Καθάρισε την επιδερμίδα σου από τους ρύπους της πόλης

Καθάρισε την επιδερμίδα σου από τους ρύπους της πόλης

Η νέα σειρά NIVEA Urban Skin Defence θα γίνει ο πιο πιστός σου σύμμαχος για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα!

Είμαστε όλες «παιδιά της πόλης». Αγαπάμε τη σύγχρονη ζωή, το περπάτημα στους φασαριόζικους δρόμους της, το βουητό της που μας εμπνέει να δημιουργούμε και να ζούμε νέες εμπειρίες. Αλλά και τα μικρά της «μυστικά», τα πράγματα που ανακαλύπτουμε καθημερινά στις βόλτες μας, την ενέργεια και τη συνεχή ζωντάνια της. Ακόμα και όταν είμαστε εξουθενωμένες, τα φώτα και η γλυκιά ατμόσφαιρα της Αθήνας, την κάνουν να μοιάζει ένα ιδανικό σκηνικό για νέες περιπέτειες.

Οι πιο όμορφες στιγμές μας είναι συνδεδεμένες με εικόνες του αστικού κέντρου. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η εργασία, η διασκέδαση, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και οι δραστηριότητες κάνουν την κάθε μέρα ξεχωριστή και διαμορφώνουν μία συναρπαστική καθημερινότητα. Φυσικά, τα προβλήματα και το άγχος δεν λείπουν…. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι συναρπαστικός, απαιτεί όμως και προσοχή. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ό,τι πρέπει να φροντίζουμε επαρκώς τον εαυτό μας.

Ακολούθησε με συνέπεια τη ρουτίνα ομορφιάς σου πρωί και βράδυ

Πέρα από την ξεκούραση, που είναι σημαντική και αρκετές φορές την παραβλέπουμε, είναι πολύ βασικό να αφιερώσουμε χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας μας. Αρκεί μόνο να βρούμε λίγα λεπτά καθημερινά προκειμένου να ακολουθήσουμε μία ρουτίνα ομορφιάς, η οποία θα διατηρήσει υγιή την επιδερμίδα μας και θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τους ολοένα και περισσότερους καλά κρυμμένους ατμοσφαιρικούς ρύπους που μπορούν να ερεθίσουν και να βλάψουν την επιδερμίδα μας. Μετά τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο ή τις διασκεδαστικές βόλτες, βρες λίγα λεπτά για εσένα και φρόντισε το πρόσωπο και το σώμα σου. Οι πρώτες αλλά και οι τελευταίες ώρες της ημέρας είναι ιδανική στιγμή για να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο και διώχνοντας μακριά τόσο τις σκέψεις, όσο και τους ρύπους της πόλης.

Ξεκίνα από το πρόσωπό σου! Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί η επιδερμίδα σου φαίνεται θαμπή, χωρίς ζωντάνια και λάμψη; Μπορεί να βάζεις καθημερινά την ενυδατική σου, όμως αυτό δεν αρκεί. Οι περιβαλλοντικοί ρύποι σε συνδυασμό με το άγχος, κάνουν τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό μας πιο εμφανή από ποτέ… Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, απαιτεί εξειδικευμένη φροντίδα, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σου.

anagkessou

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον κυκλοφορεί μία νέα σειρά που έρχεται να μας βοηθήσει να λύσουμε ακριβώς αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από τους ρύπους της πόλης και το οξειδωτικό στρες που προκαλούν σε βάθος χρόνου. Ο λόγος για την καινοτόμα NIVEA Urban Skin Defence, που λειτουργεί ως «προστατευτική ασπίδα» για την επιδερμίδα μας, καθώς περιέχει ευεργετικά συστατικά που «αιχμαλωτίζουν» τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν το χρόνιο οξειδωτικό στρες. Εμείς ξεχωρίσαμε τα παρακάτω δύο προϊόντα, που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις!

Ένα λεπτό αρκεί για να καθαρίσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου

Μην ξεχνάς, ότι ο καθαρισμός είναι το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να ακολουθείς σχολαστικά κάθε πρωί και βράδυ, προκειμένου να έχεις λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα. Μόνο έτσι το πρόσωπό σου θα μπορέσει να απορροφήσει πλήρως την ενυδατική σου κρέμα και να επωφεληθεί από αυτή.

Η μάσκα καθαρισμού 1 Minute Urban Skin Detox μπορεί να κάνει θαύματα. Και όμως, ένα λεπτό αρκεί για να «ελευθερώσει» και να καθαρίσει την επιδερμίδα μας από τους ενοχλητικούς και επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους!

rypous

Ο φυσικός λευκός άργιλος, γνωστός και ως kaolin, λειτουργεί σαν μαγνήτης, «φυλακίζοντας» τη λιπαρότητα, το σμήγμα, και τους ρύπους από την επιδερμίδα μας, ενώ παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση κηλίδων και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και πάλι ελεύθερα. Παράλληλα, η αντιμικροβιακή σύνθεση με εκχύλισμα μανόλιας σε συνδυασμό με το kaolin καθαρίζουν ήπια και αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν ορατά την όψη της επιδερμίδας εμποδίζοντας μακροχρόνια τις ατέλειες που προκαλούνται από το σύγχρονο περιβάλλον των πόλεων. Η απαλή και ήπια σύνθεσή της, σου επιτρέπουν να τη χρησιμοποιείς καθημερινά!

Το «κλειδί» για 48ωρη ενυδάτωση

Αφού λοιπόν, καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου, πρέπει και να το ενυδατώσεις επαρκώς. Εμείς σου προτείνουμε να συνεχίσεις με την Κρέμα Ημέρας Urban Skin Defence, που αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχό σου για φρέσκια επιδερμίδα.

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Τα μικροσκοπικά σωματίδια των ρύπων προσκολλώνται έντονα στην επιδερμίδα και με την πάροδο του χρόνου προκαλούν το οξειδωτικό στρες που επηρεάζει τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα της. Η αναζωογονητική και ελαφριά σύνθεσή της με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνει τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 20 προφυλάσσουν από τις ακτίνες UVA και από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.

ilios

Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης δράση του φυσικού αντιοξειδωτικού Licochalcone A, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που μπορεί να προκληθεί από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι υπολογιστές μας, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την ισορροπία του pH της επιδερμίδας προσφέροντας 48ωρη ενυδάτωση.

Κάνε ένα δώρο στην επιδερμίδα σου. Περιποιήσου την με τη NIVEA Urban Skin Defence που θα την προστατεύσει και θα την ενυδατώσει όλη μέρα. Αναζωογονήσου και αποτοξινώσου από τους περιβαλλοντικούς ρύπους με τα δύο προϊόντα της νέας σειράς και απόλαυσε τις βόλτες στην πόλη, χωρίς να ανησυχείς για τίποτα!