«Σαλπάραμε» με το Dove και το ταξίδι μας αποζημίωσε!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
«Σαλπάραμε» με το Dove και το ταξίδι μας αποζημίωσε!

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα Dove; Στο δικό μου (όπως και σε πολλών ακόμα γυναικών) εμφανίζονται κατευθείαν λέξεις κλειδιά! Π.χ.:

1. Ντους

2. Ενυδάτωση

3. Άρωμα

4. Δροσιά

5. Καθαριότητα

Και άλλωστε ποια θα μπορούσε να αρνηθεί πως το Dove εδώ και πολλά χρόνια ξέρει αποδεδειγμένα τον τρόπο να περιποιείται την επιδερμίδα μας και να την αφήνει βελούδινη, μυρωδάτη και δροσερή… Πριν από λίγο καιρό όμως, δίπλα στο όνομα Dove κατάφεραν να μείνουν χαραγμένες δύο ακόμα λέξεις που θα θυμάμαι για πάντα…

dove6

1.Αίγινα

2. Κρουαζιέρα

Ξέρεις τι είναι μία απαιτητική μέρα στο γραφείο να σηκώνεις το τηλέφωνό σου και να ακούς ξαφνικά πως η ομάδα του Dove σε προσκαλεί σε μία μονοήμερη εξόρμηση- έκπληξη για να γνωρίσεις τα νέα εντυπωσιακά του προϊόντα;

Από εκείνη την ημέρα προσπαθούσα να φανταστώ που θα πάμε… τι θα δούμε… τι θα κάνουμε! Μοναδικό στοιχείο το ραντεβού ένα ηλιόλουστο πρωινό Δευτέρας στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Όταν η φαντασία σου ξεπερνά τις προσδοκίες σου

Ένα πολυτελές γιοτ, που βαφτίστηκε για μία μέρα Dove Boat ήταν εκεί να με περιμένει να επιβιβαστώ. Όλα προμήνυαν πως ξεκινούσε ένα αναζωογονητικό ταξίδι αισθήσεων, αρωμάτων, εμπειριών που όμοιό του δεν είχα ζήσει ξανά!

dove

Πρόσω ολοταχώς!

Πορεία μας; Η Αίγινα, τα καταγάλανα νερά, ο ήλιος, η δροσιά του αέρα και φυσικά όλα τα νέα προϊόντα Dove που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά και καμπίνα του γιοτ! Έτρεξα σαν εκστασιασμένο παιδί σε κυνήγι θησαυρού να τα ανακαλύψω ένα- ένα και νομίζω ότι σαν σωστή beauty editor οφείλω να τα συστήσω και σε εσένα!

dove 1

Θα ενθουσιαστείς όχι μόνο από τα αρώματα και την αποτελεσματικότητά τους, αλλά και από το γεγονός πως θυμίζουν από μόνα τους καλοκαίρι! Το Dove δημιούργησε για μία ακόμα φορά ολοκληρωμένες σειρές που είναι σίγουρο ότι θα σου προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς.

dove4

Δες τι ανακάλυψα κατά τη διάρκεια της mini κρουαζιέρας μου!

-Νέα απολεπιστικά σώματος Dove Exfoliating Body Scrubs, που απογειώνουν την καλλυντική εμπειρία και αναζωογονούν τις αισθήσεις. Κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα πριν από το ντους, την ηλιοθεραπεία, ή την ενυδάτωσή σου…Επίλεξε ανάμεσα στο Crushed Macadamia & Rice Milk, το Pomegranate Seeds & Shea Butter και το Kiwi Seeds & Cool Aloe.

Dove Exfoliating Scrub Kiwi 5

- Η γνωστή σε όλες μας σειρά Dove Nourishing Secrets εμπλουτίζεται με δύο νέα Body Lotion Sprays. Το Dove Restoring Ritual Body Lotion Spray με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου και το Dove Invigorating Ritual Body Lotion Spray με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας υπόσχονται μια μοναδική τελετουργία για την ενυδάτωση και τη φροντίδα της επιδερμίδας! Aπορροφώνται άμεσα από το δέρμα σου, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας, ενώ η ελαφριά σύνθεση σε μορφή spray μοιάζει με βελούδινο άγγιγμα.

Dove Body Lotion Spray Coconut

-Dove Shower Mousses

Το Dove προχωράει ένα βήμα παραπέρα τη φροντίδα στο ντους, παρουσιάζοντας τα νέα αφρόλουτρα σε μορφή mousse που ταυτόχρονα είναι ιδανικά και για ξύρισμα! Θα… εθιστείς κυριολεκτικά στον πλούσιο, κρεμώδη αφρό τους που απλώνεται πολύ εύκολα και καθαρίζει απαλά, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας! Επιπλέον, η πλούσια σύνθεσή τους επιτρέπει εύκολο και άνετο ξύρισμα στο ντους, ενώ τα ακαταμάχητα αρώματα με αιθέρια έλαια θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σου.

Κυκλοφορούν σε τρία αρώματα Dove Shower Mousse με έλαιο τριαντάφυλλο, Dove Shower Mousse με έλαιο Argan και Dove Shower Mousse με έλαιο καρύδας.

Dove Showering Mousse Argan Oil

-Σε αυτό το ταξίδι το Dove παρουσίασε και μια νέα σειρά αφρόλουτρων που φέρνει την τεχνολογία Micellar στην μπανιέρα σου! Τι σημαίνει αυτό; Η επιδερμίδα μας βάλλεται καθημερινά από τον ήλιο, τον αέρα και τα υψηλά επίπεδα ρύπανσης, με αποτέλεσμα να γερνάει πρόωρα. Η τεχνολογία Micellar απομακρύνει σκόνη και ρύπους από την επιδερμίδα προσφέροντας ήπιο καθαρισμό και μεταξένια απαλότητα. Όλα αυτά, δηλαδή, που χρειάζεται το δέρμα για να διατηρηθεί υγιές και όμορφο. Ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα, το Dove Sensitive Skin Micellar Water Body Wash καθαρίζει απαλά, ενώ το Dove Anti-Stress Micellar Body Wash έχει σχεδιαστεί για να καθαρίσει το δέρμα από τους καθημερινούς περιβαλλοντικούς παράγοντες που το επιβαρύνουν. Το Dove προέβλεψε και για τους λάτρεις των soap bars, παρουσιάζοντας το Micellar Beauty Bar που συνοδεύει τη sensitive σειρά.

Dove Micellar Water Series

- Και μην ξεχνάμε τα αποσμητικά Dove κορίτσια!

dove5

Όλες έχουμε σίγουρα στο νεσεσέρ μας ένα είτε σε spray μορφή είτε σε roll on. Tο νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touch είναι εδώ για να καλύψει τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες: αξιοποιεί την ενυδατική κρέμα που περιέχει (¼), δεν περιέχει αλκοόλ και φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα! Τί πιο ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που η εφίδρωση είναι πιο έντονη;

Dove Invisible Floral Touch Spray 150ml

Καλό καλοκαίρι να έχουμε όλες παρέα με το Dove!

dove7