Dr. Konopka’s: Τα νέα vegan πιστοποιημένα καλλυντικά που θα σε αναζωογονήσουν

Dr. Konopka’s: Τα νέα vegan πιστοποιημένα καλλυντικά που θα σε αναζωογονήσουν

Τι είναι η Vegan Society;

Το καλοκαίρι οι ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι αυξημένες. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά μας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και ενυδάτωση. Πώς λοιπόν μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται; Ένα μπάνιο θα σε δροσίσει και θα σε αναζωογονήσει, αρκεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσεις εξειδικευμένα προϊόντα που θα θρέψουν το δέρμα και τα μαλλιά σου.

Εμείς σου προτείνουμε μία νέα σειρά vegan καλλυντικών για να φροντίσεις το σώμα σου από την κορυφή ως τα νύχια με φυσικό τρόπο. Κυκλοφορούν από τη νέα εταιρεία Dr. Konopka’s, η οποία είναι η πρώτη vegan εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο που κυκλοφορεί μία ολοκληρωμένη σειρά για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα.

Μπορείς να την εμπιστεύεσαι χωρίς δεύτερες σκέψεις καθώς όλα τα προϊόντα της περιέχουν φυτικά συστατικά, τα περισσότερα από τα οποία είναι 100% φυτικά. Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια του Doctor Konopka's έχει συλλέξει προσεκτικά και έχει διατηρήσει συνταγές με αναζωογονητικό βάλσαμο, αφεψήματα και αλοιφές με βάση τα θεραπευτικά βότανα, μεταφέροντας αυτά τα μυστικά από γενιά σε γενιά. Στη σειρά της εταιρείας θα βρεις μία θεραπεία για κάθε περίσταση.

NATURA 2

Εμείς έχουμε ήδη αγαπήσει τις κρέμες προσώπου που χαρίζουν λεία και βελούδινη επιδερμίδα. Μπορείς να επιλέξεις όποια θέλεις με βάση τις δικές σου ανάγκες, καθώς στη σειρά θα βρεις προϊόντα για κανονικές, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες. Η αντιγηραντική κρέμα, η εξισορροπητική κρέμα και η κρέμα θρέψης είναι οι δικές μας αγαπημένες επιλογές γεμάτες βιολογικά βότανα και αιθέρια έλαια που τονώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν να δείχνει φρέσκια και σφριγηλή. Χρησιμοποίησέ την πρωί και βράδυ προκειμένου να αισθάνεσαι πάντα ενυδατωμένη.

Για τα μαλλιά σου, που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από τον ήλιο και τη θάλασσα, επίλεξε κάποιο από τα βιολογικά έλαια βοτάνων που θρέφουν και ενυδατώνουν την τρίχα, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή όψη.

Τέλος, μην ξεχνάς ότι και το σώμα σου χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα. Δοκίμασε, λοιπόν, και το scrub από τη σειρά Dr. Konopka’s καθώς αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν για να κάνεις απολέπιση και να διώξεις τα νεκρά κύτταρα. Έτσι, θα καθαρίσεις το δέρμα σου σε βάθος και θα βοηθήσεις στην καλύτερη ενυδάτωσή του.

NATURA 3

Τι είναι η Vegan Society;

Τα Dr. Konopka’s είναι πιστοποιημένα καλλυντικά και αυτό σημαίνει ότι τηρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να χαρακτηρίζονται vegan, απαγορεύεται η χρήση προϊόντων ή συστατικών ζωικής προέλευσης για την παρασκευή τους, ενώ στη σύνθεσή τους δεν περιλαμβάνεται γάλα ή μέλι.

Επιπλέον, απαγορεύεται η διεξαγωγή πειραμάτων σε ζώα για δοκιμές καλλυντικών προϊόντων ή συστατικών τους, με πρωτοβουλία του κατασκευαστή, για λογαριασμό του, ή από τρίτους που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του κατασκευαστή. Τέλος, απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ) που περιλαμβάνουν γονίδια ζώων.

Τα καλλυντικά Dr Konopka’s τηρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και έτσι μπορείς να είσαι σίγουρη ότι τα συστατικά τους είναι απολύτως φυσικά. Θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.