Τα λάδια που θα προστατέψουν τα μαλλιά σου φέτος το Καλοκαίρι!

Τα λάδια που θα προστατέψουν τα μαλλιά σου φέτος το Καλοκαίρι!

Τις κρέμες σου για να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου μετά τις βουτιές στη θάλασσα τις πήρες, φρόντισες, όμως, για τα μαλλιά σου;

«Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα, άστα να ανεμίζουνε στην τρελή νοτιά...», λέει το γνωστό τραγούδι αλλά όσο κι αν λατρεύεις το ανέμελο look στην παραλία, δεν πρέπει να είσαι και τόσο… ανέμελη όσον αφορά στα μαλλιά σου το Καλοκαίρι.

Τις κρέμες σου για να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου μετά τις βουτιές στη θάλασσα τις πήρες, φρόντισες, όμως, για τα μαλλιά σου; Ο καυτός ήλιος του Καλοκαιριού δεν θα δείξει… έλεος στην «πλούσια» τρίχα σου, οπότε αν θες να έχεις δυνατά μαλλιά, γεμάτα λάμψη και δύναμη όλη τη σεζόν, πρέπει να μεριμνήσεις από τώρα για αυτά.

Μερικά tips και τα σωστά προϊόντα αρκούν για να προστατέψεις! Εμείς στα παραθέτουμε κι ελπίζουμε ότι θα τα υιοθετήσεις!

Ενυδάτωση τώρα

Άρχισε να πίνεις περισσότερο νερό κάθε μέρα διότι εκτός από την επιδερμίδα σου, θα ενυδατώσει και τα μαλλιά σου. Ναι, καλά διάβασες. Η αφυδάτωση κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν θαμπά και άτονα.

orzene2

Τα λαδάκια σου μην ξεχάσεις!

Για να μην κάνει η ψαλίδα… δυναμικό comeback τότε, πρέπει να βρεις τα προϊόντα τα σωστά. Το σίγουρο είναι ότι από την καλοκαιρινή σου τσάντα δεν λείπουν τα λάδια περιποίησης για τα μαλλιά. Εμείς δοκιμάσαμε φέτος τα Orzene Dry Satin Oils. Μυρίζουν υπέροχα και είναι πραγματικά ανάλαφρα για αυτό και στα προτείνουμε.

Πρόκειται για δύο μοναδικά ελιξίρια περιποίησης (το Φούξια και το Γαλάζιο) για μεταξένια, επανορθωμένα και ανάλαφρα μαλλιά, με λάμψη που διαρκεί. Όλη τη «μαγεία» την κάνει το υπέρτατο σύμπλεγμα ελαίων που κρύβουν μέσα τους και το οποίο αναδομεί συνολικά την τρίχα, επαναφέροντας την υγιή της όψη και τη φυσική της λάμψη.

Γαλάζιο ή Φούξια;

Το ποιο θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις ανάγκες των μαλλιών σου. Εμείς που λατρεύουμε τα μαλλιά μας και έχουμε «κόλλημα» με τα καλά hair products -και δη τα λαδάκια- πήραμε και τα δύο (η καθεμιά φυσικά)!

orzene3

Μην τα ταλαιπωρείς πολύ

Το Φούξια περιέχει golden sunflower oil, εξειδικεύεται στην προστασία από την UV ακτινοβολία και τη θερμότητα (styling, ηλιακή ακτινοβολία) και χρησιμοποιείται στις άκρες των μαλλιών. Χρησιμοποίησέ το και προσπάθησε να μην ταλαιπωρείς πολύ τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

orzene4

Επανόρθωση τώρα

Το Γαλάζιο περιέχει jojoba oil και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής καθώς και επανόρθωση των μαλλιών. Χρησιμοποιείται από τη ρίζα έως τις άκρες και σίγουρα τα μαλλιά σου το έχουν πολλή ανάγκη!

orzene0

Κόψε κάτι!

Τέλος, ένα κούρεμα είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις δυναμικά το Καλοκαίρι. Θα σε ανανεώσει και παράλληλα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις σε καλή κατάσταση τα μαλλιά σου.

orzene1

Βάλε κι εσύ τα Orzene Dry Satin Oils και καλό Καλοκαίρι!

Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι τη σελίδα του Orzene στο facebook για να ενημερώνεσαι σχετικά με τα νέα μας και τους διαγωνισμούς της αγαπημένης σου σειράς περιποίησης μαλλιών!