Ωκεανίδα: Η νέα beauty πρόταση για το πρόσωπό σου έρχεται κατευθείαν από τη θάλασσα!

Ωκεανίδα: Η νέα beauty πρόταση για το πρόσωπό σου έρχεται κατευθείαν από τη θάλασσα!

Τα natural συστατικά που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Κάθε beauty lover που θέλει να μαθαίνει και να υιοθετεί τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς για να φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί την επιδερμίδα της, γνωρίζει πως το 2019 μας έφερε ένα από τα πιο σημαντικά beauty trends των τελευταίων ετών: Τη «στροφή» στα φυσικά προϊόντα!

Αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα και κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά. Έτσι καλούμαστε να αξιοποιούμε τη δύναμη της Φύσης προκειμένου να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας! Αν δεν έχεις ήδη υιοθετήσει, λοιπόν, την κορυφαία αυτή τάση, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το επιτύχεις, από το αξιοποιήσεις την ελληνική σοφία της βοτανοθεραπείας και την επιστήμη της θάλασσας. Το «κλειδί» στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στην Ωκεανίδα!

Πρόκειται για τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου της Fresh Line η οποία βασίζεται στην επιστήμη της θάλασσας και μας φέρνει μία σειρά από υπέροχα προϊόντα γεμάτα πολύτιμα, φυσικά συστατικά: Από το καινοτόμο σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου στο εκχύλισμα από κοράλι και θαλασσινό νερό!

Τα natural συστατικά που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου

Για να διατηρήσεις την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σου αυτό το καλοκαίρι και παράλληλα, να προστατευτείς από την ατμοσφαιρική ρύπανση και το blue light, τρία είναι τα προϊόντα από την αγαπημένη μας Ωκεανίδα που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου: Το πρώτο είναι μία ενυδατική κρέμα προσώπου, το δεύτερο μία κρέμα ματιών και το τρίτο, ένας ορός ενυδάτωσης και προστασίας.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις το γιατί η θάλασσα αποτελεί, τελικά, το απόλυτο μυστικό ενυδάτωσης για νεανικό και υγιές δέρμα.

Η ενυδατική κρέμα με το σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου: Μπορεί να μην το γνώριζες όμως, το σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου προσδίδει δωδεκάωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την προστατεύει από την απώλεια νερού. Αν επιθυμείς, λοιπόν, να έχεις μία ορατά πιο ενυδατωμένη και ανθεκτική επιδερμίδα, δοκίμασε την ενυδατική Κρέμα Ωκεανίδα. Είναι απαλή, έχει ένα δροσερό θαλασσινό άρωμα, προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση και την ίδια ώρα, την προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις. Αξίζει, επίσης, να γνωρίζεις ότι το καινοτόμο σύμπλεγμα από φύκη, θαλασσινό νερό και πολυσακχαρίτες που περιέχει, ενισχύει τη μικροχλωρίδα του δέρματος και βελτιώνει την υγεία του σε μόλις επτά ημέρες. Όσο για τα φυσικά σάκχαρα, προσφέρουν 3D ενυδάτωση για κυκλοφορία της υγρασίας σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος και ενίσχυση του υαλουρονικού οξέος!

FRESH LINE QUEEN 1

Ο ενυδατικός και προστατευτικός ορός με το BLUE Oléoactif: Όπως προαναφέραμε, ένας ενυδατικός και προστατευτικός ορός, δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Ο αναζωογονητικός ορός προσώπου πολλαπλής προστασίας από την Ωκεανίδα είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, έχει δροσερή υφή και απορροφάται άμεσα. Το βασικότερο στοιχείο όμως, είναι πως η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με BLUE Oléoactif, ένα βραβευμένο και κλινικά αποδεδειγμένο δραστικό συστατικό από τρία είδη ρυζιού και βιολογικό έλαιο σόγιας που προσφέρει προστασία από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την οξείδωση. Την ίδια ώρα, είναι εμπλουτισμένος με θαλάσσιο σύμπλεγμα υψηλής απόδοσης που ενισχύει το μικροβίωμα του δέρματος και αποκαθιστά το pH. Αν θέλεις να το αποκτήσεις, αξίζει να γνωρίζεις ακόμη πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή σε συνδυασμό με ενυδατική κρέμα για εντατική ενυδάτωση, ενώ σε κάθε περίπτωση, είναι ιδανικό και σαν βάση για μακιγιάζ.

FRESH LINE QUEEN 2

Η ενυδατική κρέμα ματιών με το εκχύλισμα κοραλλιού: Τέλος, ένα ακόμη φυσικό συστατικό με «άρωμα» θαλασσινό που αξίζει να γνωρίζεις είναι το εκχύλισμα κοραλλιού! Θα το βρεις στην κρέμα-τζελ πολλαπλής προστασίας και εντατικής ενυδάτωσης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από την Ωκεανίδα και θα καλύψει τις ανάγκες σου. Διότι το εκχύλισμα κοραλλιού είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά και παράλληλα, διατηρεί την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος και βελτιώνει την επικοινωνία των κυττάρων. Η σύνθεση της συγκεκριμένης κρέμας, μάλιστα, είναι ενισχυμένη με σκουαλένιο και αμυγδαλέλαιο -συστατικά που αναπληρώνουν τα φυσικά λιπίδια του δέρματος και περιορίζουν την απώλεια νερού. Περιέχει, επίσης, και το κλινικά αποδεδειγμένο σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου καθώς και το πατενταρισμένο δραστικό BLUE Oléoactif, όπως η ενυδατική κρέμα της σειράς!

FRESH LINE QUEEN 3

Όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι στη Fresh Line θα βρεις τα κατάλληλα συστατικά για να τη φροντίσεις με τη δύναμη της Φύσης και της θάλασσας. Το «μυστικό» κρύβεται στην Ωκεανίδα, τη σειρά περιποίησης προσώπου που θα σου χαρίσει το νεανικό και υγιές δέρμα που θέλεις.