Find your matte! Απάντα τις ερωτήσεις και μάθε τη ματ απόχρωση κραγιόν που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Find your matte! Απάντα τις ερωτήσεις και μάθε τη ματ απόχρωση κραγιόν που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

...powered by MAC

Tι είναι αυτό που ζητάς από το κραγιόν σου το καλοκαίρι; Να μένει στη θέση του; Να φαίνεται από το διάστημα; Να συμπληρώνει το barely there μακιγιάζ σου; Όλα αυτά είναι ξεκάθαρα εφικτά όταν μπαίνεις μέσα σε ένα κατάστημα MAC όμως… Πώς θα βρεις την τέλεια απόχρωση για εσένα; Εμείς είμαστε εδώ και θα σε βοηθήσουμε να Meet Your Matte αυτό το καλοκαίρι! Σκέψου μας σαν digital, lipstick «προξενήτρες» αν θέλεις (μπορείς να γελάσεις)…

TEXTURE MULL IT OVER

Βλέπεις, η MAC δεν έχει μία σειρά από ματ κραγιόν που κάπως μπορεί να περιορίζει τις επιλογές σου. Μιλάμε για τη MAC Cosmetics… Οι επιλογές σου είναι δεκάδες (68 συγκεκριμένα) και είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Γι᾽αυτό χρειάζεσαι τη βοήθειά μας. Ξεκινάμε; Φάση Πρώτη: Οι οικογένειες των ματ κραγιόν της MAC είναι 3!

GROUP SHOT

Η Powder Kiss οικογένεια που είναι εμπνευσμένη από την τεχνική των makeup artists στα παρασκήνια των μεγαλύτερων ντεφιλέ, που θέλουν τις άκρες των χειλιών «σβησμένες». Το χρώμα είναι λίγο πιο απαλό, αβίαστο και απόλυτα ενυδατικό. Οι αποχρώσεις της είναι 24 και υπάρχουν 8 brand new που θα ανακαλύψεις στα καταστήματα…

GROUP POWDER KISS SHADOW

Η κλασική Matte Lipsticks οικογένεια με τις 31 αποχρώσεις! Πλούσιο χρώμα, απίστευτη διάρκεια, και υπέροχη άνεση όταν το φοράς. Seriously, είναι σα να μην έχεις βάλει κραγιόν!

CLASSIC MATT GROUP SHOT copy

H edgy Retro Matte Liquid Lipcolour που τραβά τα βλέμματα με τις 13 της αποχρώσεις! Είναι η οικογένεια για τις τολμηρές, για τις περιπετειώδεις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάζουν. Αυτές λοιπόν είναι οι Matte οικογένειες της MAC…

LIQUID LIP GROUP SHOT SHADOW

Πώς θα βρεις ανάμεσά τους τη δική σου απόχρωση; Ποια από όλες είναι αυτή που δεν θα βγάλεις από τα χείλη σου όλο το καλοκαίρι; Φάση δεύτερη: Απάντα στις ερωτήσεις και συνέχισε να διαβάζεις!



Τώρα που βρήκες ποιο είναι το ματ χρώμα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου τα νέα που κρατιόμασταν να μην σου πούμε από την αρχή! Ο Ιούνιος είναι ο Meet Your Matte μήνας για τη MAC και με κάθε αγορά 2 matte lipsticks παίρνεις δώρο άλλο ένα αν πας σε κατάστημα ή αυτή τη συλλεκτική tote bag αν κάνεις τις αγορές σου online!

SK3090

Λοιπόν; Τι περιμένεις; Ξέρεις το χρώμα σου, ξέρεις σε ποια οικογένεια ανήκει και μπορείς να γυρίσεις σπίτι όχι μόνο με ένα matte κραγιόν στο σπίτι σου αλλά με 3! Go girl!