Εσύ ξέρεις τη σημασία που έχει η ποιότητα του νερού για την ομορφιά σου;

Εσύ ξέρεις τη σημασία που έχει η ποιότητα του νερού για την ομορφιά σου;

Η έλλειψη νερού προκαλεί θαμπάδα και ξηροδερμία

Νερό. Ξέρεις ότι χωρίς αυτό δεν μπορείς να ζήσεις και γνωρίζεις ότι πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον οκτώ με δέκα ποτήρια νερό την ημέρα για να διατηρείς την επιδερμίδα σου λαμπερή και νεανική. Παρόλα αυτά, πολλές φορές «ξεχνάς» να πίνεις την ποσότητα που χρειάζεσαι και ακόμη περισσότερες, δεν αναγνωρίζεις την πραγματική αξία και τη δύναμη του νερού που έχεις στη διάθεσή σου!

Το νερό είναι ένας πραγματικός θησαυρός για το δέρμα και την υγεία σου, για αυτό είναι καλό να μάθεις να το «αξιοποιείς» σωστά και κυρίως, να δίνεις από εδώ και στο εξής ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην ποιότητά του.

Όποια και αν είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς, το σίγουρο είναι πως οι παρακάτω πληροφορίες θα αποδειχθούν πολύτιμες για εσένα και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι τα πράγματα που θεωρείς δεδομένα (όπως το νερό), είναι εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Αν δεν θέλεις, λοιπόν, να πεις το… νερό νεράκι, συνέχισε να «διαβάζεις»! «Κάθε σταγόνα μετράει», όπως μας λέει η ΕΥΔΑΠ και θα στο αποδείξουμε!

Η έλλειψη νερού προκαλεί θαμπάδα και ξηροδερμία

Αν δεν θέλεις να χάσει η επιδερμίδα σου τη λάμψη της, τότε καλό είναι να αρχίσεις να πίνεις περισσότερο νερό κάθε ημέρα και φυσικά, να χρησιμοποιείς τις κατάλληλες ενυδατικές κρέμες για να «κλειδώνεις» την υγρασία στο δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, η επαρκής κατανάλωση νερού είναι απαραίτητη για να διατηρήσεις για πολλά ακόμη χρόνια τη νεανική σου όψη, καθώς σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, το νερό μπορεί να αλλάξει την πυκνότητα της επιδερμίδας και να την κάνει πιο λαμπερή.

Η ποιότητα του νερού έχει σημασία

Μπορεί να μην το γνώριζες αλλά η ποιότητα του νερού που πίνεις και χρησιμοποιείς κάθε μέρα, «παίζει» μεγάλο ρόλο για την όψη της επιδερμίδας σου και μάλιστα, συνδέεται άμεσα με τον κίνδυνο εμφάνισης εκζέματος. Αν ταξιδεύεις πολύ πρέπει, λοιπόν, να έχεις κατά νου την παραπάνω πληροφορία. Το καλό είναι πως εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς διότι η ΕΥΔΑΠ πιστοποιεί διαρκώς ότι το νερό της Αθήνας είναι άριστης ποιότητας και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, ανταποκρινόμενο σε όλες τις σχετικές Ευρωπαϊκές και Εθνικές νομοθετικές απαιτήσεις που ισχύουν.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία φροντίζει καθημερινά, ώστε το νερό που πίνεις να είναι ένα από τα καθαρότερα νερά της Ευρώπης οπότε, μπορούμε να πούμε ότι είσαι τυχερή ως προς το κομμάτι της ποιότητας! Πίνε, λοιπόν, άφοβα το νερό σου και μην ξεχνάς να καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ (ακόμη και όταν βαριέσαι

της επιδερμίδας σου και μάλιστα, συνδέεται άμεσα με τον κίνδυνο εμφάνισης εκζέματος. Αν ταξιδεύεις πολύ πρέπει, λοιπόν, να έχεις κατά νου την παραπάνω πληροφορία. Το καλό είναι πως εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς διότι η ΕΥΔΑΠ πιστοποιεί διαρκώς ότι το νερό της Αθήνας είναι άριστης ποιότητας και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, ανταποκρινόμενο σε όλες τις σχετικές Ευρωπαϊκές και Εθνικές νομοθετικές απαιτήσεις που ισχύουν.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία φροντίζει καθημερινά, ώστε το νερό που πίνεις να είναι ένα από τα καθαρότερα νερά της Ευρώπης οπότε, μπορούμε να πούμε ότι είσαι τυχερή ως προς το κομμάτι της ποιότητας! Πίνε, λοιπόν, άφοβα το νερό σου και μην ξεχνάς να καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ (ακόμη και όταν βαριέσαι απίστευτα)!

Η ακμή σου μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν πίνεις αρκετό νερό

Αφού, λοιπόν, έχεις στη διάθεσή σου ένα από τα καθαρότερα νερά της Ευρώπης, γιατί δεν πίνεις όσο πρέπει κάθε μέρα; Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά η ακμή μπορεί να σχετιστεί με την αφυδάτωση. Κι αυτό διότι το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος (ναι, όργανο) και το σώμα σου αποτελείται από νερό σε ποσοστό που «αγγίζει» το 70%. Όταν, λοιπόν, ο οργανισμός σου δεν ενυδατώνεται σωστά, το δέρμα είναι το πρώτο όργανο που επηρεάζεται με συνέπεια να διαταράσσεται η ορμονική ισορροπία!