As promised! Πέντε μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις μόνη σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
As promised! Πέντε μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις μόνη σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Ξεκίνησαν οι προσκλήσεις και έχουμε λύσεις…

Μόλις χθες ξεκινήσαμε να μιλάμε για τις προσκλήσεις σε γάμο που τον Σεπτέμβριο είναι πολλές. Είναι η δεύτερη wedding season και εκτός από χαρά και αγάπη, φέρνει μαζί της και διλήμματα για εμάς τους καλεσμένους. Τα διλήμματα αυτά θέλουμε να λύσουμε και χθες, σου δείξαμε πέντε χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου ό, τι και αν σκοπεύεις να φορέσεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το μακιγιάζ. Έχουμε και σε αυτό σου το δίλημμα λύσεις και μάλιστα πανέμορφες! Βρήκαμε πέντε μακιγιάζ που ταιριάζουν με όλα σου τα outfits και μπορείς να τα κάνεις αν αφιερώσεις δέκα λεπτά παραπάνω στον εαυτό σου. Πάμε να τα δούμε;

Alice McCall bbt F18 003

Λίγο glitter
Ξέρεις, δεν το συμπαθούμε ιδιαίτερα αλλά λίγο μπορεί να κάνει πολλά! Ταμπονάρισε ελάχιστη ποσότητα στην εσωτερική γωνία των ματιών σου για να μετατρέψεις και το πιο απλό μακιγιάζ σε festive!

Biagiotti bbt S18 002

Λευκά μάτια
Το λευκό μολύβι είναι τέλειο, κυρίως αν έχεις μαυρίσει. Κάνε λοιπόν μία γραμμή στο άνω βλέφαρο, κάνε μία ακόμη και στο κάτω και συνδύασέ το με άφθονη μάσκαρα. Είναι ιδανικό για κάθε επιδερμίδα.

Fashion Shenzhen bbt S18 007

Κραγιόν και eyeliner
Το πιο κλασικό μακιγιάζ είναι το καλύτερο! Μία γατίσια γραμμή και ένα φλογερό κραγιόν ταιριάζουν με όλα και σε όλες όποια και αν είναι η παλέτα σου.

Franchi bbt F18 002

Ασημί στα μάτια
Μία ασημένια γραμμή είναι edgy, είναι διαφορετική, είναι κολακευτική και θα γίνει θέμα συζήτησης. Συνδύασέ τη με nude χείλη και με τα πιο σκούρα φορέματά σου.

Macdonald bbt S18 016

Διακριτικό smoky
Ένα διακριτικό smoky ταιριάζει σε κάθε εποχή και με κάθε outfit που μπορεί να σκέφτεσαι να φορέσεις. «Παίξε» με τα χρώματα και μην φοβηθείς επιλογές όπως το σκούρο μπλε και το πράσινο.

Διάβασε ακόμα: 10 φθινοπωρινά smoky looks που μπορείς να κάνεις από σήμερα