#SintagesAgapis: Τι είναι όλα αυτά τα λαχταριστά πιάτα που βλέπουμε στο Instagram;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#SintagesAgapis: Τι είναι όλα αυτά τα λαχταριστά πιάτα που βλέπουμε στο Instagram;

Μάθαμε το genius μυστικό πίσω από τις πιο yummy αναρτήσεις!

Το brunch μπορεί να μην «γεννήθηκε» στην Ελλάδα, όμως έχει πλέον γίνει θεσμός! Είναι το σταθερό ραντεβού με τις φίλες μας και η απόλυτη instagrammable στιγμή της εβδομάδας μας. Ανυπομονούμε να παραγγείλουμε pancakes και smoothie bowls και να χαλαρώσουμε με μία αχνιστή κούπα καφέ. Εννοείται, όλα ανεβαίνουν στο Instagram αμέσως, τα likes είναι εκατοντάδες και κάπως έτσι, το Instagram feed μας γεμίζει λαχταριστά πιάτα. Υπάρχουν όμως τρία συγκεκριμένα πιάτα που βλέπουμε ξανά και ξανά, από πολλά διαφορετικά accounts και όλα έχουν το ίδιο hashtag: #SintagesAgapis. Βαλθήκαμε λοιπόν να μάθουμε τα πάντα και πρώτα από όλα πού θα μπορέσουμε να τα απολαύσουμε και εμείς! Αυτό που ανακαλύψαμε ήταν απλά genius…

sintages agapis ns A

Βλέπεις, το αγαπημένο μας brand έκανε την πιο yummy συνεργασία! Η Garnier συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Κοπαράνη, head chef του απόλυτου brunch hot spot Estrella και μετέτρεψε τις αγαπημένες μας σειρές περιποίησης μαλλιών, Botanic Therapy, σε απολαυστικά πιάτα! Ο chef εμπνεύστηκε από τα συστατικά των Botanic Therapy και το αποτέλεσμα ήταν οι #SintagesAgapis δηλαδή το πιο γευστικό και Instagrammable brunch menu της πόλης που μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε μέρα ως και τις 21 Δεκεμβρίου στα Estrella της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας! Πόσο ωραία μπορεί να είναι όμως πιάτα εμπνευσμένα από τα συστατικά σειρών περιποίησης μαλλιών; Η απάντηση είναι: ΠΟΛΥ!

sintages agapis TableTent FRONT 13x18

Το σιρόπι σφένδαμου aka maple syrup, είναι το βασικό συστατικό της σειράς Botanic Therapy Maple Healer και περιποιείται σε βάθος τα ταλαιπωρημένα και φθαρμένα μαλλιά. Είναι όμως και το απόλυτο topping για τα Maple Healer Pancakes μας που «απογείωσε» ο chef Κοπαράνης προσθέτοντας μπέικον!

FL6A1898

Το μέλι είναι το star συστατικό της σειράς Botanic Therapy Honey Treasures και προστατεύει τα μαλλιά από το σπάσιμο ενώ τα θρέφει σε βάθος. Στις #SintagesAgapis «παντρεύεται» με pancakes σίκαλης, κόκκινα φρούτα και κανέλα και δημιουργεί ένα μικρό γευστικό αριστούργημα: Τα Honey Treasure Pancakes!

FL6A1887

Τέλος, το γάλα βρώμης που περιέχει η σειρά Botanic Therapy Oat Milk Delicacy περιποιείται και ενυδατώνει βαθιά την τρίχα! Στα χέρια του Δημήτρη Κοπαράνη ωστόσο αποτέλεσε έμπνευση για το πιο healthy brunch πιάτο, το Oat Milk Delicacy Smoothie Bowl! Ένα μπολ γεμάτο βρώμη, φρούτα και γιαούρτι που μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις!

FL6A1872

Όπως αντιλαμβάνεσαι, σαν πραγματικές #BeautyAddicts και shameless #Foodies, έχουμε ξετρελαθεί και ήδη έχουμε κάνει κράτηση στο Estrella για να απολαύσουμε όλες μαζί τις #SintagesAgapis. Σου προτείνουμε να κάνεις το ίδιο και να μην ξεχάσεις να φωτογραφίσεις το πιάτο σου, να το ανεβάσεις στο Instagram και να λάβεις μέρος στον πιο λαχταριστό διαγωνισμό στο account της @garniergr!