Δεν θα πιστεύεις ποιο προϊόν μπορεί να σώσει τις σκασμένες φτέρνες σου…

2 SHARES

Μπορεί πραγματικά να τις μεταμορφώσει

Τα πεντικιούρ το καλοκαίρι είναι εβδομαδιαία υπόθεση. Εννοείται πως θέλουμε τα νύχια και τις φτέρνες μας στην εντέλεια όταν φοράμε τα σανδάλια μας αλλά… Οι βόλτες στην παραλία, το γεγονός πως κυκλοφορούμε κυρίως ξυπόλητες το καλοκαίρι και τα ίδια τα σανδάλια κάνουν τις φτέρνες μας πολύ άγριες! Τόσο άγριες που, με την επιστροφή μας στο γραφείο, θα μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε αντί για γυαλόχαρτο ή σαν μέσο βασανιστηρίων. Αυτό που θέλουμε λοιπόν περισσότερο από οτιδήποτε για τις πατούσες μας είναι να ξαναγίνουν απαλές γιατί και δεν έχουμε σταματήσει να φοράμε σανδάλια και τα mules αφήνουν εκτεθειμένες τις φτέρνες μας. Τι κάνουμε λοιπόν; Θα σου εξηγήσουμε…

A F Vandevorst shs S19 040

Πρώτα από όλα μουλιάζουμε τα πόδια μας σε ξύδι. Σου έχω μιλήσει σχετικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και αν το έχεις δοκιμάσει ξέρεις ότι μιλάμε για «μιράκολο» όπως θα έλεγε και η μαμά μου. Μουλιάζουμε λοιπόν τα πόδια μας και τρίβουμε (α-π-α-λ-ά) με τη ράσπα για να φύγει το νεκρό δέρμα και να μικρύνει έως και ένα νούμερο το πόδι μας (just kidding). Έπειτα ενυδατώνουμε και εδώ έρχεται ένα προϊόν που δεν περίμενες για να κάνει τη διαφορά. Οι ενυδατικές κρέμες είναι τέλειες και να, κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν αλλά η Sudocrem κάνει πραγματικά θαύματα!

sudocrem main pack

Ναι, ναι η κρέμα στην οποία ορκίζονται όλες οι μανούλες μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τις πιο σκληρές φτέρνες αν τη χρησιμοποιείς κάθε βράδυ. Περνώντας ένα λεπτό στρώμα πριν κοιμηθείς επιτρέπεις στην Sudocrem να κάνει τα «μαγικά» της όσο εσύ κοιμάσαι και δεν θα πιστεύεις την απαλότητα το επόμενο πρωί. Ακόμα καλύτερα, αν βάλεις μία παχιά στρώση, τυλίξεις με σελοφάν και φορέσεις κάλτσες ναι μεν θα σκάσεις από τη ζέστη αλλά θα είναι σα να ξύπνησες με άλλες, πιο απαλές πατούσες το επόμενο πρωί. Μόνο με μία δοκιμή θα αντιληφθείς ακριβώς το πόσο καλό μπορεί να κάνει αυτή η κρέμα-outsider για τα πόδια σου και σε προσκαλούμε/προκαλούμε να το κάνεις!

Διάβασε ακόμα: Μην πάρεις οποιοδήποτε σεσουάρ! Σου εξηγούμε πώς να διαλέξεις το κατάλληλο σύμφωνα με τα μαλλιά σου

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ