Matte Mania! Αυτό το φθινόπωρο πρέπει να υιοθετήσεις την τάση των ματ χειλιών

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Matte Mania! Αυτό το φθινόπωρο πρέπει να υιοθετήσεις την τάση των ματ χειλιών

…και έχουμε τα τέλεια κραγιόν για να το κάνεις!

Φέτος τον χειμώνα, τα ματ χείλη βρίσκονται στο προσκήνιο και οι τάσεις τα θέλουν σε φωτεινές κόκκινες, καφέ και nude αποχρώσεις. Εμείς προσθέτουμε σε αυτό το κλασικά αγαπημένο μας μπορντό αλλά και το trendy μωβ και είμαστε έτοιμες για ένα πραγματικό color party στα χείλη μας. Κανένα πάρτι όμως δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το σωστό… Outfit και τυχαίνει να έχουμε μία ολόκληρη ματ «γκαρνταρόμπα» για τα χείλη σου με την υπογραφή της Dermacol!

dermacol photo in

H Dermacol μόλις μας έστειλε τα νέα Matte Mania Liquid Matte Lip Color και έχουμε απλά ξετρελαθεί! Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δοκιμάσει πιο ματ σταθερό αλλά και ενυδατικό υγρό κραγιόν! Πως γίνεται; Χάρη στη μοναδική του σύνθεση που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στα χείλη συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγρασίας. Το αποτέλεσμα; Ματ πλούσιο χρώμα που διαρκεί ως και 9 ώρες χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη, όπως συμβαίνει συνήθως με τα ματ κραγιόν.

dermacol matte mania copy

Η συλλογή προσφέρει 14 λαχταριστές nude, ροζ, μωβ και κόκκινες αποχρώσεις για να βρεις τη δική σου! Που θα τα βρεις; Τα προϊόντα Dermacol στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr. #obsessed