Όλες οι λεπτομέρειες για το αποψινό look της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Final Four»

Όλες οι λεπτομέρειες για το αποψινό look της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Final Four»

Η Γωγώ Νικηφοράκη μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά

Απόψε η Ζέτα Μακρυπούλια είναι απλά ε κ θ α μ β ω τ ι κ ή! Όπως σε κάθε της εμφάνιση, έτσι και τώρα, η ομάδα της και η ίδια επιλέγουν τα πιο όμορφα, κολακευτικά και με ρετρό αναφορές look και το αποτέλεσμα… Ερμ… Κόβει την ανάσα! Απόψε η Ζέτα ωστόσο είναι ιδιαίτερα λαμπερή και η makeup artist της Γωγώ Νικηφοράκη, μας αποκάλυψε το γιατί… «Βάλαμε glitter στα χείλη!» μας είπε και κοιτάζοντας πιο καλά βλέπουμε τις μικροσκοπικές, φούξια νιφάδες επάνω από το κραγιόν της να λαμπυρίζουν αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

IMG 3939

Μιλήσαμε με τη υπέροχη και υπερ-ταλαντούχα Γωγώ γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να μάθουμε τα πάντα για αυτή την εμφάνιση και να τι μας είπε: «Θέλαμε ένα φωτεινό χρώμα στα χείλη, κάτι που να κάνει αντίθεση με το σμαραγδί χρώμα του outfit. Στη Ζέτα –ασφαλώς- ταιριάζουν όλα τα χρώματα κραγιόν αλλά το φούξια για την περίσταση ήταν ιδανικό. Θέλαμε όμως να το κάνουμε ακόμα πιο εντυπωσιακό και αποφασίσαμε έτσι να το τονίσουμε ακόμα περισσότερο βάζοντας glitter. Δεν μείναμε όμως σε αυτό! Δεν της έχω βάλει μόνο μία σειρά ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά τρεις!»

zeta makripoulia official 70905531 124225945301940 7948926092834358312 n

μας είπε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Μα γιατί τρεις; «Θέλαμε ένα glam, over the top αποτέλεσμα. Οι τρεις σειρές βλεφαρίδες λοιπόν έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα και τονίσαμε το ήδη διαπεραστικό βλέμμα της Ζέτας τέλεια. Μετά από το glitter σα χείλη και τις τρεις σειρές βλεφαρίδες καταλαβαίνεις πως κρατήσαμε το υπόλοιπο μακιγιάζ πολύ διακριτικό». Εμείς βρίσκουμε πως κάθε μακιγιάζ της Γωγώς (που βάφει επίσης τη Φάιη Σκορδά και τη Μαίρη Συνατσάκη σε περίπτωση που δεν το ήξερες) είναι ένα μικρό αριστούργημα και ανυπομονούμε κάθε εβδομάδα να δύμε τα μικρά έργα τέχνης της αγαπημένης μας και super talented celebrity makeup artist. Γι᾽αυτό μείνε συντονισμένη αφού θα ξαναενοχλήσουμε τη Γωγώ την επόμενη εβδομάδα για το επόμενο look… Γωγω you rock!

Διάβασε ακόμα: #SmokyBlonde είναι η νέα τάση στο ξανθό χρώμα και έχουμε τις λεπτομέρειες