Κι όμως, υπάρχει μία 100% Vegan μάσκαρα και κάνει τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κι όμως, υπάρχει μία 100% Vegan μάσκαρα και κάνει τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!

Η νεότερη δημιουργία του αγαπημένου μας brand Kat Von D είναι καλύτερη από ποτέ και μας προτείνει να go big or go home!

Από μοναδικά eyeliners ως και κραγιόν που αψηφούν τους νόμους του… ντεμακιγιάζ (δεν βγαίνουν με τι-πο-τα), φαίνεται πως οτιδήποτε αγγίζει η Kat Von D γίνεται χρυσός και όχι άδικα. Η ανυπέρβλητη ποιότητα, το εγγυημένο αποτέλεσμα και η ethical φιλοσοφία που θέλει να βάλει οριστικό τέλος στα πειράματα στα ζώα την έχουν κάνει #1 brand στο μακιγιάζ. Έχοντας λοιπόν κατακτήσει ξεχωριστά την κάθε κατηγορία μακιγιάζ (μεικάπ, κονσίλερ, eyeliner και κραγιόν) και μετά από 4 χρόνια ερευνών, η Kat Von D παρουσιάζει μία μάσκαρα που αλλάζει τα δεδομένα στο μακιγιάζ και έρχεται να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε άλλη φόρμουλα.

KVDB florieberger 010

Βλέπεις, η Go Big Or Go Home Mascara είναι η πρώτη 100% Vegan μάσκαρα που αντικατέστησε το κερί μέλισσας (περιλαμβάνεται παραδοσιακά στις συνθέσεις των μάσκαρα) με ένα φυσικό μείγμα κεριών από ελαιόλαδο και ηλίανθο. Η νέα φόρμουλα ενισχύθηκε με πλούσιες, έντονες χρωστικές για αποτέλεσμα πιο μαύρο από ποτέ και τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία.

KVD MASCARA CROSSOVER WSMEAR V1 QC

Η κρεμώδης, ανάλαφρη σύνθεσή της καλύπτει κάθε μία τρίχα από τις βλεφαρίδες ξεχωριστά, χαρίζοντας υπέροχα βαθύ μαύρο χρώμα και εντυπωσιακό όγκο που μοιάζει ψεύτικος! Είναι μάλιστα τόσο θρεπτική και μεταξένια που μπορείς να εφαρμόσεις όσες φορές θέλεις χωρίς να δημιουργηθούν κόμποι. Σε αυτό συμβάλλει ασφαλώς και το πρωτοποριακό της βουρτσάκι με την ονομασία «fluff brush». Μία τόσο λαχταριστή, νέα μάσκαρα με τόσο ιδιαίτερη τεχνολογία, δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από το ανάλογο εργαλείο άλλωστε.



Το fluff brush είναι ένα ογκώδες, κυματοειδές βουρτσάκι που βοηθά στον ομοιόμορφο διαμοιρασμό του προϊόντος και που, με κάθε πέρασμα, χτενίζει και διαχωρίζει τις τρίχες κάνοντάς τις βλεφαρίδες να φαίνονται διπλάσιες σε όγκο. Η Go Big Or Go Home Mascara της Kat Von D λοιπόν είναι η 100% Vegan νέα μάσκαρα που έρχεται να εδραιώσει το brand ως leader ΚΑΙ στις μάσκαρα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο βάφουμε τις βλεφαρίδες μας. Υπέροχος όγκος, έντονο μαύρο χρώμα, απίστευτη σταθερότητα, και καθαρή συνείδηση με την υπογραφή της Kat Von D… Καλύτερα δεν γίνεται! Η Go Bog Or Go Home Mascara της Kat Von D είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και οnline στο e-shop https://www.sephora.gr