Σου έχουμε όλο το backstage & το making of της Margot στα Oscars!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Σου έχουμε όλο το backstage & το making of της Margot στα Oscars!

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο που σπάνια έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις.

Δεν τυχαίνει κάθε μέρα να μπορείς να τρυπώσεις μέσα στο δωμάτιο όπου πραγματοποιούνται όλες οι πυρετώδεις προετοιμασίες μια μεγάλης σταρ υποψήφιας για Oscar, λίγο πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί! Κι όμως εμείς σου έχουμε πλάνα και φωτογραφίες από όλο το backstage της Margot Robbie που αν και δεν κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για την ταινία της " Ι. Tonya", εξασφάλισε... ρίγη θαυμασμού για την εντυπωσιακή εμφάνισή της εκείνη την βραδιά. Μία παραμυθένια παρουσία με ολοκληρωτική υπογραφή του οίκου Chanel τόσο στο μακιγιάζ όσο και στην δημιουργία υψηλής ραπτικής που έντυνε το κορμί της. Άλλωστε η Margot Robbie αποτελεί νέα πρέβειρα του θρυλικού οίκου Chanel.

24 Margot Robbie getting ready for the Oscars in CHANEL March 4th LD

Tα nude χείλη της Margot ήταν ένας συνδυασμός από το κραγιόν Chanel Rouge Coco Ultra hydrating Lip Colour in cecile και...

Pic5AD641f5045

το λιπ γκλος Chanel Rouge Coco Lip Blush Hydrating Lip and Cheek Sheer Colour in Tender Rose.

Cover 1 copy

Στην 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, κατά την οποία η Margot Robbie ως νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel, επίλεξε δημιουργία υψηλής ραπτικής την οποία σχεδίασε ο ίδιος ο Karl Lagerfeld αποκλειστικά για εκείνη.

07 Last fitting in Los Angeles with Margot Robbie in CHANEL March 2nd LD

Για το μακιγιάζ της Margot στόχος ήταν μία φυσική, αλαβάστρινη όψη, με διακριτική λάμψη σε σημεία του προσώπου της τα οποία την κολάκευαν.

GettyImages 927254064
19 Margot Robbie getting ready for the Oscars in CHANEL March 4th LD

Κάνε scroll down για να δεις εκτός από το βίντεο και gallery με περισσότερες φωτογραφίες από την προετοιμάσια της Margot για τα Oscars!



ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oscars: Tα hair looks που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στα φετινά βραβεία

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099