Ετοιμάζεσαι για εκδρομή; Όσα πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου για να νιώθεις ανάλαφρη

Ετοιμάζεσαι για εκδρομή; Όσα πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου για να νιώθεις ανάλαφρη

Ιδού, λοιπόν, όλα όσα πιστεύουμε πως ενδέχεται να σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο απελευθερωμένη στην επόμενη «απόδρασή» σου -και σίγουρα θα φροντίσουμε να τοποθετήσουμε και εμείς στα δικά μας νεσεσέρ.

Τα απαραίτητα του νεσεσέρ. Θέμα μείζονος σημασίας για κάθε γυναίκα (ακόμη και για εσένα που δεν «συγκινείσαι» με τα make-up trends) για το οποίο γράφουμε συχνά διότι ανάλογα με την περίσταση, αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Το αποκαλύπτει η ίδια η ετυμολογία της λέξης. «Νecessaire» στα γαλλικά, δηλαδή τα απαραίτητα και αναγκαία.

Ενόψει, λοιπόν, του καλοκαιριού, αποφασίσαμε να διαβουλευτούμε προκειμένου να καταγράψουμε όλα εκείνα τα items τα οποία δεν είχαμε φροντίσει να βάλουμε στα ταξιδιωτικά νεσεσέρ μας και τελικά, αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από απαραίτητα.

Όλες μας καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής θέλουμε να αισθανόμαστε ανάλαφρες, αλλά και έτοιμες για κάθε περίσταση, ειδικότερα το καλοκαίρι, όταν και η θερμοκρασία είναι υψηλή και για πολλούς λόγους, νιώθουμε συχνά-πυκνά μία έντονη δυσφορία. Ιδού, λοιπόν, όλα όσα πιστεύουμε πως ενδέχεται να σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο απελευθερωμένη στην επόμενη «απόδρασή» σου -και σίγουρα θα φροντίσουμε να τοποθετήσουμε και εμείς στα δικά μας νεσεσέρ.

Το dry shampoo: Μπορεί να είναι μία σχετικά νέα «μόδα» στην Ελλάδα όμως, έχουμε ήδη αγαπήσει τα αγαπημένα μας ξηρά σαμπουάν διότι μας έχουν βοηθήσει πολλές φορές να νιώσουμε περισσότερο ανάλαφρες στο λεπτό. Το αίσθημα του να νιώθεις ότι τα μαλλιά σου κολλάνε και μυρίζουν άσχημα (ειδικότερα αν η παρέα σου καπνίζει) μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ολίγον τι απωθητική. Βάλε, λοιπόν, ένα dry shampoo στο νεσεσέρ σου και μη διστάσεις να το χρησιμοποιήσεις με την πρώτη ευκαιρία για να φρεσκαριστείς.

Το DuphaFruit Sticks: Άλλο ένα μεγάλο «must» του νεσεσέρ το οποίο τουλάχιστον τρεις καλές μου συνάδελφοι εύχονται να είχαν μαζί τους στις περσινές τους καλοκαιρινές διακοπές. Δεν ξέρουμε για εσάς όμως, για εμάς εδώ στο γραφείο, η δυσκοιλιότητα δεν αποτελεί θέμα ταμπού. Είναι ένα ζήτημα για το οποίο μιλάμε συχνά -μεταξύ μας εννοείται- και μας προβληματίζει. Τα καλά νέα είναι πως το αγαπημένο μας σιρόπι για δυσκοιλιότητα, το Duphalac -το οποίο αντιμετωπίζει τη δυσκοιλιότητα και ταυτόχρονα ρυθμίζει την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου- κυκλοφορεί και σε φακελάκια που χωρούν ακόμη και στα νεσεσέρ μας -και έχουν υπέροχη γεύση δαμάσκηνο, έτοιμο να το πιείς! Ο λόγος για το DuphaFruit Sticks! Περιέχει Λακτουλόζη (την ήπια και αποτελεσματική δραστική ουσία που μας ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα ενώ ταυτόχρονα επειδή είναι πρεβιοτική ουσία, ενισχύει την ισορροπία της εντερικής μας χλωρίδας), θα το βρεις στα φαρμακεία, είναι διακριτικό και πρακτικό για το ταξίδι, την εκδρομή και το γραφείο και… θα σε βοηθήσει να νιώσεις ανάλαφρη την επόμενη φορά που θα αισθανθείς πως η δυσκοιλιότητα σε έχει στριμώξει!

Τα υγρά μαντηλάκια: Για τα χέρια, το πρόσωπο, το σώμα και την ευαίσθητη περιοχή. Τα υγρά μαντηλάκια πρέπει να βρίσκονται σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις τον ιδρώτα που στάζει, τα χέρια σου με τα οποία ακούμπησες την κουπαστή, το πρόσωπό σου όταν το make-up αρχίσει να «τρέχει» από τη ζέστη ή όταν με μία άτσαλη κίνηση πασαλείβεσαι με τη μάσκαρα. Να μην αναφερθούμε, φυσικά, στη στιγμή που θα θελήσεις να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα για να νιώσεις ανάλαφρη και θα βρίσκεσαι μακριά από την άνεση του σπιτιού σου (να τα λέμε και αυτά).

Το αναζωογονητικό σπρέι προσώπου: Δεν είναι υπερβολή. Αντιθέτως, αποτελεί μία ακόμη beauty ανάγκη που αξίζει να έχεις μαζί σου στην επόμενη εκδρομή. Ένα αναζωογονητικό σπρέι προσώπου θα σε δροσίσει στη στιγμή, θα σου προσφέρει την αντιοξειδωτική προστασία που χρειάζεσαι και κυρίως, θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ανάλαφρη. Ψάξε, λοιπόν, να βρεις από τώρα το facial mist που ταιριάζει στις ανάγκες και την επιδερμίδα σου.

Tα extras: Στη λίστα με τα απαραίτητα items που αξίζει να έχεις μαζί σου στην επόμενη εκδρομή για να νιώθεις ανάλαφρη -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μην παραλείψεις να βάλεις ένα μικρό άρωμα για το φρεσκάρισμα, ένα scrunchie για τα μαλλιά (προτίμησέ το από το απλό λαστιχάκι διότι δεν σπάει την τρίχα) και φυσικά, ωτοασπίδες. Πίστεψέ με, μπορεί εύκολα να τις χρειαστείς. Αν δεν τις προτιμάς, τότε «κατέβασε» μερικά podcast στο κινητό σου και πάρε μερικά μαθήματα αυτοβελτίωσης, όσο ταξιδεύεις.

1685538445004-273170866-Duphafruit.gif

Από το DuphaFruit Sticks που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το ενοχλητικό στρίμωγμα της δυσκοιλιότητας, μέχρι τα μαντηλάκια και το facial mist. Λίγα και καλά είναι τα items που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ πριν το ταξίδι σου. Ετοίμασε, λοιπόν, εγκαίρως τη λίστα σου και φρόντισε να μην τα ξεχάσεις!

DUL-2023-0029-MAY23