Beauty BBFS! Αυτά είναι τα προϊόντα που τα πηγαίνουν υπέροχα μεταξύ τους

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Beauty BBFS! Αυτά είναι τα προϊόντα που τα πηγαίνουν υπέροχα μεταξύ τους

Με αφορμή την ημέρα φιλίας σήμερα, αποκαλύπτουμε τα beauty BFFS που κάνουν θαύματα παρέα!

Σήμερα είναι η ημέρα φιλίας και δεν έχουμε σταματήσει να σκεφτόμαστε τις μοναδικές φιλίες που δημιουργήθηκαν αυτή την τελευταία «μαύρη» εβδομάδα αλλά και αυτές που δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο μέσα από την καταστροφή. Θέλοντας όμως να δώσουμε μία πιο… ανάλαφρη νότα σε αυτές τις ημέρες και με αφορμή την ημέρα φιλίας, αποφασίσαμε να σου δείξουμε τα beauty BFFS που κάνουν θαύματα όταν συνδυάζονται. Πάμε να τα δούμε;

pair 1 makeup serum

Μέικαπ + Serum
Μόλις λίγες σταγόνες από το Estée Lauder Advanced Night Repair Serum μέσα στο Estée Lauder Double Wear μεικάπ μεταμορφώνουν το αγαπημένο μας foundation σε μεταξένιο πέπλο που προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι μονάχα κάλυψη. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με κάθε σέρουμ και μεικάπ αρκεί το serum να ΜΗΝ περιέχει έλαια που μπορεί να διασπάσουν τη φόρμουλα του makeup.

pair 2 base concealer

Βάση σκιάς + Κονσίλερ
Την εβδομάδα που πέρασε μιλήσαμε για το απόλυτο τρικ της κάλυψης των ατελειών και θα το επαναλάβουμε εδώ. Περνώντας λίγη από τη βάση για σκιά Eyeshadow Base της Erre Due πάνω από το σπυράκι σου και κάτω από το κονσίλερ που θα χρησιμοποιήσεις, εξασφαλίζεις το πιο σταθερό αποτέλεσμα. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσεις το concealer Solution Concealer της Erre Due το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν μαγικό. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με οποιαδήποτε βάση για σκιά και με οποιοδήποτε κονσίλερ.

pair 3 bronzer vaseline

Μπρόνζερ + Βαζελίνη
«Τι δουλειά έχουν αυτά μαζί;» θα αναρωτιέσαι… Δημιουργούν το τέλειο κρεμώδες και λαμπερό μπρονζέ αποτέλεσμα . Αναμειγνύοντας λίγο από το Créme Bronzer της Max Factor με λίγη Βαζελίνη δημιουργείς το δικό σου κρεμώδες μπρόνζερ που χαρίζει ηλιοκαμένο χρώμα αλλά και λάμψη στο πρόσωπό σου. Μην το κάνεις ωστόσο αν έχεις ιδιαίτερα ξηρή επιδερμιδα!

pair 4 eye cream concealer

Κρέμα ματιών + Concealer
Κάποια κονσίλερ μπορεί να σου πέφτουν πολύ βαριά το καλοκαίρι και να «σπάνε» κάτω από τα μάτια σου όποτε χαμογελάς. Το πρόβλημα λύνεται συνδυάζοντας μερικές σταγόνες από την κρέμα ματιών σου με το κονσίλερ σου. Ο απόλυτος συνδυασμός για εμάς είναι η κρέμα ματιών Eye Cream της Frezyderm με το Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer αλλά μπορείς να κάνεις το ίδιο με τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα.

pair 5 after shave powder

After Shave + Setting Powder
Η λογική αντίδραση είναι «What?!» αλλά άκουσέ μας… Αν χρησιμοποιήσεις το Moisturizing After Shave Balm της Nivea Men σαν βάση για το μακιγιάζ σου και την Loose Powder του The Body Shop για να φιξάρεις το μεικάπ σου το αποτέλεσμα θα είναι μία βάση που δεν πρόκειται να αλλοιωθεί με τίποτα. Με τίποτα. ΜΕ. ΤΙ.ΠΟ.ΤΑ.

pair 6 body cream makeup

Makeup + Κρέμα Σώματος
Αν συνδυάσεις το μεικάπ σου με την κρέμα σώματός σου θεωρητικά μπορείς να φτιάξεις μία κρέμα ΒΒ για το σώμα ΑΛΛΑ… πρέπει να προσέξεις τα εξής. Πρέπει να διαλέξεις ένα σούπερ αδιάβροχο μεικάπ με βάση το νερό όπως το Water Blend της Make Up Forever έτσι ώστε να είσαι βέβαιη πως δεν θα μεταφερθεί το χρώμα σε ρούχα καρέκλες και εσώρουχα. Όσο για την κρέμα… απλά πρέπει να είναι σούπερ ενυδατική για ακόμα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα και να έχει το άρωμα που σου αρέσει. Εμάς μας αρέσει η Restoring Ritual Body Cream του Dove με άρωμα καρύδας.

pair 7 oil gel

Λάδι μαλλιών + Ζελέ
Όταν σκέφτεσαι τα καλοκαιρινά look το πρώτο πράγμα που περνά από το μυαλό σου είναι το ζελέ και καλά κάνεις. Αν ωστόσο συνδυάσεις το ζελέ σου με λίγο λάδι μαλλιών το αποτέλεσμα θα είναι 10 φορές πιο όμορφο και σε καμία περίπτωση δεν θα μοιάζει με… κράνος. Ο δοκιμασμένος και λατρεμένος συνδυασμός της επιτυχίας μας ήρθε από τα παρασκήνια του φετινού Madwalk και είναι ανάμεσα στο λάδι Mythic Oil Της L’ Oréal Professionnel και το ζελέ Tecni Art Glue και πάλι της L’ Oréal Professionnel.

pair 8 top coat vernis

Βερνίκι νυχιών + Top Coat
Το Σάββατο μιλήσαμε για τις φουσκάλες που κάνει το βερνίκι και τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Ένας από αυτούς είναι τα προϊόντα που δεν συνεργάζονται και έχουμε αυτά που όντως συνεργάζονται! Το Top Coat Seche Vite είναι τέλειο μαζί με τα βερνίκια Color Hit των Sephora. Και επειδή ξέρουμε πως θα ρωτήσεις, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι το Νο 178.

pair 9 scrub mask

Scrub προσώπου + Μάσκα προσώπου
Οι συνδυασμοί είναι πολλοί αλλά αν αυτό που θέλεις είναι η λάμψη υγείας το «δίδυμο της επιτυχίας» δεν είναι άλλο από το Smooth Sugars Glow Scrubs της L’ Oréal Paris μαζί με την Moisture Bomb Tissue Mask της Garnier. Το λαχταριστό, ζαχαρένιο απολεπιστικό θα απομακρύνει ρύπους και όλα τα νεκρά κύτταρα αποκαλύπτοντας το λείο και απαλό δέρμα σου. Έπειτα η μάσκα θα έρθει να το γεμίσει θρέψη και ενυδάτωση για να ακτινοβολεί από υγεία.

Διάβασε ακόμα:

Με αυτό το τρικ δεν θα ξαναλερώσεις τα γυαλιά ηλίου σου με μεικάπ…

Είσαι έτοιμη για το πιο wild trend στις βλεφαρίδες;

Hell to the no! Αυτό είναι το χειρότερο «nail art» που έχουμε δει