Κεφάλαιο μαλλιά: Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις τι βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου;

Κεφάλαιο μαλλιά: Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις τι βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να φροντίζει για την ομορφιά της και να περιποιείται τον εαυτό της, άλλη σε μεγαλύτερο και άλλη σε μικρότερο βαθμό. Από το μακιγιάζ, μέχρι την ενυδάτωση της επιδερμίδας της και από τα νύχια μέχρι τα μαλλιά. Όλες μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείχνουμε και να αισθανόμαστε ελκυστικές και λαμπερές.

Αλήθεια, όμως, πόσο καλά ξέρουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε; Άραγε, τι θα έκανες αν γνώριζες όσα γνωρίζω;

Τα ερωτήματα αυτά άρχισαν να «τριγυρνούν» στο μυαλό μας πριν από μερικές ημέρες, όταν την ώρα που κάναμε το lunch break μας στο γραφείο και χαλαρώναμε «σκρολάροντας» ασυναίσθητα στο Διαδίκτυο, είδαμε ένα βίντεο που μας έκανε να προβληματιστούμε αφού είχε σχέση με τις beauty «ιεροτελεστίες» μας. Η καθεμιά είχε τη δική της, διαφορετική ρουτίνα ομορφιάς -τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Ωστόσο, οι περισσότερες είχαμε αρκετά «κενά» όσον αφορά στα είδη που βάζουμε στο σώμα και κατά κύριο λόγο, στα μαλλιά μας!

Ναι, συνειδητοποιήσαμε πως ξέραμε τι μέικ-απ και σαμπουάν χρησιμοποιούμε και γνωρίζαμε «απ’ έξω» τα συστατικά που περιέχει η ενυδατική μας. Τι συνέβαινε, όμως, με τη βαφή των μαλλιών μας; «Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζουμε τι βαφή χρησιμοποιεί επάνω μας ο κομμωτής;», διερωτηθήκαμε. Το γεγονός που μας προβλημάτισε ακόμη περισσότερο, βέβαια, ήταν το ότι δεν είχαμε σκεφτεί -ποτέ- να τον ρωτήσουμε!

Όσο και αν εμπιστευόμαστε τους κομμωτές μας για το χρώμα στα μαλλιά μας, η πληροφορία αυτή είναι πραγματικά σημαντική. Διότι αν γνώριζες και εσύ όσα γνωρίζουμε τώρα (δηλαδή αν ήξερες τι είναι καλό για εσένα), τότε θα το ζητούσες! Και πίστεψέ μας, η λεπτομέρεια αυτή θα έκανε τη διαφορά!