Beauty to go: Τι να βάλεις στο νεσεσέρ σου, από την παραλία μέχρι το γραφείο!

Beauty to go: Τι να βάλεις στο νεσεσέρ σου, από την παραλία μέχρι το γραφείο!

Τα απαραίτητα που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου!

Αν υπάρχει κάτι που δεν λείπει από την τσάντα σου, τότε αυτό είναι το νεσεσέρ σου. Από το backpack της δουλειάς μέχρι την τσάντα θαλάσσης, το σακίδιο του γυμναστηρίου και το τσαντάκι του party. Θέλεις να έχεις μαζί σου κάθε στιγμή τα απαραίτητα προϊόντα προκειμένου να αισθάνεσαι όμορφη και φρέσκια, όπου και αν βρίσκεσαι -και το ίδιο θέλουμε και εμείς.

Η καλοκαιρινή μας έρευνα, λοιπόν, μας οδήγησε σε μερικές ενδιαφέρουσες και άκρως χρηστικές ανακαλύψεις για κάθε περίσταση. Πήγαμε, λοιπόν, μια βόλτα στα Sephora και δημιουργήσαμε, τα κατάλληλα Beauty to go νεσεσέρ για την παραλία, το γραφείο, το γυμναστήριο και φυσικά, τη βραδινή βόλτα και στα παρουσιάζουμε για να πάρεις ιδέες. Λίγα και καλά προϊόντα είναι αρκετά για να σε καλύψουν, ό,τι και αν προκύψει!

Το κορίτσι της παραλίας

sephora group1

Αν αυτή την εποχή σε απασχολεί περισσότερο το «κεφάλαιο» παραλία και δεν ξέρεις τι είναι καλό να έχεις μαζί σου σε κάθε εξόρμηση στην πλαζ για να δείχνεις natural και παράλληλα παραποιημένη, τότε σίγουρα να δεις τις δικές μας αγαπημένες επιλογές για το Καλοκαίρι του 2018.

Η πρώτη και βασική μας επιλογή είναι μια κρέμα για λεία και σφριγηλή επιδερμίδα. Η βραζιλιάνικη κρέμα Bum Bum θα κάνει το δέρμα σου απίστευτα απαλό και θα σε βοηθήσει να λάμψεις με το μπικίνι σου.

Στο νεσεσέρ πρέπει να μπει, φυσικά, και ένα αντηλιακό! Δες το Mini Spray Solaire της Mimitika. Είναι ένα body spray με SPF 30 που κυκλοφορεί σε μια εξαιρετικά πρακτική συσκευασία και θα σε βολέψει απίστευτα. Μπορείς να βρεις το ίδιο προϊόν με SPF 50, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσεις το αντηλιακό προσώπου! Εμείς επιλέξαμε το Defense Refresh Setting Mist καθώς αποτελεί ένα προϊόν 3-σε-1 για σταθερότητα, διάρκεια στο μακιγιάζ και αντηλιακή προστασία.

Για το τέλος, αφήσαμε τα πιο απολαυστικά προϊόντα που αξίζει να μπουν στην τσάντα θαλάσσης σου: Μια μάσκα καρπούζι για το ντεκολτέ και το πρόσωπο και ένα βάλσαμο πολλαπλών χρήσεων.

Γυμναστήριο στο φουλ και το Καλοκαίρι

sephora group2

Αν είσαι η γυναίκα η οποία ΔΕΝ παράτησε το γυμναστήριο το Καλοκαίρι για να αρχίσει τις after work βόλτες με τις φίλες της στην πόλη, τότε σίγουρα είσαι ήδη bikini ready. Τι αξίζει να βάλεις, όμως, στο σακίδιό σου για να αισθάνεσαι αναζωογονημένη μετά την προπόνηση;

Στα δικά μας «must» βρίσκεται μια αδιάβροχη μάσκαρα (εμείς προτιμήσαμε την Yoga Waterproof Mascara που περιέχει Matcha tea) για πλούσιες βλεφαρίδες, όσο και αν ιδρώνουμε. Στο νεσεσέρ σου πρέπει σίγουρα να μπει και το δικό σου αόρατο hair ring, το ιδανικό εργαλείο για τις μπερδεμένες τούφες για να τρέχεις άνετα στον διάδρομο, καθώς και μια πρακτική βούρτσα μαλλιών, όπως για παράδειγμα η Tangle Teezer Compact Styler, που θα ενυδατώνει και θα τιθασεύσει τα μαλλιά σου.

Τέλος, δες την απίστευτα ελαφριά και άνετη πετσέτα που βρήκαμε στα Sephora και στεγνώνει γρήγορα τα μαλλιά μας μετά το ντους και την κρεμούλα που επιλέξαμε για ενυδάτωση και φρεσκάδα έπειτα από την άσκηση, τη The TrueCream Aqua Bomb Mini.

Η απόλυτη workaholic

sephora group3

Σε περίπτωση που οι διακοπές σου αργούν ακόμη, τότε τα παρακάτω προϊόντα θα σε βοηθήσουν να είσαι κάθε μέρα έτοιμη για κάθε ραντεβού. Και σε αυτή την περίπτωση, θα ξεκινήσεις από τα βασικά, δηλαδή από ένα πρακτικό μίνι σπρέι αρώματος για να είσαι πάντα φρέσκια. Είναι τόσο μικρό που χωράει ακόμη και στην τσέπη σου, ενώ γεμίζει ξανά εύκολα και γρήγορα.

Η πούδρα Hoola σε συσκευασία ταξιδιού για ηλιοκαμένη όψη και στο γραφείο είναι ένα ακόμη προϊόν που ξεχωρίσαμε. Το αμέσως επόμενο beauty product που σου προτείνουμε είναι το Flower Power της Merci Handy. Περιέχει εκπληκτικά χαρτάκια -τα αγαπημένα μας blotting papers- για να κάνεις γρήγορο ρετούς στο μακιγιάζ σου και να αφαιρείς την ενοχλητική γυαλάδα και τη λιπαρότητα.

Στο νεσεσέρ σου καλό είναι να βάλεις και ένα lip balm για ενυδάτωση. Εμείς επιλέξαμε το balm της Winky Lux γιατί περιέχει αληθινό χρυσάνθεμο και δίνει και χρώμα στα χείλη. Τέλος, λίγη αιγυπτιακή… μαγεία είναι ό,τι χρειάζεσαι για κάλυψη -και ενυδάτωση- από την κορυφή έως τα νύχια, οπότε μην παραλείψεις να βρεις και την αγαπημένη μας Egyptian Magic κρέμα.

Όλα όσα χρειάζεται ένα party girl

sephora group4

Το νεσεσέρ για το πάρτι και τη βραδινή σου βόλτα το αφήσαμε για το τέλος διότι, όπως και να έχει, το μακιγιάζ της εξόδου θέλει έξτρα προσοχή. Στο δικό μας Beauty to go τσαντάκι βάλαμε φέτος το Beautyblender για ομοιόμορφη εφαρμογή του μακιγιάζ, μια shimmering πούδρα λάμψης για highlighting και φρεσκάρισμα στο λεπτό, τη μίνι παλέτα Cocoa Blend με σκιές ματιών για σοκολατί, ματ, μεταλλικό, σατινέ και λαμπερό αποτέλεσμα (αν προτιμάς τις αποχρώσεις της καραμέλας δες αυτή την επιλογή).

Φρόντισε, επίσης, να περιλάβεις στο… βραδινό σου νεσεσέρ μια μάσκαρα σε mini μέγεθος για έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες -γιατί η φάση το βράδυ είναι… BADgal BANG- και φυσικά, μην παραλείψεις να πάρεις τα mini matte κραγιόν σου. Αν είσαι, μάλιστα, θαυμάστρια της Huda θα χαρείς μαθαίνοντας πως στα Sephora στη χώρα μας υπάρχουν πλέον τα Liquid Mattes Huda Beauty με τους πιο τέλειους Nude και καστανούς τόνους.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου και ό,τι τύπος και αν είσαι, σίγουρα καλό είναι να έχεις μαζί σου κάθε μέρα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου και να είσαι πάντα σε ετοιμότητα. Εμείς βρήκαμε -και γεμίσαμε- το κατάλληλο νεσεσέρ για το Καλοκαίρι μας. Εσύ;

*Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις στα καταστήματα Sephora και αποκλειστικά στο sephora.gr.