Water Power! Αυτά τα προϊόντα θα σου χαρίσουν την ενυδάτωση που τόσο χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Water Power! Αυτά τα προϊόντα θα σου χαρίσουν την ενυδάτωση που τόσο χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Η ενυδάτωση είναι άλλωστε το Α και το Ω για μία υγιή και όμορφη επιδερμίδα

Το νερό είναι τόσο σημαντικό για το σώμα σου! Είναι αυτό που δίνει ζωή στα κύτταρά σου και αποτελεί το 70% του οργανισμού σου. Το να παραμένεις ενυδατωμένη είναι άρα το πιο σημαντικό πράγμα, κυρίως το καλοκαίρι. Με τον ιδρώτα αποβάλλεις ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υγρασίας που είναι απαραίτητο να αναπληρώνεις αμέσως. Υπάρχουν ακόμη και applications τα οποία σου θυμίζουν να πίνεις νερό όμως… Ήξερες πως μόλις ένα μέρος του νερού που πίνεις φτάνει στο δέρμα σου;

1

Τα πράγματα μάλιστα για την επιδερμίδα σου γίνονται χειρότερα με τον ιδρώτα και τις βουτιές γιατί, όσο το νερό εξατμίζεται από την επιφάνεια της επιδερμίδας σου, παίρνει μαζί του και την υγρασία που ήδη υπάρχει εκεί. Το αποτέλεσμα είναι αφυδάτωση και υγρασία που δεν αναπληρώνεται όπως πρέπει με τα μπουκάλια νερού που πίνεις την ημέρα. Τι κάνεις λοιπόν; Αρχικά δεν πανικοβάλλεσαι και συνεχίζεις να διαβάζεις, θα στα πούμε όλα!

AAAAA

Αυτό που πρέπει να κάνεις για να φροντίσεις το δέρμα σου που υποφέρει το καλοκαίρι είναι να ενισχύσεις την καθημερινή σου περιποίηση με τα πιο… Water Power προϊόντα εκεί έξω. Ποια είναι αυτά; Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα ενυδάτωσης της αγοράς, έχουμε καταλήξει στο εξής ενυδατικό «κοκτέιλ» που κάνει θαύματα! Έχουμε και λέμε…

day

Κρέμα ημέρας
Η κρέμα ημέρας σου είναι εξίσου σημαντική με το αντηλιακό αλλά πρέπει να είναι super ενισχυμένη! Αυτή η μικρή φάλαινα λοιπόν δεν είναι παιχνίδι αλλά το πιο ενυδατικό προϊόν προσώπου που απορροφάται αμέσως και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα. Το όνομα αυτής, TonyMoly, Whale Moisture Boost Day Cream! Η δροσερή gel υφή της περιλαμβάνει θαλασσινό νερό ενισχυμένο με πολλά μεταλλικά στοιχεία, πλανγκτον για την ενίσχυση και προστασία της επιδερμίδας και τον πανίσχυρο Δροσουλίτη ο οποίος συμβάλλει στην αντιμετώπιση ήπιων δερματικών προβλημάτων και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

night

Μάσκα Νύχτας
Η πραγματική ανάπλαση και θρέψη της επιδερμίδας συμβαίνει όσο εσύ κοιμάσαι συνεπώς η βραδινή σου περιποίηση είναι πολύ…ΠΟΛΥ σημαντική. Το πρώτο βήμα για να την ενισχύσεις λοιπόν είανι να αντικαταστήσεις την κρέμα νύχτας σου με μία μάσκα νύχτας! Από όλες όσες έχουμε δοκιμάσει, η Belif, Aquabomb Sleeping Mask είναι η πιο αποτελεσματική! Η φόρμουλα «μνήμης» της gel υφής της καλύπτει το περίγραμμα του προσώπου για εντατική ενυδάτωση. Περιέχει εξαιρετικά ενυδατικά βότανα όπως οι σκωτσεζικες Ερείκη και Αλχημίλλη και έτσι αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας και της χαρίζει λάμψη, ελαστικότητα και υπέροχα λαμπερή όψη το πρωί!

eye

Μάσκα ματιών νύχτας
Όπως αντικατέστησες την κρέμα νύχτας σου με μία μάσκα προσώπου, έτσι πρέπει να κάνεις και με τη βραδινή κρέμα ματιών σου. Η μάσκα νύχτας για τα μάτια θα φροντίσει το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών εντατικά και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Αγαπημένη μας είναι η Laneige, Sleeping Care Eye Sleeping Mask. H δροσερή υφή της είναι εμπλουτισμένη με νερό πεπτιδίων, που θρέφει και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας. Το κεραμικό απλικατέρ της διαθέτει περιστροφή 180° και είναι ιδανικό για ελαφρύ μασάζ που αποσυμφορεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενώ παράλληλα, ενισχύει τη διείσδυση των θρεπτικών συστατικών. Τέλος, η πανίσχυρη σύνθεσή της περιλαμβάνει Βιταμίνη Ρ Από εσπεριδοειδή, καφεΐνη και ολιγοσακχαρίτες οι οποίοι μειώνουν ορατά το οίδημα. Με λίγα λόγια, είναι το καλύτερο δώρο για τα μάτια σου!

lip

Μάσκα χειλιών νύχτας
Τα χείλη είναι ίσως το πιο παραμελημένο σημείο του προσώπου. Είναι όμως και το σημείο που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση και μία μάσκα χειλιών θα σου τη χαρίσει. Ναι, από εκεί που δεν φορούσες τίποτα στα χείλη σου πριν τον ύπνο, θα αρχίσεις να φοράς μάσκα και θα χαμογελάς πιο πλατιά. Λατρεύουμε τη βραβευμένη Laneige, Sleeping Care Lip Sleeping Mask. Η μεταξένια υφή της γίνεται ένα με τα χείλη και μεταφέρει σε βάθος τα θρεπτικά συστατικά της. Περιέχει βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά αλλά και το Berry Mix σύμπλεγμα που συνδυάζει τους χυμούς μούρων για να προσφέρει μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία περιποίησης χειλιών. Τέλος, χάρη στη Μoisture Wrap τεχνολογία της περιλαμβάνει, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ από υαλουρονικό οξύ που «κλειδώνει» την υγρασία και κάνει τα χείλη πιο νεανικά και απαλά.

sos

Εβδομαδιαίο SOS
Έχοντας ενισχύσει την καθημερινή σου περιποίηση ερχόμαστε στις SOS επιλογές σου. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, είναι καλό να φροντίζεις ακόμα πιο εντατικά το δέρμα σου εφαρμόζοντας μία μάσκα. Όχι οποιαδήποτε μάσκα όμως… Η Erborian, Bamboo Waterlock Masque είναι αυτή που πρέπει να εμπιστευτείς! Πρόκειται για ένα υδάτινο gel Που απλώνεται σαν κύμα δροσιάς επάνω στο δέρμα σου και αναπληρώνει την υγρασία του χάρη στο σύμπλεγμα ινών και μπαμπού που περιέχει. Απλά εφαρμόζεις μία γενναία δόση σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ, χαλαρώνεις για δέκα λεπτά και έπειτα την ξεπλένεις. Για ακόμα πιο εντατική ενυδάτωση μπορείς να… χαλαρώσεις μέχρι να απορροφηθεί εντελώς στο πρόσωπό σου.

sos2

Άμεση ανακούφιση
Είναι μερικές φορές που νιώθεις το δέρμα σου να «τραβάει» περισσότερο από άλλες μέρες, που η όψη σου είναι θαμπή και μοιάζεις κουρασμένη ενώ οι ρυτίδες σου φαίνονται περισσότερο… Χρειάζεσαι άμεση ενυδάτωση και μία μάσκα είναι αυτή που θα σου τη χαρίσει. Η Dr Jart+, Rubber Mask Hydration Lover είναι ιδανική γιατί δεν μοιάζει με καμία άλλη που έχεις δοκιμάσει. Πρόκειται μία μάσκα μοντελοποίησης και θα σου εξηγήσουμε τι σημαίνει αυτό. Μέσα στον funky φάκελό της θα βρεις μία αμπούλα και μία μάσκα από καουτσούκ σε δύο κομμάτια. Εφαρμόζεις το υγρό της αμπούλας σε όλο το πρόσωπο και από πάνω βάζεις την μάσκα μοντελοποίησης που θα εμποδίσει την εξάτμιση των πολύτιμων συστατικών και ουσιαστικά θα «κλειδώσει» την υγρασία στο δέρμα σου. Περιμένεις για μισή ώρα και την αφαιρείς. Τόσο απλά! Το αποτέλεσμα θα είναι μία εμφανώς πιο αναζωογονημένη επιδερμίδα, σφριγηλή, λαμπερή και ενυδατωμένη!

Με αυτές τις μικρές αλλαγές λοιπόν, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη «δύναμη του νερού» στο 100% και να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου αυτό που χρειάζεται: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ! Που θα βρεις όλα αυτά τα λαχταριστά προϊόντα;

Αποκλειστικά στον #1 προορισμό ομορφιάς: Στα καταστήματα Sephοra και online στο νέο www.sephora.gr και στο mob app Sephora Greece! Για να μαθαίνεις μάλιστα πρώτη όλα τα νέα των brands της Sephora και να λάβεις μέρος σε φοβερούς διαγωνισμούς, κάνε Like στις σελίδες @sephora_greece σε Facebook & Instagram

Τι περιμένεις; Ενυδατώσου τώρα!