Αυτά είναι τα μόνα αδιάβροχα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου και σου εξηγούμε γιατί

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα μόνα αδιάβροχα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου και σου εξηγούμε γιατί

Μην το παρακάνεις, δεν χρειάζεται…

Κάθε που καλοκαιριάζει μας πιάνει μία μούρλα με τα αδιάβροχα προϊόντα! Ψάχνουμε με μανία αδιάβροχα μολύβια και μάσκαρα, αναζητούμε μεικάπ που μένουν για πάντα στο δέρμα μας αλλά δεν σκεφτόμαστε το εξής απλό: Δεν χρειαζόμαστε τόσα waterproof προϊόντα! Λίγες από εμάς πηγαίνουν βαμμένες στη θάλασσα και ναι, μπορεί να ιδρώνουμε αλλά δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε. Ναι, τα αδιάβροχα προϊόντα είναι σωτήρια γιατί καμία μας δεν θέλει μάσκαρα που «τρέχει» η κοσνίλερ που εξαφανίζεται στα μέσα της ημέρας. Όλα ωστόσο πρέπει να γίνονται με μέτρο και παρακάτω σου εξηγούμε το γιατί…

NYX PROOF IT WATERPROOF MASCARA TOP COAT

Η μάσκαρα
Ναι, είναι φανταστικό το να μην χρειάζεται να ανησυχείς για τη μάσκαρα αλλά πληρώνεις ακριβά αυτή την ανεμελιά. Οι αδιάβροχες μάσκαρα ταλαιπωρούν τις βλεφαρίδες γιατί απλά δεν βαίνουν με τίποτα όμως υπάρχει το Nyx, Proof It! Waterproof Mascara Top Coat που μπορεί να σε σώσει! Είναι ένα προϊόν που περνάς πάνω από οποιαδήποτε απλή μάσκαρα και την μετατρέπει σε αδιάβροχη χωρίς να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες σου.

A

Το μολύβι
Το αδιάβροχο μολύβι είναι επίσης σωτήριο γιατί δεν μετακινείται με τη ζέστη, δεν αλλοιώνεται με τη λιπαρότητα και σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Πρέπει όμως να διαλέξεις ένα που να αφαιρείται εύκολα με το ντεμακιγιάζ για να μην ταλαιπωρείς την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Το δικό μας αγαπημένο είναι το Erre Due, Waterproof Eye Designer και μάλιστα στην αποχρωση Cobalt που είναι καλοκαιρινή και πολύ πιο απαλή από το κλασικό μαύρο.

SEVENTEEN SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION TRAVEL SIZE

Το μεικάπ
Ναι, καλό είναι να διαλέγεις μία αδιάβροχη φόρμουλα αλλά πρέπει να τη χρησιμοποιείς με φειδώ. Βάλε μόνο στα σημεία που πραγματικά χρειάζονται κάλυψη και μην το παρακάνεις. Άσε το μαύρισμά σου να φανεί και το δέρμα σου να αναπνεύσει… Το έχει ανάγκη το καλοκαίρι. Το νέο αγαπημένο μας αδιάβροχο μεικάπ είναι το Seventeen, Skin Perfect Ultra Coverage Waterproof Foundation που μάλιστα διατίθεται και σε Travel Size συσκευασία.

MAYBELLINE NEW YORK SUPER STAY 24H WATERPROOF POWDER

Η πούδρα
Όχι, δεν χρειάζεσαι πούδρα και μεικάπ. Πρέπει να διαλέξεις ή το ένα ή το άλλο. Αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα, η πούδρα είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα αλλά –όπως και με το μεικάπ- δεν πρέπει να το παρακάνεις. Ταμπονάρισε λίγη ποσότητα στο Τα του προσώπου και τέλος. Η πιο αδιάβροχη πούδρα εκεί έξω είναι η Maybelline New York, Super Stay 24h Waterproof Powder ασυζητητί.

MAC PRO LONGWEAR CONCEALER

Το κονσίλερ
Ναι, αν δεν είναι αδιάβροχο, το κονσίλερ μπορεί να παίξει «κρυφτούλι» τους καλοκαιρινούς μήνες και η αδιάβροχες εκδοχές του είναι πολύ πρακτικές αλλά θέλουν προσοχή. Πρέπει να διαλέγεις ανάλαφρες υφές που έχουν φυσικό τελείωμα όπως για παράδειγμα αυτή του MAC, Pro Longwear Concealer που δεν δημιουργεί ένα άκαμπτο φιλμ αλλά καμουφλάρει και δεν φαίνεται καθόλου.

Διάβασε ακόμα: New stuff! Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που μας έχουν πάρει τα μυαλά