Our Spring Desire! Ανακαλύψαμε τα τέλεια ανοιξιάτικα κραγιόν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Our Spring Desire! Ανακαλύψαμε τα τέλεια ανοιξιάτικα κραγιόν

Παίξαμε με τα χρώματα και βρήκαμε το αγαπημένο μας ανοιξιάτικο κραγιόν από την γκάμα των Pure Color Desire Rouge Excess Lipsticks

Μπορεί ο καιρός να… παίζει μαζί μας τις τελευταίες ημέρες όμως ξέρουμε πως πολύ σύντομα όλα αυτά θα τελειώσουν. Η άνοιξη είναι εδώ κι ας κρύβεται ακόμη πίσω από τα γκρίζα σύννεφα! Κόντρα λοιπόν στο γκρίζο του ουρανού και με αφορμή τη νέα συλλογή κραγιόν της Esteé Lauder Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick, αποφασίσαμε να παίξουμε και εμείς το δικό μας παιχνίδι! Το παιχνίδι των κραγιόν που είναι γεμάτο χρώμα, λάμψη και μεταξένιες υφές. Κάπως έτσι, η κάθε μία μας ανακάλυψε το τέλειο κραγιόν που θα φορά από τώρα και μέχρι να έρθει ο Σεπτέμβριος και θα σου εξηγήσουμε το γιατί!

HELLO MARCH

Διονυσία Καλαποθαράκου, Fashion Editor
She desires Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick στην απόχρωση Ravage
«Αγαπώ το κόκκινο κραγιόν όμως η συγκεκριμένη ζουμερή, berry απόχρωση με κέρδισε αμέσως. Είναι ένα χρώμα που μπορώ να φορέσω όλη την άνοιξη, όλο το καλοκαίρι, όλο τον χειμώνα… Η κρεμώδης υφή του μάλιστα είναι απίστευτα σταθερή αλλά παράλληλα super ενυδατική! Απλά το λάτρεψα!»

HELLO MARCH 1

Eρμιόνη Σαρρή, Διευθύντρια Σύνταξης
She Desires Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick στην απόχρωση Outsmart
«Λατρεύω τα φωτεινά χρώματα και αυτό το stunning Κοραλλί είναι απλά τέλειο! Ταιριάζει με την επιδερμίδα μου τώρα που ακόμα δεν έχω μαυρίσει και ξέρω πως θα είναι απλά υπέροχο και με λίγο μαύρισμα. Άσε που νιώθω σα να μη φοράω τίποτα. Απλά υ-πέ-ρο-χο!»

HELLO MARCH 2

Γωγώ Φούντα, Αρχισυντάκτης
She Desires Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick στην απόχρωση Unspeakable
«Δεν φορώ σχεδόν ποτέ κραγιόν αλλά… Νομίζω πως από αυτή την άνοιξη θα γίνω φανατική. Αυτή η ροδαλή nude απόχρωση με το διακριτικό shimmer είναι ό, τι πιο ανάλαφρο και κολακευτικό έχω φορέσει! Είναι ίσως το μόνο κραγιόν που θα τελειώσω!»

HELLO MARCH 3

Χριστίνα Χρόνη, Beauty Editor
She Desires Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick στην απόχρωση No Angel
«Είναι η απόχρωση που ποτέ δεν πίστευα πως θα διαλέξω και όμως τη λάτρεψα! Πρώτα με τράβηξε το όνομά της αλλά πραγματικά με κέρδισε το ζουμερό χρώμα, η διακριτική λάμψη και το γεγονός πως έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελά πιο πλατιά!»

Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick Collateral Image 2 Global Expiry September 2019

Η συλλογή Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick αποτελείται από 24 συνολικά αποχρώσεις και πραγματικά, μας δυσκόλεψε πολύ! Βλέπεις, δεν είναι μόνο ένα… desirable beauty αντικείμενο αλλά το πιο πλούσιο σε χρώμα κραγιόν που έχει φτιάξει μέχρι στιγμής η Esteé Lauder, με 25% περισσότερες χρωστικές! Είναι ενυδατικό και τόσο σταθερό που άντεξε το τεστ των burgers στο lunch break μας και παρέμεινε στη θέση του για πολύ μετά το τέλος του 8ωρου μας στην δουλειά! Αυτή την άνοιξη λοιπόν We Desire Rouge Excess και σου προτείνουμε να ανακαλύψεις όλες τις cream και chrome αποχρώσεις σήμερα!