Dear Santa, all I want for Christmas is… Boost!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Dear Santa, all I want for Christmas is… Boost!

Καιρός ήταν ναν γίνει ένα δυναμικό "BOOST" στην καθημερινότητά μας.

Αυτό το διάστημα, εν όψει των Χριστουγέννων, είναι αυξανόμενες οι υποχρεώσεις στο γραφείο.... Φυσικά, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν αντιλαμβάνεσαι εύκολα πως ταλαιπωρείς το πρόσωπό σου, παρά μόνο όταν σου χτυπήσει το δέρμα σου καμπανάκι.! Η κόπωση και το στρες των ημερών (που αποτελεί πλέον αποδεδειγμένα από την επιστήμη, δύο βασικά αίτια πρόωρης γήρανσης των νέων), είχαν αρχίσει ήδη να δείχνουν εμφανέστατα τις αρνητικές τους επιρροές πάνω μου!

Γεγονός το οποίο δε μου άρεσε καθόλου όταν το συνειδητοποίησα γιατί... καλό είναι η beauty editor να δίνει πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς για να λάμπετε όλες σας στο ρεβεγιόν και να δείχνετε ακαταμάχητες... κάλλιστο είναι όμως να κάνει το ίδιο και για τον εαυτό της! Ξεκίνησα και εγώ λοιπόν, να εφαρμόζω πιο εντατικά μάσκες, ορούς, κρέμες νύχτας για να « προλάβω» την κατάσταση. Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα δεν διαρκούσαν πάνω από 2 μέρες. Μέχρι πρότινος, πίστευα πως κάθε γυναίκα αναγνωρίζει σε πρώτη φάση τις ανάγκες του δέρματός της και έπειτα απλώς κάνει την κατάλληλη επιλογή προϊόντων. Έχω μεικτό δέρμα; Λιπαρό; Μήπως αφυδατωμένο; Θεωρούσα λοιπόν, πως αγοράζοντας μία κρέμα προσαρμοσμένη στις ανάγκες μου, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για το πρόσωπό μου.

Μέχρι τη στιγμή που παρευρέθηκα στο press event της FREZYDERM δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η καθημερινή μου περιποίηση μπορεί να γίνει μία τόσο εξατομικευμένη διαδικασία.

Για παράδειγμα, ήξερες ότι το δέρμα σου δεν έχει πάντα τις ίδιες απαιτήσεις; Ίσως να αλλάζουν πιο συχνά απ' ό,τι νομίζεις ενώ εσύ συνεχίζεις απλώς να χρησιμοποιείς την κρέμα που αγόρασες πριν δύο μήνες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ενδογενείς παράγοντες όπως (ορμονικές αλλαγές, φυσιολογική γήρανση) όσο και εξωγενείς (αλλαγή κλίματος, έλλειψη ύπνου..) οι οποίοι διαταράσσουν την υγεία του δέρματος και δημιουργούν έκτακτες ανάγκες φροντίδας! Σε αυτές τις τελευταίες πρέπει να εστιάζουμε, να τις αναγνωρίζουμε και να επενδύουμε σε δραστικότερες συνθέσεις που θα τονώσουν τη δράση της ρουτίνας της ομορφιάς μας στο maximum.

Σημείωσε τη φράση που μόλις σου ανέφερα... "να τονώσουν", δηλαδή να κάνουν ένα γερό BOOST !

Όλα άλλαξαν λοιπόν όπως προανέφερα, χάρη στη γνωστή σε όλους μας εταιρεία δερμοκαλλυντικών FREZYDERM, η οποία καλωσορίζει μία νέα επαναστατική εποχή στον τομέα της κοσμητολογίας, την εποχή των BOOSTERS!

IMG 1106

Η FREZYDERM λοιπόν δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά personalized cosmetics, τα νέα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATECREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATECREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE. Πρόκειται για 14 υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις στοχευμένης δράσης, ανάλογα με την ανάγκη που εμφανίζει η επιδερμίδα μαςβ στην εκάστοτε φάση, οι οποίες δημιουργούν εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς.

IMG 0962

Γιατί να έχουμε κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα ομορφιάς, τη στιγμή που μπορούμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη φροντίδα του προσώπου μας μέσα από 14 διαφορετικές δράσεις που προσφέρουν:

- αντιγήρανση
- λάμψη
- σύσφιγξη
- λεύκανση
- λιπόλυση
- γέμισμα ρυτίδων
- ελαστικότητα
- αναδόμηση
- αντιοξείδωση
-FREZYDERM κώδικα νεότητας

booster brand page
IMG 1107

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εδώ! Υπάρχει και καλύτερο...

Αν νομίζεις πως απλώς εφαρμόζεις πάνω στο δέρμα σου το booster της επιλογής σου κάνεις λάθος!

Η "μαγεία" των BOOSTERS έγκειται στην ικανότητά τους να συνδυάζονται με οποιαδήποτε ενυδατική ή αντιγηραντική σου κρέμα και να ενισχύουν τη σύνθεσή της χάρη στα έξτρα ευεργετικά οφέλη που περιέχουν!

Εγώ ήδη φυσικά έκανα το test!

IMG 0978

Το δέρμα μου τις τελευταίες μέρες έδειχνε θαμπό και αφυδατωμένο, εξαιτίας της κόπωσης και του στρες από τις υποχρεώσεις της καθημερινότηταςκαι έχουν ξεκινήσει να κάνουν αισθητά τα σημάδια τους οι πρώτες γραμμές έκφρασης. Συνδύασα λοιπόν, την ενυδατική μου κρέμα ημέρας για πρόσωπο και λαιμό FREZYDERM Moisturizing Plus με το Super Booster Velvet Concentrate για αντιγήρανση.

Ακολούθησα τις οδηγίες 10ήμερης αγωγής που αναγράφονται στη συσκευασία και η διαφορά είναι εμφανής στο πρόσωπό μου.

Mission accomplished!

Η νεανική μου όψη επανήλθε ολοκληρωτικά και είμαι έτοιμη να λάμψω στις γιορτές! Είμαι έτοιμη να δώσω στην επιδερμίδα μου το boost που χρειάζεται στις γιορτές! Δε νομίζω ότι θέλω κάτι παραπάνω. Εσύ ποιο ή ποια από τα 14 Cream Boosters θα διαλέξεις;