Αυτά είναι τα αρώματα που θέλουμε να αποκτήσουμε σαν τρελές

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτά είναι τα αρώματα που θέλουμε να αποκτήσουμε σαν τρελές

Γιατί "μυρίζουν" διακοπές!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσουμε τη νέα σεζόν από το να "τυλίξουμε" το σώμα μας με νότες λουλουδιών και καρπών που εκφράζουν χαρά, αναζωογόνηση, ευεξία και ανανέωση; Ανακάλυψε τις ολοκαίνουργιες και πιο πολυτελείς αρωματικές αφίξεις, αποθήκευσέ τις στο κινητό σου και έπειτα τρέξε στο πλησιέστερο κατάστημα για να τις δοκιμάσεις στην επιδερμίδα σου.

Acqua di Parma Chinotto di Liguria

4. Chinotto di Liguria 150ml pack

Ο οίκος Acqua di Parma καλωσορίζει το πιο σημαντικό του λανσάρισμα, το νέο άρωμα Chinotto di Liguria που προστίθεται στην οικογένεια Blu Mediterraneo. Το Chinotto di Liguria είναι ένα μοναδικό άρωμα εμπνευσμένο από τον εξαιρετικά σπάνιο καρπό του chinotto που με τις ελκυστικές γλυκόπικρες νότες του, σας ταξιδεύει ανάλαφρα στο φως του ήλιου και στις ακτές της Μεσογείου!

Versace Pour Femme Dylan

o.51086

Ακολουθώντας τη διεθνή επιτυχία του του VDB Pour Homme το ξυλώδες αρωματικό fougere με το δυνατό διακριτικό χαρακτήρα, ο οίκος VERSACE αυτή τη φορά περουσιάσει το νέο γυναικείο άρωμα VERSACE POUR FEMME DYLAN DLUE. Πολύτιμο με φυσικά συστατικά σε συνδυασμό με τη τελευταία γενιά τεχνολογίας δημιουργούν μια νέα μυρωδιά για τη γυναίκα με δυνατό χαρακτήρα! Όσον αφορά το μπουκάλι, κομψά καμπυλωτά σχήματα θυμίζουν αμφορέα τονίζοντας την ισχυρή του σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό. Το χρώμα είναι το μεσογειακό μπλέ, έντονα βαθύ, αισθησιακό συνδυασμένο με χρυσές λεπτομέρειες και το έμβλημα του οίκου τη μέδουσα φυσικά, σε περίοπτη θέση.

Molton Brown Orange & Bergamot

Molton Brown Orange Bergamot with Box EDT KEJ009 XL

Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, τιμούν το εμβληματικό άρωμα του οίκου Molton Brown, Orange & Bergamot, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό και σύγχρονο Eau de Toilette καθώς και νέα πολυτελή προϊόντα σώματος. H αγαπημένη συλλογή Orange & Bergamot, που αποτελεί best-seller για περισσότερο από τριάντα χρόνια, έχει κατακτήσει βραβεία ομορφιάς και πλέον πρόκειται για μια σειρά με signature προϊόντα του οίκου Molton Brown.
Το μοναδικό αυτό άρωμα, εμπνευσμένο από άνθη νερατζιάς, θυμίζει αρώματα που συναντάς στους δρόμους και τις βασιλικές αυλές της Σεβίλλης. Αναβλύζει νότες από λεμόνι, πορτοκάλι και περγαμόντο της Ανδαλουσίας δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό συνδυασμό

EAU DE CITRON NOIR ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΗΕRMES

40409 4000x4000 1

Αποτελεί κομμάτι της σειράς Cologne Collection, της οποίας η γένεση χρονολογείται από το 1979, με τη δημιουργία του Eau de Cologne Hermès από τον Françoise Caron και είναι unisex άρωμα που απευθύνεται σε όλους ενώ υπόσχεται φρεσκάδα και ευεξία! Η όγδοη προσθήκη, το Νέο Eau de Citron Noir, με το έντονο, σκούρο μπλε μπουκάλι αποτελεί το 8ο χρώμα του ουράνιου τόξου και συμπληρώνει την συλλογή Colognes. Το Eau de Citron Noir είναι και αυτό δημιουργία της Christine Nagel, αποκλειστικής αρωματοποιού του Οίκου, η οποία αυτή τη φορά μέσα από ένα ταξίδι στη γλώσσα των εσπεριδοειδών ξεχώρισε το Μαύρο Λεμόνι.