Στο Utopia στο Golden Hall βιώσαμε την απόλυτη hair styling εμπειρία

Στο Utopia στο Golden Hall βιώσαμε την απόλυτη hair styling εμπειρία

Παρασκευή απόγευμα λίγο μετά τις 19.00. Η κούραση της εβδομάδας μας έχει καταβάλλει και οι προτάσεις για after work εξόδους στην πόλη φαντάζουν κάτι περισσότερο από κουραστικές. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και αποφασίζουμε ότι η καλύτερη επιλογή για λίγη χαλάρωση, έπειτα από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο, είναι μία βόλτα στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Εκείνο που δεν μπορούμε να φανταστούμε, ωστόσο, είναι πως εκτός από το να απολαύσουμε τον καφέ και το φαγητό μας, να περιεργαστούμε τις βιτρίνες και να κάνουμε τις αγορές μας από τα αγαπημένα μας καταστήματα, εκείνο το απόγευμα θα μας δοθεί η ευκαιρία να βιώσουμε την απόλυτη after work pampering εμπειρία.

Διότι όταν την περασμένη Παρασκευή κάναμε την καθιερωμένη μας στάση στον χώρο του Utopia στο ισόγειο του Golden Hall και το ειδικά διαμορφωμένο booth του, μας δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε τα μυστικά του τέλειου hair styling από τους ειδικούς και παράλληλα, να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν ένα άψογο χτένισμα. Είπαμε «ναι» δίχως δεύτερη σκέψη και το απολαύσαμε.

golden utopia 1

Αν δεν γνωρίζεις ακόμη τι εστί Utopia, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως πρόκειται για το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept showroom του Golden Hall που φιλοξενεί όλα τα τελευταία trending topics. Εκεί, στον εντυπωσιακό χώρο που έχει στηθεί, κάθε εβδομάδα η curator Τίνα Δασκαλαντωνάκη υποδέχεται special quests. Αυτή τη φορά, λοιπόν, μας περίμεναν στο Utopia η ghd -το κορυφαίο brand styling μαλλιών- και οι hair stylists της, οι οποίοι μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για τα μαλλιά μας και μας χτένισαν δωρεάν.

Αφού «τσεκάραμε» όλα τα items που υπήρχαν στο Utopia, καθίσαμε αναπαυτικά στις καρέκλες μας και αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, λοιπόν, με την «έξυπνη» πρέσα ghd platinum+, το απόλυτο εργαλείο για styling μαλλιών από τον Georgios Doudessis, αποκτήσαμε μαλλιά με άψογες μπούκλες και κυματισμούς και νιώσαμε «βασίλισσες». Τη δοκιμάσαμε για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως τη λατρέψαμε. Και αυτό διότι όπως μας ενημέρωσαν οι hair stylists που συναντήσαμε, αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών μας χάρη στην τεχνολογία πρόβλεψης ultra zone που διαθέτει και παράλληλα, προσφέρει τέλειο styling, λάμψη που διαρκεί, λιγότερο σπάσιμο της τρίχας -και όλα αυτά χωρίς να φθείρει τα μαλλιά.

Και ναι, ήταν μία απίστευτα pampering εμπειρία ομορφιάς -και ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν μετά το γραφείο. Και επειδή τα μαλλιά μας ήταν κάτι περισσότερο από άψογα για να επιστρέψουμε στο σπίτι, κανονίσαμε και την έξοδό μας στο κέντρο της Αθήνας.

utopia 2

Στην περίπτωση που την περασμένη Παρασκευή και το προηγούμενο Σάββατο δεν πρόλαβες να επισκεφτείς το ghd booth, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Στο κατάστημα Georgios Doudessis στο ισόγειο του Golden Hall θα μάθεις τα «μυστικά» του τέλειου hair styling και φυσικά, θα βρεις την ghd platinum+ για να είναι από εδώ και στο εξής κάθε μέρα, μία καλή μέρα για τα μαλλιά σου. Όσον αφορά στο Utopia, θα μπορέσεις φυσικά να λάβεις μέρος και σε άλλες μοναδικές δράσεις και να απολαύσεις special happenings για την ομορφιά, τη μόδα, τη διακόσμηση, αλλά και την τεχνολογία.

Μείνε, λοιπόν, συντονισμένη για να μαθαίνεις όλα τα Utopia News. Κάθε ουτοπία είναι ξεχωριστή και ακόμη και μία after work βόλτα μπορεί να σου προσφέρει μία αναπάντεχα απολαυστική εμπειρία.

#GoldenHall #Golden_Hall #MyGoldenHall #GoldenUtopia