Πώς θα φροντίσεις τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά μετά το Καλοκαίρι;

Πώς θα φροντίσεις τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά μετά το Καλοκαίρι;

Τα προϊόντα Timotei περιποιούνται φυσικά τα μαλλιά σου

Τα φύλλα πέφτουν, τα χρώματα του ουρανού γίνονται λίγο πιο όμορφα και μεταμορφώνουν το σκηνικό ενώ η Φύση «φοράει» τα φθινοπωρινά της. Το ίδιο και εμείς, που προκειμένου να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο, ανανεωνόμαστε! Άλλωστε, ο Σεπτέμβριος είναι γνωστός και ως «ο μήνας αλλαγών»…

Ξεκινώντας, λοιπόν, από την εμφάνισή μας, το πρώτο που πρέπει να φροντίσουμε είναι τα μαλλιά μας, τα οποία είναι ιδιαιτέρως ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και τη θάλασσα. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να τα τονώσουμε και να τα βοηθήσουμε να λάμψουν φυσικά;

Επίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σου

Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα, που θα επανορθώσουν, θα περιποιηθούν και θα αναδείξουν την πραγματική ομορφιά των μαλλιών μας. Εμείς εμπιστευόμαστε τα προϊόντα Timotei που εμπνέονται από συστατικά της Φύσης. Με 0% parabens, σιλικόνες και χρωστικές στα περισσότερα από τα προϊόντα, το Timotei προσπαθεί διαρκώς να καινοτομεί δημιουργώντας απαλές συνθέσεις για να θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

timotei3

Ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες, μπορείς να επιλέξεις κάποια από τις ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, που περιλαμβάνουν σαμπουάν, conditioner και ξηρό λάδι περιποίησης. Ανακάλυψε προϊόντα για ενυδάτωση, φροντίδα, επανόρθωση, αναδόμηση, λάμψη, καταπολέμηση της ξηρότητας, της λιπαρότητας και ανάδειξη των ξανθών αποχρώσεων. Όλα τους περιέχουν φυσικά συστατικά που θα τονώσουν και θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά σου! Η καρύδα, η αλόη, το χαμομήλι, τα βότανα, το τσάι, τα έλαια, το αμύγδαλο και το αβοκάντο αποτελούν τα απόλυτα «δυναμωτικά» που θα θρέψουν σε βάθος τα μαλλιά σου!

Χρησιμοποίησε γάλα καρύδας και aloe vera

timotei2

Το νέο σαμπουάν και conditioner Timotei με γάλα καρύδας και aloe vera, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες είναι κατάλληλα για λεπτά και ξηρά μαλλιά. Θα τα περιποιηθούν σε βάθος και θα τους χαρίσουν λάμψη και μεταξένια υφή. Το καλύτερο; Δεν περιέχουν parabens, σιλικόνες και χρωστικές. Αντιθέτως, είναι γεμάτα αγνά συστατικά που θα φροντίσουν στο έπακρο στα μαλλιά σου. Και αυτό διότι η Timotei εδώ και περισσότερο από 40 χρόνια εμπνέεται από την ποικιλία και την αγνότητα της Φύσης.

timotei1

Άντλησε έμπνευση από τα προϊόντα της δημοφιλούς εταιρείας, επίλεξε φυσικές συνήθειες ομορφιάς και αγνά συστατικά και επωφελήσου από τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Ανάδειξε το «δυνατό» σου χαρακτηριστικό και λάμψε χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις για την εμφάνισή σου. Η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα!