Όλα όσα μάθαμε στο master-class ντεμακιγιάζ της NIVEA με τον Σπύρο Σαμοΐλη!

Όλα όσα μάθαμε στο master-class ντεμακιγιάζ της NIVEA με τον Σπύρο Σαμοΐλη!

Γνωρίζεις πως ο σωστός καθαρισμός είναι «το Α και το Ω» για την υγεία της επιδερμίδας σου. Παρόλα αυτά, αμελείς να καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου και δεν ασχολείσαι όσο θα έπρεπε με τα «μυστικά» του… ντεμακιγιάζ. Αλήθεια, πόσες φορές έχεις πέσει για ύπνο δίχως να αφαιρέσεις το make-up σου; Άραγε, πόσο συχνά ταλαιπωρείς το δέρμα σου χρησιμοποιώντας τα λάθος προϊόντα ή κάνοντας τις λάθος κινήσεις;

Επειδή, όπως κατάλαβες, ο σωστός καθαρισμός του προσώπου δεν είναι «παιχνιδάκι», ο γνωστός make-up Artist Σπύρος Σαμοΐλης πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες το απόλυτο master-class ντεμακιγιάζ powered by NIVEA στο The Mall Athens. Εκεί, μοιράστηκε με όλους τους λάτρεις του μακιγιάζ τα «μυστικά» της αληθινής ομορφιάς και τους έδειξε πώς μπορούν να αφαιρούν ακόμη και το πιο έντονο μακιγιάζ με ελάχιστες κινήσεις.

Μάλιστα, σε αυτό το ξεχωριστό «Meet The Expert» meet-up που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι, οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν στην πράξη την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της νέας σειράς προϊόντων καθαρισμού και ντεμακιγιάζ NIVEA MicellAIR Professional!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που δεν κατάφερες να παρευρεθείς στο ξεχωριστό αυτό event (και να κερδίσεις, μεταξύ άλλων, τα δώρα που μοίρασε η NIVEA), εμείς είμαστε εδώ για να σου μεταφέρουμε δύο από τα πιο σημαντικά tips επαγγελματικού ντεμακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις για πολλά ακόμη χρόνια την επιδερμίδα σου νεανική, όμορφη και λαμπερή. Ακολούθησέ τα και δεν θα βγεις χαμένη!

#1 Βοήθησε την επιδερμίδα σου να αναπνεύσει

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε. Η αφαίρεση του καθημερινού μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορεί η επιδερμίδα σου να «αναπνέει» και να δείχνει πάντα υγιής. Για να το πετύχεις αυτό, καλό είναι να χρησιμοποιείς ένα ειδικό προϊόν που καθαρίζει και παράλληλα οξυγονώνει την επιδερμίδα, όπως το NIVEA MicellAIR® Professional Νερό Ντεμακιγιάζ. Χάρη στη διφασική του σύνθεση, θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις εύκολα -δηλαδή χωρίς τρίψιμο και ξέβγαλμα- το έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ και δεν θα αφήσει υπολείμματα στην επιδερμίδα σου. Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει, μάλιστα, αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει το δέρμα, αφού περιέχει και εκχύλισμα μαύρου τσαγιού!

nivea 2

#2 Επένδυσε στα κατάλληλα μαντηλάκια

Δεύτερη και άκρως σημαντική συμβουλή για το ντεμακιγιάζ το σωστό! Φρόντισε να υπάρχουν πάντα στο σπίτι και την τσάντα σου τα κατάλληλα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια. Ποια είναι αυτά; Τα μαντηλάκια που θα σε βοηθήσουν να αφαιρέσεις χωρίς τρίψιμο και χωρίς ξέβγαλμα το αδιάβροχο μακιγιάζ, το make-up και τη μάσκαρα διάρκειας, που θα περιποιηθούν την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, θα φροντίσουν τις βλεφαρίδες σου και παράλληλα θα οξυγονώσουν το δέρμα σου. Τα NIVEA MicellAIR Professional Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ, τα οποία παρουσίασε ο Σπύρος Σαμοΐλης στο πρώτο master-class ντεμακιγιάζ, καλύπτουν όλα τα παραπάνω.

nivea 3

Φρόντισε, λοιπόν, απόψε το βράδυ να ακολουθήσεις τα απαραίτητα tips του σωστού και αποτελεσματικού ντεμακιγιάζ διότι σε αυτά ακριβώς «κρύβονται» τα μυστικά της αληθινής ομορφιάς. Το σίγουρο είναι πως η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο master-class ντεμακιγιάζ με τον Σπύρο Σαμοΐλη στο The Mall Athens, απέδειξε πως η εμπιστοσύνη για τη NIVEA παραμένει έντονη εδώ και πολλά χρόνια. Φροντίζει για την επιδερμίδα μας και εμείς φροντίζουμε πάντα να την παρακολουθούμε!