η ζέστη είναι α-νυ-πο-φο-ρη! Και κάπως έτσι, δικαιωματικά το Anti Thermal Spring Sea Water Mist της FREZYDERM έγινε αναπόσπαστο προϊόν της τσάντας θαλάσσης μου.. Στην ουσία πρόκειται για ένα καταπραϋντικό νερό που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα,- το σημαντικότερο- χωρίς να «κολλάει». Χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλά του, διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό stress και τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τα ορατά σημεία φωτογήρανσης. Ψεκάζεται πολύ εύκολα και ομοιόμορφα.

Last but not least: Το απαραίτητο after sun βήμα σου!

gif vivi 01

Μετά από τόοοσες ώρες έκθεσης στον ήλιο, στην αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη, η επιδερμίδα σου δικαιούται να τονωθεί και να ενυδατωθεί όπως της αξίζει! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μαζί με το αντηλιακά σου μην ξεχνάς το After Sun! Ο αφρός της FREZYDERM (After Sun Mousse) ενυδατώνει πρόσωπο και σώμα, προστατεύει την επιδερμίδα και την απαλύνει από τυχόν ερεθισμούς ή την αίσθηση καψίματος, αφήνοντάς την δροσερή. Παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση. Το καλύτερο; Μεγιστοποιεί τη διάρκεια του μαυρίσματός μας.

LP1 8416