Δες πώς θα κάνεις ρίζα μόνη σου στο σπίτι λίγο πριν το Πάσχα!

Δες πώς θα κάνεις ρίζα μόνη σου στο σπίτι λίγο πριν το Πάσχα!

Roots gone, confidence on!

Το Πάσχα σχεδόν έφτασε και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου για τις διακοπές! Η Wella γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς να πετύχεις το ιδανικό χρώμα και διαθέτει δύο ειδικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις όλη την Άνοιξη!

KOLESTON RTU 32F0 DARK BROWN

ROOT TOUCH UP 10
Η Wella γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι η απογοήτευσή τους όταν οι ρίζες τους εμφανίζονται πολύ γρήγορα. Τηρώντας την υπόσχεσή της για την εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε γυναίκας, η Wella παρουσιάζει το Root Touch Up 10: την 1η μόνιμη λύση που καλύπτει τις ρίζες των μαλλιών σε 10 λεπτά - ένα lifesaver για πολυάσχολες, δυναμικές γυναίκες που θέλουν να δείχνουν όμορφες, αλλά δεν έχουν πάντα τον χρόνο να επισκεφθούν το κομμωτήριο κάθε λίγες εβδομάδες. Το Koleston Root Touch Up 10 είναι διαθέσιμο σε 12 αποχρώσεις, από μαύρο μέχρι ανοιχτό ξανθό σαντρέ, καθώς και έντονο κόκκινο.

- Το Root Touch Up 10 ταιριάζει με τις περισσότερες αποχρώσεις, ακόμα και με εκείνες του κομμωτηρίου.

- Εύκολο στη χρήση με το βουρτσάκι ακριβείας για τις ρίζες και τη σωστή ποσότητα του προϊόντος.

KOLESTON COLOR CONCEALER ΚΑΡΑΜΕΛΑ

COLOR CONCEALER
Η Wella παρουσιάζει με περηφάνεια και το Koleston Color Concealer, μία μαλακτική κρέμα για βαμμένα μαλλιά για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και ακόμα περισσότερη λάμψη! Η φόρμουλά της είναι αρκετά ήπια ώστε να ενδείκνυται για καθημερινή χρήση από τη ρίζα έως τις άκρες. Εύκολη στη χρήση όπως κάθε μαλακτική κρέμα! Περιέχει θρεπτικά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια, όπως μακαντέμια, καρύδα και argan oil, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν όμορφα και ενυδατωμένα.

Πέραν της ηπίας και θρεπτικής φόρμουλας, το Koleston Color Concealer περιέχει ελαφριά απόχρωση για να διατηρεί ακόμα περισσότερο το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών ακόμα και τη 3η βδομάδα μετά την ημερά βαφής. Η Koleston με το Color Concealer φέρνει την επαγγελματική περιποίηση για βαμμένα μαλλιά στο σπίτι σου!

Διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις: Σοκολάτα, Καραμέλα, Κεράσι και Κάστανο.