Happy Mother’s Day! 5+1 celebrities μας μιλούν για τη beauty συμβουλή που πήραν από τη μαμά τους

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Happy Mother’s Day! 5+1 celebrities μας μιλούν για τη beauty συμβουλή που πήραν από τη μαμά τους

…και μοιράζονται μαζί μας τις πιο γλυκιές φωτογραφίες

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, να πούμε ένα τεράστιο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Ναι, οι μαμάδες μας γιορτάζουν κάθε μέρα όμως σήμερα, είναι η δική τους ξεχωριστή γιορτή. Είναι η ημέρα που τους αφιερώνουμε σαν ελάχιστη ανταπόδοση για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς και για όλα όσα σημαίνει το να είσαι μητέρα. Κάποιες μαμάδες είναι αυστηρές, κάποιες είναι big softies, κάποιες είναι παραδοσιακές και άλλες είναι μοντέρνες… Είναι όλες μοναδικές όμως έχουν ένα πράγμα κοινό: Την αδιαμφισβήτητη, απέραντη και άνευ όρων αγάπη για τα παιδιά τους. Για εκείνες, τα παιδιά τους είναι πάντα αυτό ακριβώς: Παιδιά και η φράση «παιδί μου» μοιάζει με χάδι όποτε βγαίνει από το στόμα τους. Τα χέρια τους είναι βάλσαμο, η αγκαλιά τους ασπίδα από τον κόσμο και οι συμβουλές τους μαγικές. Πριν όμως μας πάρουν τα ζουμιά εδώ στο beauty department, ας μιλήσουμε για τις beauty συμβουλές τους! Ζητήσαμε από αγαπημένες μας celebrities να μας πουν τις beauty συμβουλές που πήραν από τις μανούλες τους και εκείνες ανταποκρίθηκαν αμέσως! Κάποιες είναι μάλιστα και οι ίδιες μανούλες και γιορτάζουν σήμερα διπλά. Δες τις όλες παρακάτω και… Happy Mother’s Day!

kalomira

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ
«Από τη μαμά μου έμαθα να πίνω ΠΟΛΥ νερό για να έχω όμορφη επιδερμίδα και να χρησιμοποιώ το κραγιόν μου για… ρουζ! Το κάνω για τα καθημερινά μου looks και το λατρεύω! Happy Mother’s Day to us all!»

boba

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ
«Από τη μαμά μου έμαθα να πίνω πολύ νερό, να βάζω πάντα κρέμα ματιών, να μη βάφομαι πολύ και να περνάω καλά!»

doukissa

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
«Η μητέρα μου είναι λάτρης του less is more. Πάντα μου τονίζει πως η φυσική ομορφιά είναι ακαταμάχητη και έτσι έμαθα κι εγώ να την αναδεικνύω με σωστό μακιγιάζ και όχι να την κρύβω πίσω από τόνους make up. Επίσης, αυτό που πάντα μου υπενθυμίζει είναι πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω μόλις γυρίζω σπίτι είναι να ξεβάφομαι πάρα πολύ καλά!»

despina

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ
«Από τη μαμά μου έμαθα να μη βάφομαι έντονα, να έχω πάντα λίγες ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά για να μου φωτίζουν το πρόσωπο και να πλένω καλά τα δόντια μου για να είναι πάντα το χαμόγελο μου λευκό και υγιές!»

eliana

ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
«Η πιο πολύτιμη συμβουλή της είναι το scrub με ζάχαρη και ελαιόλαδο. Όσα scrub του εμπορίου και αν έχω δοκιμάσει, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Επίσης, με έμαθε να έχω πάντα περιποιημένα νύχια και προσπαθώ να κλείνω ραντεβου ακόμα και τις ημέρες που τρέχω και δεν προλαβαίνω! Είναι μάλιστα και μία σούπερ δραστηριότητα που απολαμβάνω με τη μεγάλη μου κόρη που τρελαίνεται για πεντικιούρ!»

samantha

ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
«Το beauty tip που μου έδωσε η μητέρα μου είναι το tip που της είχε δώσει και η δική της μητέρα, δηλαδή η γιαγιά μου: Always wear lipstick! Και εννοείται δεν πηγαίνω πουθενά χωρίς ένα ζουμερό χρώμα στα χείλη μου!»