Fall #obsession: Η μπλε μάσκαρα και πώς εκτόπισε τη μαύρη από το νεσεσέρ μου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Fall #obsession: Η μπλε μάσκαρα και πώς εκτόπισε τη μαύρη από το νεσεσέρ μου

Μία μπλε μάσκαρα ήρθε για να τα αλλάξει όλα

Η μάσκαρα είναι ίσως το μοναδικό προϊόν στο νεσεσέρ του μακιγιάζ μου που πραγματικά τελειώνω. Ναι, είμαι beauty editor. Ναι, δοκιμάζω όλα όσα έρχονται αλλά ΟΧΙ, δεν βάφομαι καθημερινά (ούτε καν συχνά). Προτιμώ την περιποίηση βλέπεις αλλά αυτά θα τα πούμε μία άλλη φορά. Σήμερα το θέμα μας είναι η μάσκαρα και συγκεκριμένα η μπλε μάσκαρα. Σαν mascara lover, πάντα είχα και μία μπλε στο νεσεσέρ που προανέφερα όμως, τα τελευταία χρόνια, τελείωνα μόνο μαύρα tubes. Αν με ρωτούσες «γιατί;» θα σου απαντούσα «δεν ξέρω». Πάντα μου άρεσε και πάντα δεχόμουν αρκετά κομπλιμάν όποτε τη φορούσα.

Lea Peckre bbt S15 004

Είναι άλλωστε η μόνη που τονίζει τόσο καλά τα καστανά μάτια και εκείνη που κάνει διαφορά αλλά με διακριτικό και όχι in-your-face τρόπο.

Grant bty S15 003

Αν με ρωτήσεις σήμερα γιατί δεν φορούσα τόσο καιρό μπλε μάσκαρα ξέρω να σου απαντήσω… Δεν υπήρχε η Drama Volume Volcanic Minerals Bright Blue της ΚΟΡΡΕΣ!

DRAMA VOLUME VOLCANIC MINERALS MASCARA BRIGHT BLUE

Τη γνώρισα μαζί με όλες τις υπόλοιπες beauty (hey girls!) στην παρουσίαση που μας έγινε από την ΚΟΡΡΕΣ. Την πήρα σπίτι μαζί με τη μαύρη και την plum brown και κάτι με έκανε να τη φορέσω πρώτη από όλες. Δεν ξαναφόρεσα άλλη. Σήμερα δεν φοράω ούτε κονσίλερ γι’ αυτό δεν έχει φωτογραφία μου αυτό το άρθρο αλλά έχω πολλά να πω για το συγκεκριμένο brand new προϊόν.

J JS Lee emn S15 002

Είναι ο ορισμός των oversized βλεφαρίδων και το λέω εγώ που έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά όλες τις μάσκαρα της αγοράς. Με ένα πέρασμα κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες και μπλε. Με ένα δεύτερο τις κάνει enormous και έντονα μπλε. Το ίδιο συμβαίνει και με τη μαύρη και με την plum brown αλλά με τη μπλε είναι σχεδόν εθιστικό το πώς απλώνεται το χρώμα. Εθιστικό είναι και το να περιμένεις να ανακαλύψουν οι συνάδελφοι τι έχει αλλάξει επάνω σου. Εθιστικό είναι και το πόσο εύκολα αφαιρείται η Drama Volume Volcanic Minerals όπως εθιστικό είναι και το ότι φροντίζει τις βλεφαρίδες όσο τη φοράς. Γενικά είναι εθιστική αυτή η μάσκαρα, έχει γίνει η νέα μου εμμονή και θέλω πολύ να τη γνωρίσεις. Είναι αυτό που σου έλειπε κυριολεκτικά…