Περάσαμε ένα Σάββατο μαθαίνοντας για το ντεμακιγιάζ με τη Nivea και τον expert Σπύρο Σαμοϊλη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Περάσαμε ένα Σάββατο μαθαίνοντας για το ντεμακιγιάζ με τη Nivea και τον expert Σπύρο Σαμοϊλη

Συναντηθήκαμε στο The Mall Athens και κάναμε το Σάββατό μας πιο όμορφο… όπως και την επιδερμίδα μας.

Η περιποίηση και το ντεμακιγιάζ είναι ΠΟΛΥ (ναι με κεφαλαία) σημαντικά για εμάς εδώ στο beauty department του queen.gr και ιδιαίτερα για εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Ο σωστός καθαρισμός είναι το α και το ω για ένα υγιές, όμορφο και νεανικό δέρμα αλλά δυστυχώς είναι κάτι που πολλά κορίτσια παραμελούν ή απλά δεν κάνουν σωστά. Όταν λοιπόν η Nivea με κάλεσε σε ένα υπέροχο #MeetTheExpert master class ντεμακιγιάζ με τον Σπύρο Σαμοϊλη powered by MicellAIR Professional …δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε! Το ραντεβού δόθηκε για το Σάββατο, στο The Mall Athens ακριβώς έξω από τα Gallerie de Beaute όπου και συναντηθήκαμε για να μάθουμε πως θα «αποχωριζόμαστε» το μακιγιάζ μας σαν επαγγελματίες!

samoilis mall post 2

Ο υπέροχος Σπύρος πήρε το μικρόφωνο και οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή! Γιατί είναι τόσο σημαντικό το ντεμακιγιάζ; Σε τι διαφέρουν τα προϊόντα MicellAIR Professional από τα άλλα ντεμακιγιάζ; Πως αφαιρούμε σωστά και αποτελεσματικά τα αδιάβροχα προϊόντα από τα μάτια και το πρόσωπο; Ο Σπύρος απάντησε στα πάντα και παρακάτω θα βρεις και εσύ τις απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες, έτσι ώστε να ξεβάφεσαι σαν.. Επαγγελματίας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

51138584 245629756361807 514695514814414848 n

Το καθημερινό μακιγιάζ επιβαρύνει την επιδερμίδα και το ντεμακιγιάζ είναι υψίστης σημασίας γιατί το δέρμα μας ΠΡΕΠΕΙ να αναπνέει. Όταν αμελούμε το ντεμακιγιάζ οι πόροι φράσσουν, το δέρμα δείχνει πιο θαμπό, είναι πιο επιρρεπές στο γήρας και τους εξωτερικούς παράγοντες… Παρ΄όλο που ξέρουν όμως το πόσο σημαντική είναι αυτή η περιποίηση για την επιδερμίδα, πολλά κορίτσια την αμελούν ή και την κάνουν με λάθος τρόπο γιατί… Ε, γιατί κάποια προϊόντα (επαγγελματικά ή αδιάβροχα) απλά είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. Κάπου εκεί έρχεται η Nivea με τη νέα σειρά ντεμακιγιάζ MicellAIR Professional να αλλάξει τα πάντα και να μας χαρίσει το πιο αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και απίθανη περιποίηση!

51367626 224860255134649 1336767343488925696 n

Η νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional βλέπεις, αποτελείται από ένα νερό καθαρισμού δύο φάσεων και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Η φόρμουλά τους αξιοποιεί την τεχνολογία με μικύλλια (μικροσκοπικά μόρια που λειτουργούν σαν μαγνήτες) και έτσι αφαιρούν το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Όσο ο Σπύρος όμως μας εξηγούσε την επαναστατική αυτή τεχνολογία και την υπέροχα μεταξένια φόρμουλα των προϊόντων έδινε και τα πιο απίθανα tips! Καλώντας το κοινό στο Nivea καμαρίνι, μας έδειξε πως με δύο κινήσεις η αδιάβροχη μάσκαρα αφαιρείται εντελώς! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγο από το νερό MicellAIR Professional σε ένα βαμβάκι, να το ακουμπήσεις πάνω στο μάτι σου για λίγα δευτερόλεπτα και τέλος, με ελαφριές κυκλικές κινήσεις να δεις τη μάσκαρα να εξαφανίζεται! Το νερό είναι το αγαπημένο προϊόν του Σπύρου και μας ενθουσίασε τρομερά όμως… τα μαντηλάκια απλά μας έχουν γίνει εμμονή!

51409937 512679105806124 7226732218725433344 n

Αφού είδαμε μπροστά στα μάτια μας να αφαιρούν χωρίς να μουτζουρώνουν, τα πιο σταθερά, μακράς διάρκειας κραγιόν απλά «κολλήσαμε». Ο Σπύρος προτείνει να τα έχεις μέσα στην τσάντα σου για καθημερινό φρεσκάρισμα ή και στο κομοδίνο σου για το πιο αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ ever! Το Σάββατό μας κύλησε υπέροχα στην παρέα της Nivea και αν είσαι ένα από τα κορίτσια που δεν βρέθηκαν στο The Mall Athens για να ακούσουν από τον ίσιο τον Σπύρο Σαμοϊλη όλες τις συμβουλές, δεν έχεις παρά να σπεύσεις στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα και να γνωρίσεις τα MicellAIR Professional… Η πρώτη χρήση θα σου αποδείξει τα όσα είπαμε παρακάτω και θα γίνεις expert του ντεμακιγιάζ σε ένα βράδυ! Go for it!