3 νέα αρώματα που θα ξεχωρίσουν την Άνοιξη

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
3 νέα αρώματα που θα ξεχωρίσουν την Άνοιξη

Τα νέα "must have" του μπουντουάρ σου.

Διάσημοι οίκοι μόδας και αρωματοποιίας φέτος “έβαλαν τα δυνατά τους” δημιουργώντας οσφρητικές προτάσεις που κλέβουν την παράσταση και το κυριότερο...ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές. Μεθυστικά αρώματα ιδανικά για την εποχή που διανύουμε, αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους επάνω στην επιδερμίδα σου, ενώ αποτελούν ιδανική πρόταση για δώρα γεμάτα νόημα! Κάνε τα δικά σου!

Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Ξεκινώντας από μια μυστηριώδη νότα βατόμουρου, είναι ένα αναπάντεχο γυναικείο άρωμα, που έχει δημιουργηθεί για τη σύγχρονη γυναίκα.

522572 99999 0099 002 100 0000 Light Gucci Guilty Absolute Pour Femme 50ml eau de parfum

YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette

Μια εισαγωγή. Μια τελετουργία. Και μύηση σε μια κοινότητα που ξεχειλίζει από ενέργεια, ακολουθεί το ένστικτό της και θέλει να μοιραστεί το ταξίδι. Ένα άρωμα που ζει τη στιγμή, αλλά μοιράζεται την αναζήτηση για κάθε τι απρόσμενο. Αφήνει πίσω του ένα ίχνος αναμνήσεων και το πάθος για νέες εμπειρίες

BO 3 copy

Yes I am της Cacharel

Είναι το ιδανικό άρωμα για την sexy, δυναμική, τολμηρή και ανεξάρτητη γυναίκα. Τολμά να αντιπαραβάλλει τον πικάντικο χαρακτήρα του αιθέριου ελαίου κάρδαμου με μια γλυκιά κρεμώδη συμφωνία. Νότες βατόμουρου και μανταρινιού χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη αίσθηση στο άρωμα, ενώ η συμφωνία λευκών λουλουδιών - άνθος πιπερόριζας (τζίντζερ), γαρδένια και γιασεμί – αντανακλούν τον αισθησιακό και σέξι χαρακτήρα της νέας, με αυτοπεποίθηση γυναίκας του σήμερα. Ένα άρωμα που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χυμό του, αλλά και το μπουκάλι του σε σχήμα κραγιόν του αγαπημένου αξεσουάρ κάθε γυναίκας.

yes i am 4

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

9+1 νέα προϊόντα και συλλογές που αξίζουν την προσoχή σου9+1 νέα προϊόντα και συλλογές που αξίζουν την προσoχή σου