#TeamShine! Δες τα ολοκαίνουργια, λαμπερά κραγιόν που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα matte lips!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#TeamShine! Δες τα ολοκαίνουργια, λαμπερά κραγιόν που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα matte lips!

Δέκα ακαταμάχητα λαμπερές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες!

Αν είσαι lipstick addict, τότε πιθανότατα να έχεις πάθει μία εμμονή με τα matte lips που ήταν τάση την περασμένη χρονιά. Το νεσεσέρ σου είναι ασφυκτικά γεμάτο από κραγιόν με βελούδινο φινίρισμα και πάμε στοίχημα πως δεν σου λείπει καμία απόχρωση από τα iconic matte Cream Lip Stain των Sephora.

Αυτά τα iconic προϊόντα ήταν που οδήγησαν και εμένα να γεμίσω το νεσεσέρ μου με ματ χρώματα, παρόλο που δεν θα μπορούσες να με χαρακτηρίσεις lipstick addict. Όποτε αποφάσιζα να βάλω χρώμα στα χείλη μου, ήταν αποκλειστικά και μόνο βελούδινο, χωρίς ίχνος λάμψης και κάπως έτσι κυλούσε ο χειμώνας. Μέχρι πριν λίγες μέρες. Γιατί μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο; Γιατί η εμμονή μου με το ματ βρίσκεται στο παρελθόν και πρόκειται να συμβεί το ίδιο και σε εσένα!

ajdgsajfjagfjasd

Βλέπεις, αυτό το shiny κουτί, έφτασε στο γραφείο μου και το περιεχόμενό του άλλαξε τόσο τη διάθεσή μου όσο και τα δεδομένα μου. Πρόκειται για μία νέα ομάδα «φωτιά» που ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των Sephora Collection κραγιόν και να χαρίσει ακαταμάχητη λάμψη στα χείλη και την καθημερινότητά μας. Say hello to Team Cream Lip Shine!

IMG 6181

Πρόκειται για μία συλλογή που αποτελείται από δέκα νέα κραγιόν τα οποία, με ένα πέρασμα, κάνουν τα χείλη πιο ζουμερά, πιο sexy και πιο λαμπερά από ποτέ. Συγκεκριμένα, τα νέα Cream Lip Shine των Sephora έχουν χρώμα τόσο έντονο όσο ένα ματ κραγιόν, τόση λάμψη όση ένα lip gloss, διάρκεια όση ένα long lasting προϊόν χειλιών και το καλύτερο… προσφέρουν τόση ενυδάτωση και φροντίδα όση ένα lip balm! Πως; Η κρεμώδης, λαχταριστή τους φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με έλαιο αβοκάντο που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα χείλη! Αν προσθέσουμε σε αυτά και το πρωτοποριακό απλικατέρ που σου επιτρέπει να εφαρμόσεις το χρώμα με ένα πέρασμα ΧΩΡΙΣ να χρειάζεσαι περίγραμμα, αντιλαμβάνεσαι πως η εμμονή με το ματ έγινε παρελθόν μέσα σε δευτερόλεπτα.

1

Εκείνο, ωστόσο, που κέρδισε εμένα, τη non lipstick addict, ήταν η ευκολία της εφαρμογής. Τα Cream Lip Shine Βλέπεις, συγχωρούν άπειρα λάθη και η κρεμώδης φόρμουλα μπορεί να εφαρμοστεί στα χείλη, ακόμα και χωρίς καθρέφτη. Ένα πέρασμα με το απλικατέρ αρκεί για να χαρίσει χρώμα και εκτυφλωτική λάμψη, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις για την τελειότητα που το ματ όχι απλά απαιτεί αλλά… επιβάλλει. Ποια ήταν η δική μου αγαπημένη Cream Lip Shine απόχρωση; Το #11 Dark Plum!

unnamed

Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, τα Cream Lip Shine είναι ο απόλυτος MVP του νεσεσέρ σου και τα κραγιόν που έκαναν ακόμα και εμένα να πω πως φέτος, θα φορώ κραγιόν πολύ περισσότερο! Μήπως ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις; Σπεύσε στο κοντινότερο κατάστημα Sephora για να τεστάρεις τις λαχταριστές υφές και αποχρώσεις τους ή με ένα κλικ μπες στο e-shop των Sephora και στο Sephora Greece mob app!