Boost your life! H νέα τάση στην κοσμητολογία ήρθε για να μείνει!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Boost your life! H νέα τάση στην κοσμητολογία ήρθε για να μείνει!

Εσύ, μπορούσες να φανταστείς πως με λίγες μόνο «θαυματουργές σταγόνες» η ενυδατική σου κρέμα, θα αποκτούσε και μάξιμουμ δράση και θα πρόσφερε πολλαπλά οφέλη στη στιγμή; 

Και όχι μόνο αυτό αλλά οι…μαγικές αυτές σταγόνες, έχουν τη στοχευμένη δύναμη που ζητάς για τις εξατομικευμένες ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας! Όχι, το παραπάνω δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά η καινούργια εποχή στον τομέα της κοσμητολογία. H νέα σελίδα που πρώτη γυρνά μια ελληνική, καταξιωμένη εταιρεία δερμοκαλλυντικών, όπως είναι η FREZYDERM φέρνοντας στην ελληνική αγορά την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά Personalized Cosmetics, τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE.

Τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς, που σου επιτρέπουν να διαμορφώνεις μόνη σου την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Κι αυτό γιατί η επιδερμίδα μας δεν έχει πάντα τις ίδιες ανάγκες. Γιατί λοιπόν να ακολουθούμε κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα ομορφιάς; Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την καθημερινή μας περιποίηση επιλέγοντας το στοιχείο εκείνο που χρειαζόμαστε περισσότερο με ολιγοήμερες personalized αγωγές που στοχεύουν μόνο εκεί που θέλουμε!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να επιλέξεις ένα ή και περισσότερα από τα Cream Boosters της FREZYDERM και να και να το/τα εφαρμόσεις πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας που φοράς . Υπάρχουν 14 διαφορετικά Boosters, που σημαίνει 14 συμπυκνωμένες συνθέσεις για να εναλλάσεις.

Χάρη στην τεχνολογία Velvet - που έκανε διάσημα τα αντηλιακά Sun Screen Velvet για τη μοναδική βελούδινη υφή τους – τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE χαρίζουν αμέσως εκπληκτική όψη στην επιδερμίδα και μία βελούδινη, ματ υφή που δεν φαντάζεστε.

Frezyderm Antioxidant CreamBooster

Τι προσφέρουν όμως τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE;

Προσφέρουν:
- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις
- Ενίσχυση και εμπλουτισμό της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά
- Ενίσχυση του κυτταρικού μεταβολισμού για την καλύτερη αφομοίωση των δραστικών συστατικών και την απόκριση του δέρματος
- Βελτίωση όψης της επιδερμίδας
- Βελτίωση υφής κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας

Ξεκίνα μία 10ημερη αγωγή που σου ταιριάζει ιδανικά, εμπλουτίζοντας τη σύνθεση της ενυδατικής ή αντιγηραντικής κρέμας που εφαρμόζεις καθημερινά, χωρίς σε καμία περίπτωση να υποκαθίσταται έτσι η κρέμα ή ο ορός σου.

Μπες στην ιστοσελίδα της FREZYDERM http://www.frezydermboosters.gr/ κάνε το γρήγορο τεστ δερμοανάλυσης απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις και δες τι να επιλέξεις.

Frezyderm Super Booster CreamBooster

Ποιες είναι οι επιλογές σου;

14 διαφορετικά modern trends της σύγχρονης κοσμητολογικής δερματολογίας που ενισχύουν τη δράση οποιασδήποτε κρέμας περιποίησης για την κάλυψη των αναγκών κάθε δέρματος, προσφέροντας:
- αντιγήρανση
- λάμψη
- σύσφιγξη
- λεύκανση
- λιπόλυση
- γέμισμα ρυτίδων
- ελαστικότητα
- αναδόμηση
- αντιοξείδωση
-FREZYDERM κώδικα νεότητας

Μix & Match επιλογές για βέλτιστα αποτελέσματα

Τόσες πολλές συνθέσεις. Τόσες πολλές επιλογές. Τόσοι πολλοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε... Τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε κρέμα χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως και όποτε θέλουμε.

Frezyderm Hyaluronic Acid CreamBooster

Κάνε λοιπόν σήμερα τη σωστή κίνηση ομορφιάς! Εφάρμοσε από μία σταγόνα Cream Booster σε μέτωπο, πηγούνι, παρειές και άπλωσε σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνέχισε τη ρουτίνα περιποίησης με την καθημερινή σου κρέμα ή τον ορό.