Έχουμε το απόλυτο τρικ για να μην ξαναχωρίσουν στη μέση οι αφέλειές σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Έχουμε το απόλυτο τρικ για να μην ξαναχωρίσουν στη μέση οι αφέλειές σου

Μας το αποκάλυψαν οι κομμωτές και θα σε σώσει

Δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από τις αφέλειες που χωρίζουν στη μέση. Εκτός και αν έχεις κάνει curtain bangs που πρέπει να χωρίζουν στη μέση, οι ίσιες, γεωμετρικές αφέλειες πρέπει να κάθονται στη θέση τους δηλαδή όλες στη σειρά. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει πάντα και φέρνει στα όριά τους τα κορίτσια που αποφάσισαν να υιοθετήσουν αυτό το trendy στιλ.

Act N 1 bty S19 010

Οι αφέλειες που χωρίζουν στη μέση κάνουν τα μαλλιά να μοιάζουν αχτένιστα και… ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ… λιγότερα! Είπαμε λοιπόν να ρωτήσουμε τους ειδικούς και να μάθουμε τρόπους με τους οποίους μπορείς να αποτρέψεις αυτό το χώρισμα και μάθαμε τον καλύτερο!

Adam Selman bbt S18 005 copy

Σύμφωνα με τους ειδικούς το προϊόν που ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι η λακ. Η λακ κολλάει τις τρίχες μεταξύ τους και έτσι κάνει το πρόβλημα χειρότερο. Το ξηρό σαμπουάν όμως, κάνει το αντίθετο! Αποτρέπει τα μαλλιά από το να κολλήσουν μεταξύ τους και έτσι οι αφέλειές σου και μένουν στη θέση τους και δείχνουν περισσότερες και δεν χωρίζουν!

Untitled design

Τα dry shampoo που αγαπάμε εδώ στο queen.gr είναι το κλασικό Batiste Dry Shampoo και το Klorane Dry Shampoo και σου προτείνουμε να πάρεις ένα μπουκάλι είτε έχεις αφέλειες είτε όχι!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το ένα πράγμα που πρέπει πάντα να συζητάς με τον κομμωτή σου

DPG Network