Αποκλειστικά για choco-lovers: Δες πώς θα φτιάξεις μόνη σου μία τέλεια κρέμα σώματος με σοκολάτα!

Βιβή Αγγελάκη
Αποκλειστικά για choco-lovers: Δες πώς θα φτιάξεις μόνη σου μία τέλεια κρέμα σώματος με σοκολάτα!

Η beauty editor του Queen σου δείχνει βήμα- βήμα πώς κατάφερε να φτιάξει το δικό της soufflé body butter με...σοκολάτα

Are U chocolate and beauty lover? Δεν μπορείς να διανοηθείς τη ζωή σου χωρίς σοκολάτα και στον ελεύθερο χρόνο σου, σου αρέσει να πειραματίζεσαι με φυσικές συνταγές ομορφιάς και DIY καλλυντικά; Τότε, το άρθρο σε αφορά ΆΜΕΣΑ. Γιατί συνδυάζει και τα δύο σε ένα μόλις beauty kit!

Τι θέλω να πω...Η νέα σειρά των the pionears, Made.By.You (ένα καινοτόμο ελληνικό brand που βασίζεται στη λογική των personalized skincare formulations (εξατομικευμένων σειρών περιποίησης) , μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε μόνες μας, ΟΠΟΙΟ- μα όποιο- καλλυντικό θέλουμε - ακόμη και ένα τέλειο soufflé body butter με μαύρη λιωμένη κουβερτούρα (sloorp!) - σε χρόνο dt, με επιλεγμένα φυσικά και αγνά συστατικά, που περιέχονται στο beauty kit που θα επιλέξουμε! Το βασικότερο; Το αποτέλεσμα είναι άκρως επαγγελματικό...

Και κάπως έτσι, αποφασίσα να δοκιμάσω και να σου δείξω και να σου περιγράψω βήμα βήμα όλη τη διαδικασία για το πώς πέτυχα το δικό μου souffle body butter!




#1. Έβγαλα από τη συσκευασία όλα τα συστατικά και το συνταγολόγιο που περιέχει όλα τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσω αλλά και την ανάλυση της δράσης του κάθε συστατικού και τοποθέτησα όλα τα υλικά στον πάγκο με τη σειρά χρήσης, αφού πρώτα τα ανακίνησα πολύ καλά.



#3. Έβαλα στο φούρνο μικροκυμάτων τα βαζάκια που έχουν την ένδειξη «Step 1» για 35 δευτερόλεπτα (στα 750 watt) και τα ανακάτεψα πολύ καλά



#4. Στη συνέχεια, έλιωσα στο φούρνο μικροκυμάτων τα 2-4 κομμάτια μαύρης σοκολάτας



#5. Άδειασα το περιεχόμενο από τα βαζάκια «Step 1» στο καθαρό γυάλινο δοχείο και παράλληλα έβγαλα τη μαύρη σοκολάτα. Ανακάτεψα πολύ καλά, ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.



#6. Προσέθεσα το περιεχόμενο των Step 2, Step 3, Step 4, Step 5, Step 6 με τη σειρά, αφού στο ενδιάμεσο ανακάτεψα πολύ καλά



#7. Τοποθέτησα στο μείγμα στην τελική συσκευασία και το άφησα να κρυώσει για 15 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά!




Το πιο τέλειο σοκολατένιο Souffle Body Butter είναι έτοιμο! Με ξεχωριστή, πλούσια φόρμουλα δρα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, ενυδατώνοντάς το. Η σοκολάτα πέρα απο το λαχταριστό άρωμα της, έχει αντιοξειδωτικές και αντικυτταριτιδικές ιδιότητες, και δίνει ακαταμάχητη λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός του αμυγδαλέλαιου με τη Βιταμίνη Ε, δίνουν στο δέρμα την απαραίτητη τροφή για να μένει για πολλές ώρες απαλό, λείο και αρωματισμένο!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απλώσουμε σε καθαρή, νωπή επιδερμίδα την επιθυμητή ποσότητα και να κάνουμε μασάζ σε όλο το σώμα, επιμένοντας ιδιαίτερα στα σημεία που παρουσιάζουν περισσότερη ξηρότητα, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια.

22157067 10155838439268530 1324277137 n 1 copy

ΥΓ1: Υπάρχει πιο «νόστιμος» DIY τρόπος να περιποιηθείς το σώμα σου;

ΥΓ2: Μην ξεχνάς πως λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη χαρά της δημιουργίας