Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας έδωσε το πιο genius tip για τα χείλη και το απόλυτο μυστικό μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας έδωσε το πιο genius tip για τα χείλη και το απόλυτο μυστικό μακιγιάζ

Η Ελιάνα μας συμβουλεύει να ξεχάσουμε το lip balm και να δώσουμε προσοχή σε ένα και μόνο χαρακτηριστικό μας...

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ένα από τα girl crushes μας γιατί... είναι η πιο cool μαμά, είναι super relatable, είναι αληθινή, είναι καλλονή, έχει τα μαλλιά που θα θέλαμε να έχουμε και το χιούμορ που μας κάνει να κρατάμε τις κοιλιές μας από τα γέλια. Η Ελιάνα πάνω από όλα όμως είναι ένα κορίτσι σαν εμάς and we love her! Εδώ και κάμποσα χρόνια λοιπόν, ῾μπαίνει στο σπίτι μας῾ μέσα από την τηλεοπτική μας οθόνη και αυτό που μας κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση πάντα (εκτός από τα μαλλιά της) είναι το πόσο πολύ της πηγαίνουν τα φωτεινά κραγιόν. Περιμέναμε άρα, πως το απόλυτο tip για το μακιγιάζ της θα έχει να κάνει με τα κραγιόν αλλά κάναμε λάθος...


https://www.instagram.com/p/Bprh_C9lJ7w

Ἁν έχω μάθει ένα πράγμα στα χρόνια που με βάφουν τα κορίτσια της εκπομπής, είναι η δύναμη των φρυδιών῾ μας είπε και συνέχισε: ῾Τα σωστά, καλοβαμμένα φρύδια είναι το μόνο που χρειάζεται το κάθε κορίτσι για να δείχνει περιποιημένο. Όχι το κραγιόν, όχι το μεικάπ και όχι το ρουζ. Τα φρύδια῾. Εμείς εννοείται συμφωνούμε μαζί της και ουρλιάζουμε πολύ καιρό τώρα για το θέμα των φρυδιών όμως... Θέλαμε και ένα lip tip από την master του φωτεινού κραγιόν!


https://www.instagram.com/p/BpmP9d2lnR6

῾Το μόνο που έχω να πω για τα χείλη είναι μία λέξη: Λανολίνη. Είναι το πιο ενυδατικό και αναπλαστικό προϊόν που μπορείς να βάλεις στα χείλη σου. Δεν έχει νόημα να φοράς κάποιο όμορφο κραγιόν αν τα χείλη σου από κάτω είναι σκασμένα. Η Λανολίνη είναι 100% φυτική και είναι το όχι-και-τόσο-καλά-κρυμμένο μυστικό για τον θηλασμό. Επουλώνει το στήθος κατά τη διάρκεια του θηλασμού αλλά είναι πραγματικά θαυματουργή για τα χείλη, an overnight miracle῾ μας είπε και βάλαμε ψηλά στο to do list μας μία επίσκεψη στο φαρμακείο για λανολίνη. Eliana you rock!

DPG Network