4 στις 4! Ψάχνεις θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών; Έχουμε τέσσερις...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
4 στις 4! Ψάχνεις θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών; Έχουμε τέσσερις...

Διάβασε πως θα κάνεις τα μαλλιά σου πιο απαλά, λαμπερά και υγιή από ποτέ!

Η ώρα έχει πάει 4 και ίσως να ετοιμάζεσαι ήδη να φύγεις από το γραφείο (είναι και Τσικνοπέμπτη) ή να κοιτάζεις ανυπόμονα το ρολόι γιατί η ώρα πλησιάζει. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να περιμένεις λίγο γιατί αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει. Βλέπεις, ξέρουμε πολύ καλά πως, εκτός και αν δεν βάφεις τα μαλλιά σου ή αν είσαι μόλις 17 χρονών (τι κάνεις εδώ, γρήγορα στο teenqueen.gr), έχεις ανάγκη από εντατική ενυδάτωση και θρέψη. Πως το ξέρουμε; Αφενός άνοιξες αυτό το άρθρο και αφετέρου είσαι φίλη μας. Σαν πραγματικές φίλες λοιπόν θέλουμε να σου μιλήσουμε για τέσσερις μάσκες που θα κάνουν θαύματα για τα μαλλιά σου, όπως έχουν κάνει και για τα δικά μας. Είναι θεραπείες ενυδάτωσης με βάση τους τέσσερα θρεπτικά συστατικά για αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα, πολύ ξηρά ή και κατεστραμμένα μαλλιά που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food

Garnier, Fructis Nourishing Banana Hair Food
Η μπανάνα είναι η βάση για τις περισσότερες DIY συνταγές μαλλιών και όχι άδικα. Περιέχει πλούσια θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία και μέσα σε αυτή τη μάσκα από την Garnier πραγματικά κάνει θαύματα. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα δεις τη διαφορά στα μαλλιά σου και το άρωμά της θα σε ξετρελάνει.

The Body Shop Shea Butter Richly Replenishing Hair Mask

The Body Shop, Shea Butter Richly Replenishing Hair Mask
Εκτός από βούτυρο καριτέ, η νέα αυτή μάσκα μαλλιών είναι επίσης εμπλουτισμένη με βούτυρο κακάο από την Γκάνα, βιολογικό παρθένο έλαιο καρύδας από την Σαμόα και βιολογικό ελαιόλαδο από την Ιταλία… αντιλαμβάνεσαι πως είναι μία υπέροχη θεραπεία για κάθε τύπο ταλαιπωρημένων μαλλιών ή απλά μαλλιών με ιδιαίτερες ανάγκες!

Wella Professionals Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Mask

Wella Professionals, Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask
Είναι η μάσκα που προμηθεύεσαι από το κομμωτήριο και προσφέρει στα μαλλιά σου εντατική θρέψη και ενυδάτωση αλλά παράλληλα, τα προστατεύει και από την περεταίρω φθορά του styling και των τεχνικών εργασιών. Πως το κάνει; Με την βοήθεια των εκχυλισμάτων Goji Berry! Είναι το απόλυτο must αν τα μαλλιά σου απλά υποφέρουν.

Κορρές Μάσκα Θρέψης και Ενυδάτωσης Αμύγδαλο και Λινάρι

Κορρές, Μάσκα Θρέψης και Ενυδάτωσης Αμύγδαλο και Λινάρι
Περιέχει εκχυλίσματα από Δίκταμο, Ματζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη και έτσι προσφέρει στα μαλλιά μόνο τα καλύτερα συστατικά που τα θρέφουν σε βάθος και τα ενυδατώνουν αποτελεσματικά.

Διάβασε ακόμα: 4 στις 4! Δες πώς θα κάνεις τέσσερις κοτσίδες πανεύκολα (video)