Γιατί μου αξίζει…!

Νικολέττα Ράλλη
Γιατί μου αξίζει…!

Η τέλεια λύση αν είσαι πολυάσχολη αλλά θέλεις να είσαι και περιποιημένη

Καλημέρα κορίτσια μου!

Είστε έτοιμες, καθισμένες αναπαυτικά; Γιατί σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας, κάτι που θα σας αλλάξει κυριολεκτικά την ζωή. Δεν συνηθίζω να μοιράζομαι μαζί σας μυστικά ομορφιάς, γιατί τα διαβάζετε πρώτες στη στήλη ΟΜΟΡΦΙΑ του Queen.gr!

Αποφάσισα όμως να αποδράσω λίγο από τα γνωστά και αγαπημένα θέματα του blog μου και να μοιραστώ μαζί σας, κάτι που προσωπικά μου τράβηξε την προσοχή για έναν κυρίως λόγο… θα καταλάβετε ακολούθως.

Δεν θα γκρινιάξω και δεν θα παραπονεθώ για το νέο μου επαγγελματικό ξεκίνημα (αλίμονο!), αλλά η ζωή μου πλέον καθώς και ο ελεύθερός μου χρόνος έχουν αλλάξει κατά πολύ. Υπάρχουν μέρες μέσα στην εβδομάδα, που αναγκαστικά επιστρέφω σπίτι μετά τις 10:00 το βράδυ και που πραγματικά, πέρα από την εκπομπή, δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ με τίποτα άλλο όλη την ημέρα (όχι ότι το θέλω, τώρα που το σκέφτομαι ;-) ). Πάνε εκείνες οι βραδινές εξορμήσεις, οι ατέλειωτοι μαραθώνιοι ξένων σειρών αποτελούν παρελθόν και το σημαντικότερο, δεν θυμάμαι πότε ήταν εκείνη η τελευταία Πέμπτη που είχα αφιερώσει στη beauty ρουτίνα μου. Επειδή ασχολούμαι με την τηλεόραση, όπως και εσείς φαντάζομαι με δεκάδες αλλά πράγματα, κάτι που δεν πρέπει να παραμελούμε εμείς οι γυναίκες και για το οποίο θα πρέπει πάντα να βρίσκουμε χρόνο είναι η εμφάνιση μας.

Τι είναι αυτό που σας είχα πει και σε προηγούμενα άρθρα ότι πρέπει πάντα να έχουμε περιποιημένο ακόμα και εάν δεν έχουνε χρόνο; Τα μαλλιά μας φυσικά! Και τι είναι εκείνο που μας βασανίζει σχεδόν κάθε μήνα μετά από κάποια ηλικία αλλά και σε μικρότερες ηλικίες το συναντάμε όλο και πιο συχνά; Οι λευκές ρίζες!

Ξέρω τι σκέφτεστε… Πού να βρω χρόνο, και καθημερινή ειδικά, να περάσω τουλάχιστον 3-4 ώρες στο κομμωτήριο; Και γιατί για 2-3 άσπρες τρίχες που έχουν εμφανιστεί απειλητικά να περιμένω σε σαλόνια περιποίησης όταν ο χρόνος πιέζει; Σου έχω το δικό μου μυστικό που θα σώσει την κόμη σου γρήγορα και αποτελεσματικά.

lorealll

Η απάντηση είναι το Magic Retouch της L’Oréal. Σε μόλις 3 δευτερόλεπτα με το πρώτο σπρέι κάλυψης λευκών ρίζων θα έχετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μέχρι και το επόμενο σας λούσιμο, πείτε αντίο στα λευκά μαλλιά και μείνετε πάντα περιποιημένες και όμορφες.

Γιατί άλλωστε οι άσπρες ρίζες να χαλάσουν την ψυχολογία σας; Αφού υπάρχει λύση! Μεταξύ μας το Magic Retouch της L’Oréalτο έχω βάλει στο First Aid Kit μου… Σωτήριο πραγματικά!