Η beauty editor και οι ρυτίδες: Μία ιστορία με το πιο απρόσμενο happy ending

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η beauty editor και οι ρυτίδες: Μία ιστορία με το πιο απρόσμενο happy ending

Διάβασε πως μαζί με την YOUTH LAB. μπορείς και εσύ να γράψεις τη δική σου ιστορία με το πιο όμορφο happy ending

Η Lauren Hutton (super model και απόλυτο girl crush μου) είχε πει για τις ρυτίδες πως: «Είναι τα μετάλλιά μας στον αγώνα της ζωής» και είναι μία φράση που μόνο τώρα μπορώ να αρχίσω να καταλαβαίνω. Βλέπεις, όταν συνειδητοποίησα πως όντως έχω ρυτίδες η πρώτη μου αντίδραση ήταν ο πανικός και η θλίψη. Πανικός για το τι θα κάνω, θλίψη για το ότι μεγαλώνω και φαίνεται… Από τη στιγμή που εντόπισα τις πρώτες ρυτίδες στο μέτωπό, στα πλάγια του στόματος και στα μάτια μου ήταν το μόνο που έβλεπα στον καθρέφτη. Τις κοίταζα με τρόμο και αποστροφή και ήθελα να ακούω στο repeat το «Γερνάω μαμά» βάζοντας 115 σέρουμ, 30 κρέμες και 20 μάσκες ταυτόχρονα. Δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν όμως.

unconditional 7 lauren hutton 7e828ce58a806fc5dd60908e612e3e5bf thumb

Αυτό που χρειαζόμουν ήταν απλά να δω τα πράγματα αλλιώς. Να δεχτώ πως ο χρόνος θα περάσει και θα αφήσει σημάδια πίσω του και συγκεκριμένα επάνω στο πρόσωπό μου. Όταν τελικά το δέχτηκα όλα άλλαξαν! Ωστόσο... και πάλι, χρειαζόμουν βοήθεια και όταν λέω χρειαζόμουν βοήθεια εννοώ πως χρειαζόμουν μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και τις ανάγκες του 30+ δέρματός μου! Δεν χρειάστηκε όμως να ψάξω πολύ. Ήξερα πως θέλω μία hi tech σειρά, ήξερα πως χρειάζομαι προϊόντα που κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται και έτσι στράφηκα στην YOUTH LAB. και φυσικά βρήκα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειάζομαι!


https://www.instagram.com/p/BbhmYginnaY/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Βλέπεις, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της YOUTH LAB. δούλευαν για εμένα (και εσένα) χωρίς να το ξέρω. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ήταν μια σειρά προϊόντων (ορός, κρέμα ματιών και ημέρας) που φτιάχτηκε για όλες εμάς τις 30+ γυναίκες που θέλουν έναν σύμμαχο στην αντιγήρανση. Έναν σύμμαχο που βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας τους και δεν προσπαθεί απλά να την αλλάξει. Η Σειρά Ολικής Αναδόμησης της YOUTH LAB. είναι, η σειρά που σε βοηθά να είσαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και αν δεν είναι αυτό το απόλυτο win τότε δεν ξέρω ποιο είναι!

IMG 8194

Ποιος είναι όμως ο τέλειος συνδυασμός; Τι χρειάζεται μία γυναίκα που ανακάλυψε τις πρώτες ρυτίδες και, μετά τον πρώτο πανικό, αποφάσισε να τις αντιμετωπίσει στρατηγικά; Θα σου πω τον δικό μου συνδυασμό… Πρώτα έρχεται το Restoring Serum που είναι κατάλληλος για κάθε τύπο επιδερμίδας.

IMG 8197

Είναι ουσιαστικά ένας… Κρεμο-ορός που αναζωογονεί τους ινοβλάστες και ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου Ι & ΙΙΙ και της ελαστίνης (όλα αυτά που ευθύνονται για τη νεότητα δηλαδή). Έτσι, καταφέρνει να επαναφέρει τη λάμψη, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και κάνοντας την επιδερμίδα πιο λεία και πιο νεανική... όπως ήταν η δική μου πριν 5-6 χρόνια δηλαδή (μη γελάς!). Η σύνθεσή του περιέχει συστατικά που θα έκαναν το μυαλό σου να γυρίζει αν σου τα έλεγα όλα γι᾽αυτό θέλω να κρατήσεις απλά πως έχει την πιο hi tech σύνθεση ever KAI βιταμίνη C που ξέρεις τι θαύματα κάνει για το δέρμα μας!

IMG 8196

Έπειτα έρχεται η κρέμα ματιών Wrikles Erasure Cream for Eyes. Είναι μία κρέμα ολικής αναδόμησης που απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο «πόδι της χήμας», ενώ παράλληλα βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και τη λεμφική κυκλοφορία. Κάνει δηλαδή το δέρμα σου να «λειτουργεί» στο 100% του. Η ενισχυμένη σύνθεσή της μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας ξεκούραστο, νεανικό και φωτεινό βλέμμα και το καταφέρνει χάρη σε ένα «μαγικό κοκτέιλ» συστατικών με την υπογραφή της YOUTH LAB. . Εκείνο όμως που εμένα προσωπικά με κέρδισε (εκτός από τα αποτελέσματα) είναι η υφή της! Είναι απίστευτα πολυτελής και μεταξένια και έτσι σε κάνει να νιώθεις πραγματικά την θρέψη που προσφέρει ΑΛΛΑ... χωρίς να αφήνει πίσω της λιπαρότητα #winner!

IMG 8195

Τέλος, έρχεται η κρέμα ημέρας που είναι ίσως η καλύτερη που έχω φορέσει ποτέ (και πίστεψέ με, έχω φορέσει εκατοντάδες). Είναι η Wrinkles Erasure Cream για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε απασχολεί. Το καταφέρνει ενεργοποιώντας τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων και επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση... Σε μπέρδεψα; Θα σου το πω πιο απλά: Αυτή η κρέμα κάνει το δέρμα σου να λειτουργεί όπως όταν ήταν 25 μόλις ετών και γεμάτο ζωντάνια (όπως δηλαδή αισθάνεσαι εσύ αυτή τη στιγμή που με διαβάζεις). Για ακόμα μία φορά λοιπόν, μιλάμε για μία κρέμα που βοηθά το δέρμα σου να δώσει τη δική του μάχη ενάντια στο χρόνο και μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο! Ναι, καλά κατάλαβες, έχει την πιο λαχταριστή υφή που δεν αφήνει λιπαρότητα και κάνει το δέρμα σου να λάμπει!

Μάλιστα, πλέον κυκλοφορεί σε νέα, πολυτελή, airless συσκευασία που απελευθερώνει μόνο την ποσότητα που χρειάζεσαι χωρίς να πρέπει να βάζεις τα δάχτυλά σου μέσα στην κρέμα! Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, όταν βάζεις τα δάχτυλά σου μέσα στην κρέμα της μεταφέρεις όλα τα μικρόβια που έχουν επάνω τους. Ακόμα και αν έχεις καθαρά χέρια όμως, η σύσταση της κρέμας χάνει την υγρασία της κάθε φορά που την αγγίζεις και οξειδώνεται κάθε φορά που ανοίγεις το καπάκι. Όλα αυτά σημαίνουν πως χάνει τη δραστικότητά της λίγο λίγο αλλά η νέα αυτή συσκευασία την προστατεύει 100%! Περίμενε όμως! Μην φεύγεις... Υπάρχει και κάτι ακόμα που θέλω να σου πω!

Η Σειρά Ολικής Αναδόμησης περιλαμβάνει μία ακόμη κρέμα που απευθύνεται σε γυναίκες 45+ και αποδεικνύει πως η YOUTH LAB. έχει μία επιλογή για ΟΛΕΣ μας! Η Re-Activating Youth Cream διορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, όπως βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια όγκου και πυκνότητας λειτουργώντας παράλληλα, ως ασπίδα προστασίας από τη ρύπανση και τη φωτογήρανση. Η πλούσια σύνθεσή της γεμίζει τις ρυτίδες προσφέροντας ουσιαστικό και άμεσα ορατό lifting effect. Αυτή δεν θα τη χρειαστώ ακόμα αλλά την έχω πάρει στη μαμά μου.


https://www.instagram.com/p/Bol-AJAnKy7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όλα μαζί, τα προϊόντα της Σειράς Ολικής Αναδόμησης της YOUTH LAB. λειτουργούν συνδυαστικά έτσι ώστε να δώσουν στο δέρμα σου αυτό που χρειάζεται για να συμβαδίζει περισσότερο με την ψυχή σου που δεν γερνά στους ίδιους ρυθμούς με το σώμα σου. Αν συνδυάσεις λοιπόν αυτή τη σειρά με πραγματική αγάπη για τις ρυτίδες σου και την ιστορία που έχει να πει η κάθε μία της τότε… θα είσαι ευτυχισμένη κάθε φορά που κοιτάζεις στον καθρέφτη. Αναζήτησέ τον ορό, την κρέμα ματιών και ημέρας στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop της YOUTH LAB.: www.youthlab.com και γράψτε μαζί την δική σου ιστορία με το πιο όμορφο happy ending!