Lash lift up botox: Η νέα τάση για έντονες φυσικές βλεφαρίδες

Lash lift up botox: Η νέα τάση για έντονες φυσικές βλεφαρίδες

Η Έλλη Τσανταρλιώτη, ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια ως lash extensionist στην Ελλάδα, φέρνοντας σε επαφή τις Ελληνίδες με τη νέα, ως τότε τάση στην ομορφιά! Η συνέπειά της, η αφοσίωσή της και το πάθος της, την καταξίωσαν στο χώρο του eyelash extensions και σήμερα είναι κορυφαία eyelash expert extensionist και κορυφαία eyelash extensions trainer αφού έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες extensionists στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που οργανώνει.

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Έλλης Τσανταρλιώτη προσφέρει καθημερινά στις Ελληνίδες ό,τι πιο καινούριο στο χώρο της ομορφιάς σε παγκόσμιο επίπεδο εφαρμόζοντας την τεχνική του lash lift up botox, τη νέα τάση για έντονες φυσικές βλεφαρίδες σε συνδυασμό με θεραπευτική μέθοδο. Παράλληλα, ως lash lift botox trainer έχει ήδη εκπαιδεύσει τεχνίτριες οι οποίες ακολουθούν μια επιτυχημένη καριέρα.

Επιπλέον, συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια ως ομιλήτρια, αλλά και ως κριτής δηλώνοντας δυναμικά το παρών και εκπροσωπώντας για πρώτη φορά την Ελλάδα σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις!

DSC 5931 my

Παράλληλα θέλοντας να δημιουργήσει διεθνή στάνταρ στην ελληνική αγορά, ίδρυσε την Elisabeth Lashes, μια εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων eyelash extensions που απευθύνονται σε επαγγελματίες extensionists. Πρόκειται για προϊόντα που προσωπικά η ίδια έχει επιλέξει και προσαρμόσει με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες τόσο των Ελληνίδων όσο και των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας. Τα προϊόντα της Elisabeth Lashes είναι δοκιμασμένα αρχικά από την ίδια, αλλά και από δεκάδες eyelash extensionists. Είναι υποαλλεργικά, πιστοποιημένα από τους αρμοδίους φορείς και non animal tested.

Elisabeth Lashes logo copy

Elisabeth Lashes, the best Eyelash Extension System

Έλλη Τσανταρλιώτη

Ελ.Βενιζέλου 4, Πεύκη, 210 80 23 376

www.elisabethlashes.gr

@elisabethlashes

@ididitmyway.gr