Υπάρχει μία σειρά περιποίησης που σε βοηθά να πατήσεις Ctrl+Z στα προβλήματα της επιδερμίδας σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Υπάρχει μία σειρά περιποίησης που σε βοηθά να πατήσεις Ctrl+Z στα προβλήματα της επιδερμίδας σου

…και σου δίνει το boost που χρειάζεσαι για να λάμψεις!

Η καθημερινότητα για τις γυναίκες της σύγχρονης εποχής μοιάζει με πραγματική δοκιμασία! Είμαστε συνεχώς σε μία μάχη ενάντια στο χρόνο (μεταφορικά και κυριολεκτικά) προσπαθώντας να ισορροπήσουμε καριέρα, οικογένεια, υποχρεώσεις και ό, τι άλλο απαιτείται από εμάς. Ναι, τα καταφέρνουμε γιατί Girls Run The World (όπως έχει τραγουδήσει και η Beyoncé) με τι κόστος όμως; Στην προσπάθειά μας να τα κάνουμε όλα παραμελούμε σημαντικά πράγματα όπως ο ύπνος και η διατροφή μας. Αυτή η αμέλεια φυσικά αρχίζει να φαίνεται στο πρόσωπό μας γιατί, όπως είπαμε και νωρίτερα, η μάχη μας με το χρόνο είναι διπλή. Προσπαθούμε να προλάβουμε το ρολόι αλλά και τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος που περνά στην επιδερμίδα μας. Σε αυτόν τον αγώνα ευτυχώς, έχουμε πλέον σύμμαχό μας τη Nuxe και μία σειρά περιποίησης που ήρθε για να δώσει στην επιδερμίδα μας το boost pου χρειάζεται! Καλωσόρισε λοιπόν, τη νέα σειρά Crème Prodigieuse Boost της NUXE στη ζωή σου και μάθε πως μπορεί να αλλάξει το δέρμα σου!

1532358426 lp nuxe fr gamme creme prodigieuse boost gamme 2018 09 copy

Η σειρά Crème Prodigieuse Boost της NUXE περιέχει ένα πρωτοποριακό «μπουκέτο» συστατικών γεμάτο πανίσχυρα αντιοξειδωτικά. Το Άνθος Γιασεμιού συνδυάζεται με το Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο και μαζί, ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας σου προκειμένου να… μπορέσεις να πατήσεις Ctrl+Z στα προβλήματα που σου δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής! Σκέψου τα προϊόντα της σειράς σαν μία ασπίδα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και τις εξωτερικές επιθέσεις αλλά και παράλληλα, σαν ένα super tonic για το δέρμα σου που σέβεται τη φυσική του ισορροπία. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά πως το κάθε προϊόν θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις δροσερή, φρέσκια επιδερμίδα που ακτινοβολεί από υγεία ακόμη και τις ημέρες που το στρες πάει να σε καταβάλλει…

Εκχυλισμα πλουσιο σε φλαβονοειδη και αντιοξειδωτικα

Crème Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate
Τι είναι; Ένα αναζωογονητικό serum-lotion εμπνευσμένο από την Κορεάτικη περιποίηση που αποτελεί το πρώτο βήμα στην περιποίησή σου.
Τι κάνει;Συνδυάζει δύο τύπους φυσικού Υαλουρονικού οξέος που αλληλοσυμπληρώνονται για να λειάνουν το δέρμα και να το ενυδατώσουν βαθιά και βιταμίνη C η οποία ενεργοποιεί τη λάμψη της επιδερμίδας και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

1

Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Eye Gel Balm
Τι είναι; Ένα gel-balm με φίνα και δροσερή υφή που κάνει θαύματα για τα κουρασμένα μάτια.
Τι κάνει; Περιέχει εκχύλισμα φυτικής καφεΐνης, με δράση κατά των μαύρων κύκλων και κατά των οιδημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά και έλαιο Φουντουκιού που συμβάλλει στην ενδυνάμωση αυτής της εύθραυστης περιοχής.

2

Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Gel-Cream
Τι είναι; Κρέμα-gel με ελαφρύ ματ τελείωμα για κανονικές προς μεικτές επιδερμίδες

gel

Crème Prodigieuse Boost Multi-Correction Silky Cream
Τι είναι; Μεταξένια κρέμα για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες
Τι κάνουν;
Συνδυάζοντας το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα άνθους γιασεμιού με το λειαντικό αποτέλεσμα του φυσικού Υαλουρονικού οξέος, αυτές οι δύο κρέμες γίνονται το καθημερινό booster για μια αναζωογονημένη, λαμπερή επιδερμίδα ενώ συγχρόνως απαλύνουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.

silk

Crème Prodigieuse Boost Night Recovery Oil Balm
Τι είναι; Ένα πλούσιο oilbalm με ultra-cocooning υφή
Τι κάνει; Εμπλουτισμένο με έλαιο macadamia βοηθά το δέρμα να ανανεωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας . Όσο το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα άνθους γιασεμιού συντηρεί τους μηχανισμούς του δέρματος, το εκχύλισμα από άνθος nopal (το άνθος του φραγκόσυκου), ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, προσφέροντας φωτεινή επιδερμίδα και λεία χαρακτηριστικά με το πρωινό ξύπνημα.

5

Η Crème Prodigieuse Boost λοιπόν, είναι μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που αναλαμβάνει να δώσει στο δέρμα σου το boost πoυ χρειάζεται για να αμυνθεί και να ανανεωθεί ενώ παράλληλα, το εφοδιάζει και με όλη την προστασία που έχει ανάγκη ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να αποκτήσει λάμψη υγείας. Πάτα play για να δεις πως θα χρησιμοποιήσεις το κάθε προϊόν ξεχωριστά και συνέχισε να διαβάζεις…

Αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά στην περιποίηση και τον εαυτό σου, αφήνοντας το μεθυστικό άρωμα των προϊόντων της σειράς να σε τυλίξει και συνδυάζοντας τη χρήση τους με τις σωστές κινήσεις μπορείς να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου το πιο πολύτιμο δώρο: Ένα boost για να μπορέσει να αντέξει τις δοκιμασίες και να γίνει πιο λαμπερό από ποτέ. Λοιπόν; Δεν πιστεύεις πως η επιδερμίδα σου το αξίζει; Σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο για να γνωρίσεις την σειρά Crème Prodigieuse Boost από κοντά και… μας ευχαριστείς αργότερα!